2777
2789
عنوان

تفاوت سنی زن و شوهر چقدر مهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 45957 بازدید | 119 پست
من 5/4 سال کوچکترم و واقعا راضی هستم و احساس خوبی دارم تو زندگی. البته سال اول زندگی واقعا پیچیده بود و کمی دعوا داشتیم و شوشو همیشه به من میگفت خیلی بچه هستی. اون موقع 21 سالم بود. حتی مامان خودم هم میگفت اون خیلی پخته است و تو هنوز رشد نکردی. اما الان که 25 سالمه شوشو بهم میگه خیلی خوب شدی و واقعا تو این مدت خانم شدی.هر کسی شرایطش یه جوریه به نظرم. البته معمولا میشه به یه الگوی کلی و نسبتا درستی رسید از روی تجربه افراد. اما واقعا همسرم در 25 سالگی که وارد فامیل ما شد طوری بود که دایی من که یه آدم فیلسوفی هست و 45 سالشه و خیلی کم حرفه با کیف می نشست و دو سه ساعت با شوشو بحث میکردن با هم. حسابی هم همه رو جذب کرد تو همون چند برخورد اول.
من خودم به نظرم به خاطر شوشو و تفکر قوی که داشت اینقدر یکهو عوض شدم. جوری که همه بهم میگن . خیلی وقتا هم یه زن تفکر جذاب و قوی داره و مردشو مطابق خودش میکنه. البته من هنوز در عقاید خودم موندم و سلایقمون اصلا یکی نشده و همون بهتر هم که با هم فرق داریم اما خط سیرمون یکی شده و یه جور به زندگی نگاه میکنیم و این مهمه به نظرم.
من فکر میکنم اگر اختلاف سن یه کم رفت بالا حداقل ازدواج در سن کم اتفاق بیفته یعنی مثلا دختر 18 با پسر 26 بهتر ار دختر 20 با پسر 28 سالست چون از یه سنی به بعد خیلی نمیشه رو طرف تاثیر گذاشت .
به آینده فکر کن....هنوز کتابهایی برای خواندن،غروب هایی برای تماشا کردن و دوستانی برای دیدن وجود دارند.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من 2 سال از شوهرم کوچیکترم از زندگیمون خیلی راضیم چون واقعا هم دیگر رو درک می کنیم من 20 م شوهرم 22 ساله بود که نامزد کردیم و الان 6 سال و 9 ماه از اون تاریخ می گذره اما شوهر خواهرم هم همسن شوهر من و اختلاف سنی شون 4 ساله و تازه ازدواج کردن اما خواهرم اصلا راضی نیست می گه خیلی از کارهای من واسه شوهرم بچه بازیه
من و شوهرم باهم بزرگ شدیم خیلی از رفتارامون شبیه همه نیاز های همدیگرو خوب می دونیم
بچه ها واقعا جالب بود و از نظراتتون ممنون منم با این که 7 سال از شوهرم کوچکترم اما همدیگرو درک می کنیم و خدا رو شکر خوشبختیم الانم یه دختره ناز داریم که به زندگیمون امید میده بازم بنویسین خیلی جالبه
من تو یه کتاب خوندم که بهترین تفاوت سن برای ازدواج زن و مرد به این صورت محاسبه میشه :

( سن مرد تقسیم بر 2 ) - 7 = سن زن

مثلا اگر آقایی 30 سال داشته باشد با خانم 22 ساله میتوانند زوج خوشبختی باشند :
30 / 2= 15
15+7 =22

خدایا... هرکس... بیادم هست بیادش باش کنارم نیست کنارش باش و اگر تنهاست پناهش باش

Click Here 2 Get Free Comment Pics
Free Glitter Graphics

من بالا گفتم که 9 سال کوچکترم... خواستم اینو اضافه کنم که درسته ممکنه با این اختلاف سنی باعث شه مرد پخته تر باشه و بچه بازی در نیاره و این دقیقا اون چیزیه که من می خواستم و همین رو عامل رضایتم و خوشبختیم می دونم اینکه بهش مطمئنم که زندگی رو دزست ادراه می کنه و عقلش کامل و پخته است و با یه دید بچگونه و سر پرشور جوونانه زندگی و سرمایه و همه چی رو به باد نمی ده بنابراین من تو زندگیم ارانش دارن و دغدغه اینو ندارم که دائم بخوام چک کنم و حساب و کتاب و هی دلم شور ولخرجی و ندونم کاریای بچگونه شوهرمو بزنمو ....اما اینکه دوستان میگن وقتی سن مرد بالا باشه دیگه نمی شه روش اثر گذاشت یا اخلاقیش رو که دوست نداریم عو کنیم ... نه برای من اصلا اینطوری نبوده و من خیلی تونستم همسرمو بدون اینکه خیلی محسوس باشه اون چیزایی که توش خیلی نمی پسندیدیم رو عوض کنم مردا تو هر سنی که باشن اگر سیاست داشته باشی می تونی عوضشون کنی البته ببخشیدا اگر عوضی نباشن
واقعا" با دوستانی که میگن به درک و فهم طرف بستگی داره موافقم................

یکی مث من که 3 سال تاوت سنی داریم فکر کنم یکی با شخصیت شوهر من حتی اگه 15 سالم از من بزرگتر بود فرقی نمیکرد چون بچه ننه تا اخر عمررررررررررررر بچه ننه هس و زندگیش هیچوقت مستققققققققققققل نمیشه!!!!!!!
چی فکر میکردمو چی شد!!!!!!!!!!!حیییییییییییییییف که روزای قشنگ جوونیم پای بی تجربگی و خامی زیاد شوهر گذشتتتتتتتتتتتتتتتت!!!!!!!!!!
من از شوهرم 11 سال کوچیک ترم......منو درک نمیکنه و تو زندگیش حاضره همه چیز رو فدای عقاید خودش بکنه حتی زن و بچه و خانوادشو.....من هنوز 23 سالمه و ایشون 34 سال......اوج جوونی کردن منه.....تازه من خیلی شیطونم......ولی شوهرم نمیخواد منو درک کنه و از من انتظار داره مثل یه زن 50 ساله برخورد کنم......میترسم یه روز قید همه چی رو بزنم و .......
به نظرم تفاوت سنی زیاد و کم هر دو مشکل سازه مگر در موارد خیلی استثنایی تفاوت سنی بین 3 تا 7 سال باید باشه من و شوهرم سه سال و چند ماه اختلاف سنی داریم خدا رو شکر خیلی خوشبختیم و همدیگه رو خیلی درک میکنیم
2810