2777
2789
عنوان

تفاوت سنی زن و شوهر چقدر مهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 45957 بازدید | 119 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم از یه روان شناس معروف اسمش یادم نیست فقط میدونم شوهر دکتر سیما فردوسی و داور بین المللی قران هست اینو شنیدم که تو مجله موفقیت مقاله داده بود که بهترین اختلاف سنی دو سال بزرگتر بودن زن هست .
من از همسرم دو سال بزرگترم البته به همه میگم هم سنیم نه برای پنهان کاری بلکه حوصله توضیح دادن و...به بعضی ها رو ندارم واسه همینم از اول میگم همسنیم.
منم از سنم کمتر نشون میدم واصلا معلوم نیست/ولی همسری هم از سنش کمتر نشون میده ولی بازم تابلو نیستیم.به نطر من با وجود عشقو علاقه زیادی که به هم داریم و خیلی هم خوشبختیم.بازم همیشه تو دلم یه حس بدی دارم.اون اصلا درکل فراموش کرده من بزرگترم ولی من در عین جوانی حس یه زن میانسال رو دارم 22 سالم بود عقد کردیم و بعدش گاهی حس یه زن سی ساله رو داشتم همش/به نظر من اصلا خوب نیست+که همش باید یه سری بی تجربگی هارو که تو دو سال قبل تجربش کردی رو تحمل کنی
در مورد اختلاف سنی چیزی که اهمیت داره رشد عقلی زن و مرده وگرنه به خودی خود اهمیتی نداره.شوهر 10 سال هم بزرگتر باشه اما رشد اجتماعی و عقلانی نداشته باشه فایده نداره و چه بسا زن از مرد بزرگتره اما اینقدر پخته هستند که مثل عسله زندگیشون.
عزیزم دیگه بیشتر از 5 تا هفت سال خوب نیست کمترش هم خوب نیست.
چون مردا اصولا 5 سال فکرشون کمتر از سنشون هست
اگر کمتر باشه زن کلافه میشه و اگر هم بیشتر باشه خانم میخواد جوونی کنه و شوهر هم حوصله ممکنه نداشته باشه البته استثنا هم داره ها بعضی آقایون ماشا الله تا 50 سالگی هم سرحال و شوخن
من خودم 6 سال اختلاف سن دارم خودم 24 و شوهرم 30 سالشه و خدا رو شکر خیلی تفاهم در رفتار و کارامون داریم
به نظر من یه 2 سالی باید تفاوت باشه
اسم قاشق را گذاشتی قطار....هواپیما....کشتی تا یک لقمه بیشتر بخورم! یادت هست مادر؟ شدی خلبان، ملوان، لوکوموتیوران ....، میگفتی بخور تا بزرگ بشی، آقا شیره بشی!.... و من عادت کردم که هر چیزی را بدون اینکه دوست داشته باشم قورت بدهم حتی بغض های نترکیده ام را.......... عاشقتم مامان
من 4 سال پیش ازدواج کردم
اونموقع من 22 و شوهرم 35 ساله بود هر چند به قول معروف هم بی بی فیس بود و هم ورزشکار و کلا ظاهرش نمیخورد 35 ساله باشه
بدیش واسه من اینه که اولا اصرار زیادی به بچه دار شدن داشت به خاطر سنش در حالیکه من خودم هنوز بچه بودم. این شد که الان یه پسر یک و نیم ساله دارم.
از طرفی خیلی آقا معلم بازی در میاره و احساس عقل کلی میکنه و کلا یه زندگی کاملا اروم میخواد و بدون شیطنت و سر و صدا و رفت و امد.
ولی خوبیش اینه که پخته است . لجبازی نمیکنه و توی زندگی و مشکلاتم میتونم بهش تکیه کنم که همین واسم کافیه
عشقم عمرم نفسم نی نی تو دلیم  
2810