2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 980832 بازدید | 11748 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامانای عزیز من هر روز از ۹ صبح تا ۸ شب با بچه ها یبیش فعال و مادهاشون سروکار دارم اونقدر نگران نبا ...

عزیزم چطور میشه درمانش کرد پسرمن کلاس سومه همیشه ازشیطنش مینالیدند معلما ولی امسال معلمشون گفته بایددارو بگیره ولی ازلحاط هوشی خیلی بالاست خودشون هم میدونند کلی هم تست دادند واقعا نمیدونم چکارکنم واینکه قصدبارداری دارم میترسم بعدی هم همین مشکلو داشته باشه

سلام به همه مامانای مهربون و دل نگران این گروه نمیدونم از مادرای قدیمی این گروه کسی هنوز اینجا هست ...

سلام عزیزم منم پسرم فوق العاده باهوش ودوزبانه هست از کودکی زبان انگلیسی کارکرده ازبچگی خوندن ونوشتن بلد بوده بالای 120 هوشش همیشه ازفعالیتش شکایت داشتن مدرسه خودم هم کم میوردم ولی فکرمیکردم طبیعیه امسال معلم سومشون باوجوداینکه تودرس مشکلی نداره بهم گفت باید دارو استفاده کنه بردم اسکن مغزی ای دی ایچ دی تشخیص دادند میخواستم بدونم میشه باطب سنتی دارو ندم یا باید دارو درمانی کنم واینکه قصد بارداری داشتم بااین وجود ممکنه بعدی هم مشکل داشته باشه توروخدا کمکم کنید

سلام خانما خوبید  سومیسو جونم خوبی عزیزم پسرت گلت چطوره کلاس چندمه  پسرم کوروش کلاس اوله ...

پس چکارکنم دوست خوبم من با پسرم اصلا مشکلی ندارم درسشم عالیه ولی معلمش میگه باید قرص بخوره اروم وقرار نداره سرکلاس پزشکم بردم تشخیص بیش فعالی داده

پسر عموی من پیش فعال هست  البته عموم اینطور بوده 

سرمن یه سمساری قدیمی وشلوغ پلوغه که توش همیشه جنگه.بین امیدوناامیدی.بین خنده و گریه.بین رسیدن و نرسیدن.بین ولش کن و تو می تونی.توی سرمن همیشه هزارتا زن کولی دارن کل میکشن همیشه دونفردارن سر قیمت ی قاب عکس قدیمی چونه میزنن،همیشه یه بااحتیاط برانید داره قدم میزنه.دلم یه موزه ی قدیمیه.ی موزه ای که فقط یه نفررو برای دیدن داره.توی دل من نگاه توریخته رو درودیوار.توی دل من هواپره ازکشش افقی لبای تو.پر از بزن بریما.توی دل من همیشه هزارتا نظامی دارن یک صدا میخونن پایان شب سیه سپید است ...شاید برای همینه که من هیچوقت دختر عاقلی نبودم!به هر حال صبح میشه این شب 
اگ قرار بشه دارو بخوره خوب میشه ولی....باید تا اخر عمرش بخووووووووره.....علی دو سالشه.....شیرین جون ...

نگران نباش عزیزم طوری نیست اینطور بچه ها انرژی خیلی زیادی دارن باید سعی کنید این انرژی تخلیه شه میتونید کلاسای ورزشی بفرستینش تا خسته شه یا کارها وبازیهایی که فعالیت زیادی میخوان

عموتون چطوره وپسرشو چکارکرده؟

عموی من خیلییی فضوله از پدرم و عموها کلا از بچگیم تعریف میکردن آدم شاخ در میورد از کاراش البته الانم شیطنتا رو داره ولی آدم خیلییی محترم و موفقی هست پسرشم الان به خودش اومده تحت نظر دکتره و قرص بهش میدن ک کنترلش کنن ولی جدیدا قرصا رو هم استفاده نمیکنن البته با مشورت دکتر کلاس سوم ابتدایی هستش ولی پدر مادرش کنترلش میکنن ازشون میترسه بخاطر همین آروم‌تر از قبله 

سرمن یه سمساری قدیمی وشلوغ پلوغه که توش همیشه جنگه.بین امیدوناامیدی.بین خنده و گریه.بین رسیدن و نرسیدن.بین ولش کن و تو می تونی.توی سرمن همیشه هزارتا زن کولی دارن کل میکشن همیشه دونفردارن سر قیمت ی قاب عکس قدیمی چونه میزنن،همیشه یه بااحتیاط برانید داره قدم میزنه.دلم یه موزه ی قدیمیه.ی موزه ای که فقط یه نفررو برای دیدن داره.توی دل من نگاه توریخته رو درودیوار.توی دل من هواپره ازکشش افقی لبای تو.پر از بزن بریما.توی دل من همیشه هزارتا نظامی دارن یک صدا میخونن پایان شب سیه سپید است ...شاید برای همینه که من هیچوقت دختر عاقلی نبودم!به هر حال صبح میشه این شب 
2810