2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 980718 بازدید | 11748 پست
نسیم بانو جان من هم مثل سومیسو با قاطعیت بهت می گم هر کسی که به پسرت برچسب بیش فعالی بزنه حالا چه دکتر و روانپزشک باشه یا هر کس دیگه داره اشتباه می کنه. متاسفانه این واژه اولین و آخرین تشخیص هست و هیچ کس حتی به خودش این زحمت رو نمی ده چند تا تست ساده از بچه ها بگیره. این تشخیص غلط روزگار خیلی از خانواده ها رو سیاه کرده. به نظر من اگر پسرت بچه ها رو می زنه می تونه بخاطر جلب توجه باشه. یعنی دیده وقتی که بچه ای رو می زنه شما بهش توجه بیشتری می کنید هر چند این توجه بار منفی داره و احتمالا دعواش می کنید ولی بازم از این کار لذت می بره. یواش یواش می تونید در یک محیط آروم و به دور از تشنج عواقب کاری رو که می کنه بهش یادآوری کنید. ضمنا محروم کردن کامل از تفریحاتی مثل پارک شاید مثل یک مسکن عمل بکنه ولی درمان نیست. من شخصا خیلی وقتها می بینم که اگر بچه ای به بچه ای دیگه فقط یک تلنگر بزنه خانواده طرف مقابل می گه بچه ام رو به شدت کتک زد. و شما هم فکر می کنید واقعا پسرتون کتک مفصلی به طرف مقابل زده. خیلی از بچه ها از شدت هیجان بچه های دیگه رو کتک می زنن. باید سعی کنید خیلی سریع حواسش رو نسبت به اون بچه پرت کنید. و بعدا که برگشتید خونه بهش یادآوری کنید که چه کار بدی کرده . بهرحال باید غیرمستقیم عمل کنید و گرنه لجبازی رو تحریک می کنید.
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
رها کردن هر آنچه که از کنترلم خارج است .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لیلا مامان نباتی بچه ی بیش فعال به معنای واقعی اگر درمان نشه در سن بزرگسالی دچار مشکل میشه . ولی اینکه واقعا چه بچه ای بیش فعال هست خودش سئوال مهمی هست. مثل خیلی از بچه های دیگه منم در رفتار پسر شما در حدی که توضیح داید هیچ علائمی از بیش فعالی ندیدم. کم خوابی می تونه خیلی علت داشته باشه . حتی یک علت سرشتی مثل کم خوابی یکی از والدین. اگر بدخوابی داشته باشه باید پیگیری بشه ولی کم خوابی به تنهایی نمی تونه دلیلی بر بیش فعالی باشه. و نکته دیگه اینکه از همین سن پایین یاد بگیرید هیچ وقت و هیچ وقت فرزندتان رو با هیچ کس دیگه ای مقایسه نکنید و هیچ وقت هم حسرت بچه های دیگه رو نخورید. به مرور وقتی فرزندتون بزرگتر میشه قابلیت های زیادی کشف می کنید که از این بابت احساس افتخار می کنید. هر کسی هم که بهتون گفت خدا صبرتون بده ، بهش بگید از خدا بخاطر وجود این کوچولوی شاد و شیطون سپاسگزارم .
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

آناهیتا جان منم فکر می کنم در این شرایط بهتره به همون ویتامین اکتفا کنی تا پسرت کمی بزرگتر بشه . ضمنا این مشکل افزایش سرب معمولا در فصل سرما و در شهرهای بزرگ و آلوده هست . ولی در مورد مشکلات هورمونی منم با چکاپ موافقم.
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

2805
ممنون از سومیسو و نازی.چقدر حرفای شما عزیزان بهم آرامش میده.از بس همه بچمو سوژه کردن و بهش تشر میزنن و گاها رفتار دلسوزانه که انگار نرمال نیست نشون میدن خسته شدم.هیچ جا نمیتونم برم.زندانی شدم.هرجا میرم با اعصاب داغون از دست کاراش برمیگردم خونه.شبا که میخوابه میشینم بالای سرش و به چهره معصومش خیره میشم.باورم نمیشه این همون بچه اییه که تا چند دقیقه قبل اونجور کلافم کرده بود.فقط از خدا میخوام کمکم کنه در موردش مرتکب اشتباه نشم.گاهی اونقدر ورجه وورجه میکنه که دیگه میزارمش داخل یه اتاق و در و به روش میبندم.اما تا میاد بیرون انگار نه انگار.تازگیها کتکشم میزنم نمیدونم چکار کنم...
نازی جون خوشحال شدم اومدی تاپیک پروین جون کجایی؟؟فقط میای لایک میکنی بهاره جون شما هم خیلی وقته نیستی.رکسانا خانم چطوره؟
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
آناهیتا جون خواهش میکنم.ما اینجا هستیم که با هم فکری هم مشکلات رو کمتر کنیم و با کمک خدا روزی میرسه که بچه هامون موفق و سربلند خواهند شد.میدونم گاهی خیلی سخته،ولی اصلا از تنبیه بدنی استفاده نکن.به قول نازی جون محروم کردن از بعضی علایقش میتونه براش یه تنبیه درست حسابی باشه.مطمئن باش با بزرگتر شدن خیلی از مشکلات حل خواهدشد
سومیسو جان فرصت ها کم شده و گرنه من هم از دیدن پست های دوستان و اینکه هنوز اینجا پابرجاست و محلی برای صحبت ها و دردودل هاست خیلی خوشحالم .
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

