2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 980718 بازدید | 11748 پست
خسته شدم از دست محمد کیا اخه چرا باید اینقدر باهاش کلنجار برم الان از مهد اوردمش بچه های مهد شکایت طردن که محمدکیا خیلی اذیتمون کرده مربیشم گفت اره اذیت کرده خوش گفت چون دوستش بهش لگو نداده موهاشو کشیده.
چون همون دوستش بهش گفته کلاهت مال من مال تو نیست پسرم گریه گریه که پوریا میگه کلاه من واسه اون !واسه اون نیست الکی گریه میکنه تو خونه باهاش حرف میزنم در مورد کاراش یا مثلا امروز مربیش داشت باهاش حرف میزد چون میدونه کارش اشتباه همش بلند با اخم میگفت به من کاری نداشته باشید به من یا باباشم تو خونه وقتی توبیخش میکنیم همینو میگه همش که با من کاری نداشته باشید چیکار کنم
الان مثلا میخواست منو بکشه همچین لومو فشار داد که هنوزم درد میکنه منم خودمو زدم به مردن دوید رفت از یخچال اب اورد که بریزه رو من منم زود پاشدم که ببینه زندم نریزه یه دفعه بهم پاشید اب یخ رو و بقیه بطریرم ریخت رو زمین منم انداختمش تو اتاق
تا میخوام دو کلمه باهاش حرف بزنم این کارهارو میکنه الانم تو اتاق داره به خودش میگه من بدم بدم بدم یا میگه بدجنس نادون هر چی هم بهش میگم تو خوبی فقط کارات که بده داد میزنه نه.
الانم اومده به من میگه ببخشید منکه تو رو بخشیدم تو هم منو ببخش بهش گفتم تو گلومو فشار دادی هنوز درد میکنه میگه اخه میخواستم بکشمت تمام دستمو چنگ انداخته داره میسوزه همش میگه لطفا منو ببخش از قصد خفت نکردم
بخدا نمیدونم چجوری باهاش رفتارکنم هر چقدرم صبوری کنم فایده نداره اینا فقط صبر ایوب میخوان
خسته شدم از اینکه همش کارهای اشتباه میکنه وبعدش پدر مارو در میاره تا ببخشیمش!!!!!!!
هوای پاک حق مسلم هر ایرانی است.http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=696437&PostID=27337662#27337662

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مترا ؟؟؟
الان تو مگه خفه نشدی؟ مگه به قتل نرسیدی؟؟؟؟
خدا مرگم بده از کجا داری تایپ میکنی؟؟؟ وااااااااااااااااااااااااااااای روح!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
شیخی به زنی فاحشه گفتا :مستی!
هرلحظه به دام یک کسی پا بستی
گفتا شیخا! هرآنچه گویی ،هستم
اما تو؟چنان که می نمائی ،هستی؟
2805
مترا جانم
کتاب به کودکان گفتن از کودکان شنیدن رو بخون اگه هم قبلا خوندی دوباره بخون
اصلا معجزه ارتباط با بچه هاس این کتاب
بعدش هم برای خودت اقتدار قائل باش و به پسرت اجازه نده از حد خودش فراتر بره
اگه خیلی عصبانیه میتونه دفتر نقاشیشو خط خطی کنه یا به بالشش مشت بزنه یا کیسه بوکس کوچیک یا یه عروسک مخصوص به اسم عروسک خشم براش بگیر و اجازه نده موقع عصبانت تورو به عنوان هدف مطلوب تخلیه خشم در نظر بگیره
حد و مرز پدر و مادر برای بچه باید کاملا مشخص باشه
من از 5 شنبه هفته قبل که درباره صدای بدجنس توی سرمون که میگه کارای بد بکن! با رکسانا حرف زدم تا امروز رو در و دیوار نقاشی نکرده
چند روزم هست با قیچی خیلی کیف میکنه
بعد هم وقتی میگه من بدم باهاش مخالفت نکن
بگو تو فکر میکنی بدی؟
تو فکر میکنی پسر بد وبدجنسی هستی؟
احساس میکنی کسی تورو دوست نداره چون بدی؟
احساسشو با صدای بلند بیان کن
بزار بفهمه و ببینه که تو میتونی احساس درونیشو درک کنی
مخالفت لفظی تو و گفتن اینکه تو خوبی فقط باعث میشه اطمینانش به خودش باز هم کمتر بشه چون خودش میدونه کار بدی کرده و مستحق توبیخه
بعد از اینکه احساساتشو بیان کردی میتونی بهش فضا بدی برای حرف زدن از خودش
مطمئنا وقتی احساساتشو بیان کنه تنش بین همتون کم میشه و خودش هم راحتتر میشه
بعد هم میتونی بگی
خوب فکر میکنم لازمه برای این مشکل یه راه حل پیدا کنیم نظر تو چیه؟
بچه ها هم مثل ما دوست ندارن موضوع بحث و بررسی باشن بلکه ترجیح میدن مشکل رو موضوعی خارج از خودشون در نظر بگیرن و با پدر و مادر برای پیدا کردن راه حل همکاری کنن
اینطور اعتماد به نفسش هم بیشتر میشه و خودش رو مشکل نمیبینه بلکه مشکل رو چیزی میبینه که باید و میتونه و توانشو داره که حلش کنه
بهاره خدا نکشتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت
وای بچه ها منم امروز عصر یک قاط اساسی زدم و گریه کردم
پسرم باید شعر حفظ میکرد هی گیج بازی هی حواس پرتی ....
ای خدا بهم ثابت شده اول چیزی رو میخواد یاد بگیره خیلی اذیت میکنه ولی با تکرار و صبوری یاد میگیره ولی من نمیتونم صبوری کنم مخصوصا که چند روزیه تو محیط کارم هم مشغله دارم
یعنی همون قدیمیها راست میگفتند زن بشینه تو خونه و مرد نون آور خونه هست
کارمندی برای زن اونم با حقوق کم واقعا جز داغون کردن اعصاب و روان نتیجه دیگه ای نداره
متاسفانه روی این چندر غاز حساب باز کردم و نمیتونم ولش کنم اونم پس از 16 سال خون دل خوردن

