2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 980695 بازدید | 11748 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

صدف جون کاردرمانی که با یکی دوجلسه جواب نمیده عزیزم حداقل باید چند ماه ببری.من چون شهرستانم از اونجا تمرین گرفتم خودم دارم تو خونه باش انجام میدم.البته پسر من بیشتر مشکلش گفتار و تحرک زیادشه.
خدایا! هرچند توتکراری ترین حضور زندگی منی، امامن به آغوشت ازآن سوی فاصله ها خو گرفته ام، تنهایم مگذار
صدف این دارو که میخوره چه فرقی با ریسپریدون داره؟
جلیلی رراش نوشته؟
خدایا! هرچند توتکراری ترین حضور زندگی منی، امامن به آغوشت ازآن سوی فاصله ها خو گرفته ام، تنهایم مگذار
2805
آره صدف جون خیلی خوبه من خودم باش کار میکنم البته من به طور منظمم باش کار نمیکنم.ولی کاردرمانا خودشون اصولی تر وحرفه ای تر کار میکنن
صدف جون شاید نشکلات بچه هامونم با هم فرق کنه.
پسر من آمادگی میره حافظش عالیه تمام شعرها و سوره های قرآنو که تا حالا یادشون دادن فورا حفظ کرده.ولی تو نقاشی و رنگ آمیزی و لوحه نویسی اصلا اهتمام نداره مربیش میگه تو این کارا اصلا حوصلش نمیگیره .
تمرینی که کاردرمانش بم داده تقویت این مورده.
پسر من تو گفتارم از هم سناش عقب تره
سلام به همه.من هم بین دکتر امیری خوشابی و جلیلی دکتر خوشابی رو بهتر میدونم.جلیلی فوق العاده عبوسه و به نظر من خودش به درمان نیاز داره.
دگزامفتامین رو دختر من تا چند ماه قبل مصرف میکرد که دکتر گفت چون 5 سالش تموم شده دیگه روش اثر نداره و باید ریتالین رو جایگزین کنیم تاثیرش با ریتالین یکی هستش.
دوستان توی جلسات رفتار درمانی چه تمریناتی داده میشه؟

راستی دختر من روزهای مدرسه 2 تا ریتالین میخوره .چون بدون ریتالین اصلا تمرکز نداره.کسی هست که این مقدار ریتالین رو کوچولوش در روز مصرف کنه؟
پروین جون خیلی از خوندن اینکه اون پسر کوچولو رو مدیر مدرسه کتک زده ناراحت شدم.من اگه جای والدینش بود حتما شکایت میکردم از مدیر مدرسه.

من از محیط مدرسه دخترم خیلی راضیم با اینکه با معلم و مشاور مدرسه مشکل بیش فعالی دخترم رو در میون گذاشتم هیچ برخورد بدی ازشون ندیدم و خیلی با محبت با بچه ها برخورد میکنن.عصر ها هم به توصیه دکتر نصف ریتالین رو به اترین میدم و نیم ساعت بعد تکالیفش رو انجام میده در کنار من و خدا رو شکر تا اینجا خیلی خوب پیش رفته.

دیروز متاسفانه با یکی از بچه ها به خاطر یه مداد دعوا کردن و معلمش مداد رو از هر دوشون گرفته و دختر من دست معلمش رو چنگ زده!!!!!!!!!معلمش گفته دیگه باهات دوست نیستم و دخترک چنان گریه ای کرده که معلمش هم به گریه افتاده بود که با من قهر نکن!!!!!

تو خونه کلی باهاش حرف زدم گفت بیا ناخن هامو کوتاه کن که دیگه نتونم چنگ بزنم اشتباه کردم .این اولین درگیری در مدرسه دختر من بود.امسال پیش دبستانیه خدا خودش بهم تحمل بده
صدف جون ببخش اگر باعث نگرانیت شدم.اینجا همه از تجربیات شخصی خودمون میگیم و هستند دوستانی هم که ریتالین برای بچشون مفید بوده.مثل بهاران جون که به پسرش ریتالین میده.ولی برای پسرم خوردن و نخوردن دارو براش فرقی نداره.پارسال که دارو رو میخورد با الان که دارو نمیخوره توی یادگیریش فرقی نداره.انشاالله پسرشما هم روزبه روز بهتربشه
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
دوستان شما اخیرا آکوامارین خریدید؟؟دیروز رفتم برای پسرم گرفتم 43هزار تومن.یعنی چرا اینقدر گرون شده؟؟؟
خواهش میکنم عسل بانو جون

بهاران جون ممنونم.شما چطوری؟؟پسرت با درسهاچطورپیش میره؟؟آخه من آکوامارین رو 2تا فکرکنم2سال پیش گرفتم و مرتب هم به پسرم نمیدادم.اون موقع فکرکنم 10تومن بود.تازه چندروز پیش تموم شد.رفتم گرفتم تعجب کردم.دکترپسرم گفت حتما بهش شربت رو بدم
مرسی بچه ها! متاسفانه موفق نشدم با دکتر جلیلی وقت بگیرم با اینکه از بیمارای قدیمیشم. گفته بود ساعت 3.30 زنگ بزن. وقتی زنگ زدم گفت 5تا مریضش پر شده. فردا باید دوباره تماس بگیرم.
2810