2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 980717 بازدید | 11748 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
سلام عزیزم میدونم خیلی سال هس ازاین تایپک میگذره ...چون پسرمن هم مث پسر شما بود میخواستم بدونم باگذش ...

سلام عزیزم میشه خواهش کنم پیامم رو خوندی جوابمو بدی خییلی درموندم ‌ دیروز پسرمو بردم گفتار درمان گف توجه و تمرکز نداره . نمیتونس یه دقیقه آروم رو صندلی بشینه . ب پسرم میگه تا شماره پنج بشمار ودر حال شمردن فقط ب چشمای من نگاه کن اما پسرم نمیتونس ۵ ثانیه به چشماش نگا کنه فوری یه جا دیگه رو نگا میکرد . ۴ سال و ۸ ماهشه . میشه لطفا بگید بچه ی شما چ علائمی داش که گفتن پیش فعال هس . الان بهتر شده داره مصرف کرده ؟ پسر من دکتر براش قرص ابیلیزول ۵ نوشت اما نمیدونم بهش بدم یا نه

سلام لطفا اگه یکی از اصفهان هست جواب بده بخدا دنبال دکتر میگردم شعله جون از کاربر قدیمی هست کاش میومد اطلاع میداد که بچها در چه وضعیتی هستن واینکه اصفهان بودن لطفا جواب بدین

سلام عزیزم میشه خواهش کنم پیامم رو خوندی جوابمو بدی خییلی درموندم ‌ دیروز پسرمو بردم گفتار درمان گف ...

سلام عزیزم

نه من به پسرم دارو ندادم ..الان پیش دبستانی هس فوق العاده درسش قوی هس..تمرکز هم بهتر شده فقط زیادی ورجه ورجه میکنه و پر حرف هس خیلی..ولی دقت کردم موقع اینکه یه چیزی باب میلیش باشه میشینه پاش...

ولی واقعا بعضی وقتا آسی میشم از دستش حرف گوش نمیکنه مهمونی آروم میشه ولی مهمون بیاد از خجالت سرخم میکنه⁸

خدایا شکرت...اینبار نی نی تو دلیم رو بهم سالم هدیه بده لطفا🥰🥰😘🥰😘
سلام عزیزم نه من به پسرم دارو ندادم ..الان پیش دبستانی هس فوق العاده درسش قوی هس..تمرکز هم بهتر شده ...

عزیزم میشه بگین چ کاری کردین ک توجه و تمرکزش خوبه ؟ گفتار درمان ب پسر من گفته ک پیش فعال هس و توجه و تمرکزش پایین هس . مثلا یکی از تمرینایی ک با پسرم انجام داد این بود ک پسرم از شماره ۱ تا ۶ بشماره و فقط ب چشمای گفتار درمان نگاه کنه و بشماره .اما پسرم ۵ ثانیه هم نمیتونس نگاه کنه فوری چشماشو یع جای دیگه بر میگردوند . برا همین گفته توجه و تمرکزش کمه . میشه شما ک قبلا پسرتون اینطور بوره بگین که پسرتون چطور بوده . چ کارایی براش انجام دادین ممنون

سلام خانما یه مرکز خوب سمت غرب تهران معرفی میکنید بدای بچه ها بیش فعال وعدم توجه که بازی درمانیو نور ...

من دخترم رو نوروفيدبک مطب دکتر ذاکری می برم الان حدود یک سال و نیم شده .. شاید بیشتر

تمرکزش خیلی بهتر شده 

سلام به همه من بعد از کلاس اول متوجه مشکل بیش فعالی پسرم شدم تا قبل از اون نمیدونستم پسرم بیش فعال ...

سلام وقت بخیر. به نظر شما میشه بچه ای بیش فعال باشه اما شاگرد اول کلاس ۳۸ نفره هم باشه؟

2810