2777
2789
عنوان

شوهرم به من گفت زاتت خرابه بیان ببینیدواقعاخرابه

| مشاهده متن کامل بحث + 1239 بازدید | 73 پست
از اول وقتی اون شب دوباره داداشت حرف آش رو پیش کشید و دخترخاله ات بروی خودش نیاورد نباید خودت رو قاط ...

من دخالت نکردم که داداشم گفت بیاین باهم درست کنیدمنظورش زنش بودمن گفتم باشه .زن اون پیجوندگفتم بریم اونجا درست کنیم

خدایامرسی بابته شوهره خوبه ودخترعزیزم خیلی دوستت دارم ...برای زندگی بهترم میشه بی زحمت صلوات بفرستین ممنون دوستان خوبم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگ زنداداش شما هم جلوی داداششنوت حرف بزنه و بگ بتوچه زنداداش خودم،،،، یا شوهرت به برادرت حزف بزنه بگ،،، بتوچه داماد خودمه،،، شما منطقی برخورد میکتی؟؟؟؟؟؟ شما باید جلوی همسرتون حواستوت،،، ب جملاتی ک درمورد خواهرش بکار میبرین باش،،،،،، 

من دخالت نکردم که داداشم گفت بیاین باهم درست کنیدمنظورش زنش بودمن گفتم باشه .زن اون پیجوندگفتم بریم ...

اون به در گفته دیوار بشنوه تو گردن گرفتی الکی داداشم هم که پشت تلفن بهت گفته من گفتم خونه خودمون بپزیم این برات بشه درس عبرت در حال حاضر نه برادرت طرف توعه نه همسرت پس خودت رو اصلا دخالت نده مثلا باید می گفتی هر وقت فلانی( زنداداشت) گفت حتما کمکش می کنم در همین حد

دست سازه های من : @annabkala
پدرشوهر و مادرشوهر من با خواهر و بردار هم رد و بدل کردن حالا بردار مادرشوهرم رفته زن دوم گرفته قیاف ...

بله . سر عمه شوهرت هوو آوردن

لطفا براي سلامتي و عاقبت به خيري بچه هام دعا كنيد🙏🏻🙏🏻🙏🏻

اشکالی نداره عزیزم کوتاه بیا ،آش چیزی نیست درست کن وبقیه روبگو بیان بخورن تموم بشه ماجرا ،باشوهرتم اشتی کن ،زندگی خیلی کوتاهه ،باقهرودعواوحرفهای موقع عصبانیت هدرش ندیم فکرکن خدای نکرده ناگهان کسی روازدست بدیم چقدرحسرت خواهیم خوردکه باهاش قهربودیم ،کاش بجای ناراحتی باهم خوب بودیم حسرتهای دل منن بخدا

انشاالله بزودی ب آرزوی قشنگت برسی توکل بخدا،خشکه مذهبی  نیستم معجزات توکل رودیدم ویقین دارم خداخیلی مهربوووووونه
روابطو چرا آنقدر رز پیچیده و سخت می‌کنی آخه دختر خاله پسر خاله بودنتون کم بود خواهر شوهرت که زنداداش ...

افرین خوب متوجه شدی

خدایامرسی بابته شوهره خوبه ودخترعزیزم خیلی دوستت دارم ...برای زندگی بهترم میشه بی زحمت صلوات بفرستین ممنون دوستان خوبم  
اینکه همشو گفتی آفرین بهت من فقط نسبت هارو قاطی کردم اونکه زنگ زد دعوت کرد برا کتلت کی بود جاری توبو ...

نه زنداداشم.بزرگم .جاری خواهرشوهرمه

اگه دعوتي بوده زن داداش بزرگت بايد به زن داداش كوچيكت كه هواهرشوهرت هم هست زنگ ميزد. در مورد شوهرت ب ...

افرین عزیزم قشنگ متوجه شدی پس چرا بقیه متوجه نمیشن

نه عزیزم تو ذاتت خراب نیست شوهرت خیلی الکی ادای خواهر دوستا رو درآورده، من جای تو بودم کلا همه رو شت ...

ممنون عزیزم که متوجه شدی