چهار شنبه پسرم رو میبرنم پیش دکتر ضیاالدینی کرمان و همه چی رو میگم هر دارویی که بده مرتب بهش میدم .
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
سلام دوباره
سومیسو جون منم هفته پیش دادم از تهران ب ام آوردن 43000تومن .متاسفانه شهر ماپیدا نمیشد
خدایا! هرچند توتکراری ترین حضور زندگی منی، امامن به آغوشت ازآن سوی فاصله ها خو گرفته ام، تنهایم مگذار
دوستان پسرم اصلا حاضر نیست کاردستیا نوشتنیاشو تو آمادگی انجام بده .به نظرتون چرا؟
ولی تند تند شعرو قرآن یاد میگیره .تقریبا هفته ای دو سه تا شعر یاد میگیره ولی مربیش میگه اصلا حوصلش نمیگیره کارای عملی انجام بده .خودمم تو خونه اینقدر بش سخت گرفتم زده شده دیگهبرای خودمم انجام نمیده
خدایا! هرچند توتکراری ترین حضور زندگی منی، امامن به آغوشت ازآن سوی فاصله ها خو گرفته ام، تنهایم مگذار
مامان حسن این کوچولوها بالاخره به هر ترتیبی شده باید خون به دلمون کنن دیگه...حالا یکی مثل پسر من حفظیاتش خوب نیست یکی مثل پسر تو کارهای دستیش
بهاره جان
اینهمه اطلاعات رو از کجا اوردی واقعا؟
تو که خیلی خوب میدونی با هر کسی چه جوری رفتار کنی پس چرا میگی لجبازی زندگیمو داغون کرد؟
تو یک مادر فهمیده و خوب برای رکسانا
یک زن خوب برای مهدی
یک دختر خوب برای مامانت
و یک دوست خوب برای ما هستی
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...

سالها رفت و هنوز
یک نفر نیست بپرسد از من
که تو از پنجره ی عشق چه می خواهی؟
صبح تا نیمه شب منتظری
همه جا می نگری
گاه با ماه سخن می گویی
گاه با رهگئران,گاه با او
خبر گمشده ای می جویی..راستی گمشده ات کیست؟
کجاست؟
صدفی در دریاست؟
نوری از روزنه فرداهاست؟
یا خدایی ,خدایی که از روز اول نا پیداست.........؟

بچه ها دلم گرفته بود این شعر را گذاشتم.
چی بگم سومیسو جان من که این یه هفته ای همش در گیر مسابقاتش بودم فقط تند وتند مشقاش رو مینوشته که من یا میبردمش کلاس یا مسابقه
ولی هنوز هم با املا مشکل داره همون جا انداختن ها نه اینکه ندونه یک کلمه چطور نوشته میشه
امشب هم یه فعالیت در منزل از درس علوم داشت همون که باید تو یه اتاق تاریک روی توپ یا هندونه یا پرتغال نور مینداختیم و قسمت های روشن وتاریک ایجاد میکردیم . گفته بود میتونید این قسمت ها رو زیاد یا کم کنیم براش عملی انجام دادیم اون هم تو دفتر چه یادداشت علومش یادداشت کرد
سلام و صبح به خیر
بچه ها پسر من صبحی شعر رو حفظ بود
ای خدا پس این بچه چرا اینطوری میکنه ...چرا یه وقتی مغزش هنگه یه وقتایی باز میشه
فکر کنم به خاطر خستگی هست اگه بعد از ظهرها یک ساعت میخوابید مغزش هنگ نمیکرد
هر کاری کردم ...به توصیه بهاره بهش دوغ دادم
تشویقش کردم اگه روزی یک ساعت بخوابه هر چی بخواد براش میخرم
ولی نخوابید که نخوابید در عوض سر شب نهایتا ساعت 8 خوابه و 5 صبح بیدار
2810