آناهیتا باید روی آستانه تحملت کار کنی. باید اینقدر روی اعصابت مسلط باشی که این کوچولوی شیطون نتونه اعصابت رو تحریک کنه. مطمئن باشی مثل من روزی به این نقطه میرسی که تمام این شیطنت ها برات لذتبخش میشه. سطح مطالعه ات رو در مورد بچه های بیش فعال بالا ببر. همینطور در مورد تک تک مسائل تربیتی. یک مادر شاد، یک مادر آگاه، یک مادر علاقمند، می تونه یک فرزند شاد و با اعتماد به نفس کافی رو تربیت کنه. از تنبیه بدنی استفاده نکن. می دونم خیلی خیلی سخته کنترل کردن. ولی تمام سعی ت رو بکن.
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

سلام من معلمه دبستانه پسرانه هستم و به اندازه موهای سرم پسر بچه دیدم خیلی از بچه هایی که برچسبه بیش فعال بودن به اونها میزنند بیش فعال نیستنذ بلکه راهی برای تخلیه انرژی اشون ندارند و متاسفانه برای بسیار از اونها دارو تجویز میشه و مسئله مهمتر اینکه تربیت نادرست به این بیش فعالی دامن میزنه دیروز توی یه سمینار از اقای دکتر تبریزی که فوق العاده عالی بود شرکت کرده بودم که در مورده بیش فعال صحبت هایی میکردند که بسیار جالب بود اگر مشکل اتون به نظر شما خیلی حاده توصیه میکنم حتمااااااااااااااااااااااا ایشون رو ببینید کارشون فوق العاده اس و به عنوان معلمی که چندین ساله داره با بچه ها کار میکنه هرگززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززز به بچه هاتون دارو ندیدددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددد هر گززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززز
تدریس زبان انگلیسی http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=805582
نازی جون خوشحال میشم همیشه بیا اینجا و از تجربیات خودت بگی.راستی آقا پسرت الان چطوره؟؟حرفهاتو خوب گوش میده؟؟پسرمن گاهی خیلی لجبازی میکنه
دوست عزیز نمیدونید با خوندن حرفهای شما به عنوان یک معلم چقدر دلگرم شدم.امیدوارم تمام معلمها مثل شما تنها راه چاره رو دادن دارو ندونند.موفق باشید
سلام سومیسو جان ممنون از احوالپرسیت ...ما هم خوبیم بدک نیستیم پسرم 10 جلسه آموزش اجباری شنا رو رفت و مربیش میگفت امتحانش هم عالی و از همه بچه ها بهتر بوده حالا میخواد بره کاراته ولی چیزی که هست چون اضافه وزن داره زود خسته و زده میشه ولی شدیدا به من وابسته شده و روز به روز هم این وابستگیش بیشتر میشه دایما به من چسبیده و قربون صدقه ام میره نمیدونم چرا اینطوریه؟ قبلا ماموریتهای چند روزه میرفتم ولی با این وابستگی شدید همین اداره رو ه که میره به سختی طاقت میاره نمیدونم اینو دیگه کجای دلم بزارم؟ نگار عزیز منم با حرفات کاملا موافقم اصلا به نظر من اصلا بیش فعالی معنا و مفهوم نداره یه چیزیه که امروزیها مد کردند.
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
پروین عزیزم خواهش میکنم.آفرین پسرت توی شنا موفق بوده.پسرمنم چند وقته خیلی بهم میچسبه.شبها حتما باید برم بغلش کنم تا بخوابه.دیشب بهش میگم ببین قدت شده اندازه من و باید بیام همیشه بغلت کنم!!!میدونی بچه های ما انگار امنیت رو در کنار ما بودن می دونند.منم گاهی میخام به احساساتش اهمیتی ندم ولی میترسم ضربه بخوره.حالا خوبه وقتی ازدواج کردند هم اینقدر مارو دوست داشته باشند
2810