2777
2789
عنوان

شوهرم به من گفت زاتت خرابه بیان ببینیدواقعاخرابه

| مشاهده متن کامل بحث + 1239 بازدید | 73 پست

به هر سه نفرشون يه مدت محل نزار. برادر و شوهرت رو كه ميبخشى بالاخره. با دخترخالت هم بعدا ظاهرى خوب شو ولى حواست بهش باشه

چرا وقتی داریم بهترین روزهای زندگیمونو میگذرونیم، نمیدونیم اون روزها بعدا قراره انقدر دست‌نیافتنی بشن…

خلاصه اینکه زنداداشم اشووپیجونده بودکه من درست کنم خودش بره دوردورکنه بیاداش منم گفتم من درست نمیکنم .شوهرمم گفت ذاتت خرابه حالا کی این وسط مقصر ه

خدایامرسی بابته شوهره خوبه ودخترعزیزم خیلی دوستت دارم ...برای زندگی بهترم میشه بی زحمت صلوات بفرستین ممنون دوستان خوبم  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه دعوتي بوده زن داداش بزرگت بايد به زن داداش كوچيكت كه هواهرشوهرت هم هست زنگ ميزد. در مورد شوهرت بايد بگم كه همه مردا خاله زنكن. به داداشت هم بگو وقتي انقدر طرف زنتي كه به درست و غلط اهميت نميدي آش هم بگو همون زنت برات درست كنه

لطفا براي سلامتي و عاقبت به خيري بچه هام دعا كنيد🙏🏻🙏🏻🙏🏻
خلاصه اینکه زنداداشم اشووپیجونده بودکه من درست کنم خودش بره دوردورکنه بیاداش منم گفتم من درست نمیکنم ...

انگار فقط ذات آشه خراب بوده اصلا نمیخواسته درست شه!! 😐

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶
خلاصه اینکه زنداداشم اشووپیجونده بودکه من درست کنم خودش بره دوردورکنه بیاداش منم گفتم من درست نمیکنم ...

اون نخودا مقصرن

و خداوند "سر" را آفرید تا روی گردن باشد نه در زندگی دیگران 😏
فردا همه نی نی سایتی ها آش دعوت استارتر

استارتر برا زنداداشش ک دختر خالشه با خاهرش پیچونده درست نکرده بد تومیگی برا ما ک ن دختر خاله ایم ن خاهر شوهر ن شوهر خاهر درس کنه 😑😑🤔😅

الهی فرمون زندگی مو دادم ب دستت ...تو برام بساز تو بسازی قشنگتره   خدایا خودت مواظب پسرام و همسرم باش😍😘

زن داداش ذاتش خرابه واقعا گفتم . من فهمیدم چی نوشتی ولی من جای تو بودم صبح که بیدار میشدم خودمو میزدم به مریضی و اش رو کنسل میکردم اینطوری تنگ ذات خراب بهت نمیخورد

اینکه همشو گفتی آفرین بهت من فقط نسبت هارو قاطی کردم اونکه زنگ زد دعوت کرد برا کتلت کی بود جاری توبو ...

زنداداش بزرگش جاری دختر خالش یا خاهر شوهرش🤕

الهی فرمون زندگی مو دادم ب دستت ...تو برام بساز تو بسازی قشنگتره   خدایا خودت مواظب پسرام و همسرم باش😍😘

عزیزم ذاتا خراب نیس شوهرت لوس و خاله زنک و پرتوقعه.یه نفر هوس اش کرده.چرا تولید به همه اش بدی

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