2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 980695 بازدید | 11748 پست
سلام به همگیتون امیدوارم خوش و سلامت باشین من و رکسان بانو هم خداروشکر خوبیم نوسان داریم ولی روند کلیمون رو به جلوئه فعلا به مشکل من مهد نمیرم من مهد رو دوست ندارم برخوردیم و داریم روی اون کار میکنیم
شیخی به زنی فاحشه گفتا :مستی!
هرلحظه به دام یک کسی پا بستی
گفتا شیخا! هرآنچه گویی ،هستم
اما تو؟چنان که می نمائی ،هستی؟
من خیلی سال قبل مرکز مشاوره روزبه تو خیابون ولیعصر میرفتم به نظرم 34 ام گاندیه پیش دکتر تبریزی نرفتم ولی میدونم که چند تا کتاب خیلی خوب درباره بیش فعالی و اختلالات آموزشی داره که فعلا یکیشو گرفتم و هنوز نرسیدم بخونم
شیخی به زنی فاحشه گفتا :مستی!
هرلحظه به دام یک کسی پا بستی
گفتا شیخا! هرآنچه گویی ،هستم
اما تو؟چنان که می نمائی ،هستی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بهاره جون.خدا رو شکر اوضاع روبراه هست.متوجه نشدم.آیا شما دوست نداری رکسانا بره مهد یا رکسانا نمیخاد؟؟
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
سلام‌دوستان میشه‌جواب‌سوال‌منم‌بدید‌لطفا...ممنونم دخترم‌۵سالشه‌مرداد‌۸۸‌هستش ازلحاظ‌هوشی‌خوبه‌تو‌۲سالگی‌نزدیک‌۱۵تا‌شعر‌بلد‌بود رنگهاروبلد‌بود‌وشمارش‌اعداد..‌‌ ولی‌‌هرجا‌میره‌فقط‌در‌حال‌حرکت به‌حرف‌‌خیلی‌گوش‌نمیده.... نوقع‌غذاخوردن‌همش‌ایراد‌میگیره‌جای‌من‌اونجاست‌‌اون‌قاشق‌منه‌و‌ازاین‌ایرادها به‌خاله‌بازی‌خیلی‌علاقه‌داره‌‌اگه‌بهش‌بگی‌بیا‌خاله‌بازی‌دست‌ازهمه‌کارهاش‌برمیداره خیلی‌کاغذریز‌میکنه.... پشم‌عروسکهاشم‌میکنه.... اگه‌دستس‌قیچی‌باشه‌لباسشم‌قیچی‌‌میکنه‌‌دوبار‌اتفاق‌افتاد عاشق‌کاردستی‌نقاشی‌که‌درست‌کنه‌بزنه‌به‌دیوار همه‌تبلیغات‌تلوزیون‌رو‌هم‌حفظ‌کرده الان‌دخترمنم‌مشکلی‌داره.....؟ ببخشید‌طولانی‌شد.....
ﺭﺍﺯ ﺁﺭﺍﻣﺶ، ﺩﺭ ﺭﻫﺎ ﮐﺮﺩﻥ ﺫﻫﻦ ﺍﺯ ﻧﮕﺮﺍﻧﯽ ﻫﺎ و توکل و شکرگزاری از خداوند است💚
2805
دختر بهار جون من مشکلی توی کارای دخترت نمیبنم.بهانه گرفتن برای غذا و جنب و جوش رو تمام بچه ها دارند.نگران نباش و اصلا انرژی منفی به خودت راه نده
سلام یه همه دوستان ی سوال داشتم ی مرکز خوب میخوام که روی تمرکز کار کنن. میشه لدفا کمکم کنید. سمت غرب ترجیحا. پسر من میخواد وارد اول دبستان بشه. مدت زیاد نمیتونه سر کلاس بشینه.
خدا همه جا با من است و همه چیز نیکوست!
سلام دوستان گلم.الان این تاپیکو من دیدم و کلی اشک تو چشمامه.نمیدونین چطور با گریه دارم تایپ میکنم.من یه پسر 21 ماهه دارم.که خدا حفظش کنه اما تمام وجودمو داره نابود میکنه.از زمانیکه به دنیا اومده 90 درصد روزش با گریه سپری شده و الان هم که راه میره دیگه زندگی برام نزاشته.اسباببازیهاش فقط وسایل خونه هستن.توی خونه جا برای راه رفتن ندارم.چون همه چی رو زمینه.هرکاری رو هم که نمیزارم بکنه یا بهش پرخاش میکنم و تنبیه میکنم سرشو به دیوار میزنه جیغ و داد و بیداد وحشتناک.هرجا میرم سرافکنده میشم از اینکه یا چیزی رو میشکنه و یا زندگی دیگرانو به هم میریزه.از زمان تولدش تا حالا من 15 کیلو لاغر شدم.انقدر اذیتم میکنه که احساس میکنم باری رو به دوش میکشم که تحملشو ندارم.
