2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 980695 بازدید | 11748 پست

بچتون زیر دو سال چه علاعمی داشت؟ بچه منذفوق العاده شیطونه. یه جا نمیشینه. به همه چی دست میزنه. همه چی پرت میکنه وخراب میکنه. کارهای خطرناک دوست داره. ریسک پذیره. بچه دوست داره ولی یهو از ذوقش میزنتشون. گاهی من وباباشم میزنه. علاقه به اسباب بازی نداره. احساس میکنم به درد مقاومه. هرکی من ومینه میگه خدا به دادت برسه. یه لحظه نمیشه چشم ازش برداشت کار خرابی میکنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
من دوست ندارم هرگز از کاه کوه بسازم ولی ادم واقع بین هستم.......خوشخیالی رو دوست ندارم.....باید از ر ...

سلام عزیزم بچه ی شمادارومصرف کردخوب شدتوروخدابگین وتاکی داروخورد

میخوام لاغر کنم🔪🥴

سلام وقت همگی بخیر منی پسر ۵ ساله دارم چندوقتیه میره پیش چند روز پیش مدیر پیش دبستانی بهم تذکر داد ببرش روانپزشک چونکه بیقراره بچه هارو اذیت میکنه گوش به حرف مربیش نمیده منم بردم روانپزشک متاسفانه سریعا بدون تست ریتالین و رسپیریدون نوشت براش،دیروز بردمش بازی درمانی شاید باورتون نشه از پسرم سنجش کلاس اولو گرفت ماشالله همه رک قشنگ جواب دهد یکی دوجا لنگ زد ولی مربیش گفت اصلا بیش فعال نیست اگر هم باشه خیلی خیلی کمه و دیگه نیاز نیست بیاریش بازی درمانی ،مشکلم با پیش دبستانی هست چکار کنم انگار دوستاشو انگولک میکنه و زیاد رو نیمکت‌نمیشینه کسی راهکاری داره؟؟بنظرتون قرص رسپریدون بدم بخوره ؟؟شاید کمی آروم بشه 

سلام وقت همگی بخیر منی پسر ۵ ساله دارم چندوقتیه میره پیش چند روز پیش مدیر پیش دبستانی بهم تذکر داد ب ...

به نظرم ببرش پیش یه روانشناس حاذق بهت بگه چطور باش رفتار کن که بهتر بشه شاید مشکل دیگه ای داشته باشه که روانشناس خوب میتونه تشخیص بده مثل اضطراب

به نظرم ببرش پیش یه روانشناس حاذق بهت بگه چطور باش رفتار کن که بهتر بشه شاید مشکل دیگه ای داشته باشه ...

من خودم احساس میکنم بیقراری بخاطر رفلاکس هست آخه یمدت داروی معده مصرف می‌کرد خیلی آروم شده بود ولی به روانشناسا اصلا اعتمادی نیس فقط فکر جیب خودشونن 

سلام به همه

من بعد از کلاس اول متوجه مشکل بیش فعالی پسرم شدم تا قبل از اون نمیدونستم

پسرم بیش فعالی از نوع عدم تمرکز داره 

جنب و جوش زیادی نداره و به خاطر همین من نفهمیدم چون عادی بود کاملا و شیطونیای طبیعی یه پسر بچه رو داشت

ولی وقتی رفت کلاس اول یه خط مشق رو چهار ساعت طول میداد و یا نمینوشت و خلاصه خیلی سال بدی بود منم از رو بی اطلاعی باهاش خیلی دعوام میشد و خودمم مشکل روحی پیدا کردم

تا اینکه دوزاریم افتاد که یه مشکلی این وسط هست و بردمش پیش دکتر و تخقیقات کردم و فهمیدم بله پسر من عدم تمرکز شدید داره جوری که نمیتونه تمرکز کنه دو خط بنویسه

دکتر اول بهش ریتالین داد که نساخت بهش به شدت عصبی میشد

بعد استراموکس یا همون اتوموکستین داد که خیلی تاثیر داشت ولی بهش تهوع میداد

سال دوم رو خیلی عالی گذروند با استراموکس ولی تهوع داشت کم و بیش که چون انلاین بود تو خونه خودم کنترل میکردم 

امسال سومه چون میره مدرسه پیشم نیست به خاطر تهوع تصمیم گرفتم داروشو عوض کنم دکتر اول متوراید داد که بهش اصلا نساخت دوباره عصبی میشد و بعد ویاس که اونم نساخت و باز عصبی میشد

و ما یه ماه اول سال رو به خاطر تغییر دارو از دست دادیم و پسرم خیلی ضعیف عمل کرد سر کلاس هم تو ذهن معلم به عنوان ضعیف موند هم خودش اعتماد به نفسش کم شد😔

الان دوباره دارم استراموکس. میدم البته همراه دمیترون که ضد تهوع هستش و فعلا تاثیرات خوبی داشته و تمرکزش دوباره یکم برگشته

انشالله هر روز هم بهتر بشه برامون دعا کنید

بدجور تو ذهن معلمش خراب شد بچم که تقصیر خودم شد نباید داروشو عوض میکردم

و باید از دوسه هفته مونده به مدرسه دوباره استراموکس رو شروع میکردم

چون استراموکس رو میشه مثلا روزای تعطیل و تابستون نداد منم قطع کردم تابستون

سلام خانما یه مرکز خوب سمت غرب تهران معرفی میکنید بدای بچه ها بیش فعال وعدم توجه که بازی درمانیو نوروفیدکم داشته باشن  .تونت زده نوروفیدبک خیلی تاثیرداره رواینجوربچه ها نمیدونم تاچه حدی درسته 

سلام خواهش میکنم کسی دکتر خوب واسه پیش فعالی در  اصفهان سراغ داره ب من معرفی کنه 😔

سلام عزیزم دکتر الهام نصر اصفهانی دکتر پسر منه برن تو سایت نوبت میاد تو خیابون توحید من راضی هستم

سلام خانما یه مرکز خوب سمت غرب تهران معرفی میکنید بدای بچه ها بیش فعال وعدم توجه که بازی درمانیو نور ...

نورفیدبک دربارش خیلی شک و گمان هست 

من تحقیق کردم یه عده میگفتن اصلا تاثیر نداره و بیشتر تلکه ی پوله

حتما بیشتر تحقیق کنید 

سلام امیدوارم کسی اینجا جواب منو بده!

پسرم سه سالشه. خیلی شیطونه. قبلتر دست به زن زیاد داشت. الان خیلی کمتر شده . ولی همش در حال گاز گرفتنه. اگه بریم پیاده روی بدون خستگی باهامون راه میاد.بردیم روانپزشک گفت بیش فعاله. رسپریدون داد گفت شبا بده. شبا ک میدادم تا ساعت 12ظهر یا یک میخوابید.

بردمش روانشناس گفت بیش فعالی نیست اختلال رفتاری داره. 

من نمیدونم کدومشه😥

2810