اون الان که 21 ماهه هست حتی یک کلمه یاد نگرفته.حتی یک لحضه زمین نمیشینه به چشم من نگاه کنه.یا چیزی رو یه لحظه تو ذهنش نگه داره.فقط کارای خطرناک میکنه.نه رنگی میشناسه نه عددی میدونه و نه هیچیه دیگه.فقط بلده در کابینتهارو باز کنه هر چی هست بریزه زمین.کمد .روی میزها بشینه.هر چی دستشه پرت کنه به تلویزیون و.....آخه من از صبح تا شب نمیدونم با این بچه چیکار کنم.شبها هم تا صبح نزدیک به 8 بار بیدار میشه
حتی پدر مادر خودمم هم دیگه نمیخوان ببیننش.میگن یه مدت نیارش خونه ما تا ما کمی اعصابمون راحت باشه.من موندم و خدایی که بالای سرمه و شوهری که از نظر تحصیلی و آگاهی در سطح بسیار پایینی هست و حتی بلد نیست چطور به بچش محبت کنه.روز جمعه که خونه هست وقتی پسرم اینطوری جیغ میزنه دستشو میزاره تو دهنش از شدت عصبانیت کم میمونه نفس بچه بالا نیاد.من خودمو میکشم که نکن.البته هیچ راهی واسه آروم کردنش پیدا نمیکنیم.جز اینکه خونه رو بدیم بهش و اون بزنه بشکنه و بریزه .یعنی هیچ چیز جز این کا آرومش نمیکنه.
مامانی رادین عزیز سلام.اینجا همه حرف همدیگرو میفهمیم.میتونم به یقین بگم اینجا هممون بچه هامون رو همونطور که هستن میگیم.متاسفانه مثل خیلی از تاپیکهای نی نی سایت نیست که بچه هاشون رو نابغه میدونند و کسی هم نباید راجع به بچشون قضاوتی کنه...میدونم شرایط سختی داری.اول اینکه خیلی خوبه که به فکر فرزندت هستی که داری راجع به جنب و جوش زیادش فکر میکنی.دوم اینکه باید به فکر چاره باشی.نمیخام بترسونمت.ولی اینجور که گفتی حتما به فکر باش.هر چی توی سن کم رفتار بچه رو کنترل کنیمٰ طبیعتا زودتر و بهتر هم نتیجه میگیری.البته اینو هم درنظر بگیر فرزندت سن خیلی کمی داره.میتونم به جرات بگم که بیشتر کاراش با بزرگتر شدنش بهتر میشه.تماس چشمی رو توش تقویت کنید.وقتی میخاد صداش کنید بروید نزدیکش و توی چشماش نگاه کنید و اسمش رو بگید.بذارید اونم تماس چشمی رو یاد بگیره.بهتره به یک مشاوره مراجعه کنید.نگران نباشید.انشاالله بهتر خواهد شد
دوست خوبم سومیسو خیلی ممنونم ازت.خیلی.من تا حالا پسرمو 3 بار پیش روانپزشک کودک بردم اما هیچ کدوم تا حالا کاری واسه من و پسرم نکردن.گفتن کوچیکه.با ید صبر کنی تا بعد تشخیص بدیم.مشکل عمده من با پسرم اینه که پسر من یه حالت حریص گونه انزجار آور نسبت به وسایل خونه داره.چیزی به نام اسباب بازی برای اون معنایی نداره.نسبت به وسایل خونه کاملا" حریصه.نه با تنبیه نه با تشویق و ناه با هیچیه دیگه نمیتونه بیخیال وساسل اطرافش بشه.یخجال لباسشو همه چی براش وسایل بازی هستند.ظرف بشکنه و....من چند تا کابینت خونه رو و کمد رو خالی کردم اسباب بازیهاشو ریختم تو اون شاید با اونا مشغول بشه اما باز میخواد به اون وسایل خونه دسترسی داشته باشه
خواهش میکنم عزیزم.نگران نباش.پسرمنم کوچک بود همش مشغول بازی با قابلمه بود!!!! یادمه یه روز نشستم اینقدر باهاش صدای قابلمه هارو درآوردم که تعجب کرده بود!!!!میدونم سخته.ولی قدم اول اینه آرامش رو توی خودت تقویت کنی.با همسرت هم منطقی صحبت کن که به هیچ وجه باهاش برخورد بد نکنه.زیاد ببرش بیرون.بذار اینقدر بازی کنه تا خسته بشه.خودت هم توی خونه زیاد باهاش بازی کن.تا میتونی سرش رو گرم کن تا کم کم علاقه اش به وسایل خونه کمتر بشه
حلول ماه مبارک رمضان ، بهار قرآن ، ماه عبادتهای عاشقانه و نیایشهای عارفانه و بندگی خالصانه را به شما تبریک عرض میکنم . خدا سعادت درک این ماه رو به ما بده تا انشالله بتونیم از برکات این ماه ذخیره خیری برای آخرت خود کسب کنیم – شما هم منو از دعای خیر فراموش نکنید آپلود عکس
2810