2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 980825 بازدید | 11748 پست
ممنون مونا جون اگه شماها رو نداشتم نمی دونم چه بلای سرم می اومد

فکر کنم توی این محرمی یه گوشه چشمی خدا بهم نگاه کرد که باشما ها آشنا شدم تا متوجه مریضی امیر بشم

خدایا شکرت
خدایا خودت گفتتتتی در زمان سختی فراوان بگو: یا رؤف و یا رحیم

سلام بچه ها من پستاتونو خوندم و تا حدودی درکتون میکنم

برادرزاده من 4سالشه دکترش چند روز پیش براش ریتالین و یه داروی دیگه تجویز کرد... من امروز بعد چند روز دیدمش انقد آروم شده بود! یه گوشه شسته بود ما رو نگاه میکرد!! اشک توو چشام جمع شده بود نمیتونستم اینجوری ببینمش خیلی مظلوم شده بود اصلا" باورم نمیشد این همون فرنود شیطون بلای ماست که خونه رو روی سرش میذاشت...

فقط اومدم بگم میدونم خیلی دارو دادن به بچتون سخته منکه عمه بچم حالم گرفته شد دیگه شما که مادرین
ایشالا با درمانی که دارین میکنین بچه هاتون آینده های درخشان داشته باشن و همیشه قدردانتون بمونن.

برادرزاده منم وقتی رنگ قرمز رو بهش نشون میدیم و میگیم بگو این چه رنگیه همش میگه رنگ رژ لب!!
هیچ رنگی رو بلد نیست بگه!! بازیهاشم همش دزد و پلیسو بکشیمو کشتیو این چیزا بود

بدون نگرانی درمان کنین و به آینده زیباشون فکر کنین که وابسته به پیگیریهای شما مامانای دلسوزه
همیشه مطالبتونو میخونم و دوستتون دارم

بای

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام به همگی
من امروز نیستم فقط اومدم بگم مامان امیر جون ناراحت نباش حالا بر فرض که پسرت دارو مصرف کنه طوری نمیشه خدا درد رو داده درمان رو هم داده من یه همکار دارم پسرش به طور مادرزادی نارسایی کلیه داشت نوزاد یک ماهه رو سه بار عمل کردن و تا دوسالگی باید دارو بخوره اونم آنتی بیوتیک اگه نخوره دچار مشکل میشه
بچه های ما هم اگه دارو نخورن به مراتب عواقب بدتری رو متحمل میشن همین که همه به عنوان یه بچه شرور و شلوغ میشناسنشون کلی رو رحیه شون اثر منفی میزاره تو رو خدا زودتر بچه هاتون رو درمان کنین تا مثل پسر من دچار اضطراب نشن پسر من گاهی اوقات همچین ناخناشو میجوه که خون میاد من الان یک ساله ناخنهاشو نگرفتم
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
سلام دوستای گلم........روزتون بخیررررررررررر......
پروین جون الهی فدای پسر معصومت برم که روحیه لطیفش قربانی کم توجهی ها ورفتارهای غلط اطرافیان و مربیان شده.....عزیزم نگران نباش............جلوی ضرر واز هر جا بگیری منفعته.............مواظب پسرت باش.......ما تو این دنیا سرمایه بزرگتری از بچه هامون نداریم..........ایشالله مرد میشه و جبران میکنه!!!!!!!!!!!!!!!!!11
مامان امیر نگران نباش عزیزم.....من الان تقریبا یه 5 ماهی میشه به علی دارو میدم.......واحدی جزمنو شوهرم نمیدونه..............ولی همه میگن ماشالله علی مرد شده...چقدر باادبه(از اول هم باادب بود)از من حساب میبره.....ترس و درک کرده...........خطر ومیفهمه.......کامل حرف میزنه............شوخی وجدی وتشخیص میده...البته رنگها رو خیلی وقته میشناسه........و اشکال هندسی رو میشناسه و میکشه.......نقاشی فوق العاده قوی ست..........فقط گاهی بعضی کلمات مشکل و جابجا میگه.........مثلا به زن عمو میگه زمنو!!!!!!!!
دختر نگران نباش..........سرطان نیست که...گرچه الان سرطان م درمان داره..........اگه الان کمی فشار عصبی بکشی بهتره تا اینده بچت تباه بشه...بله تباه........بیش فعالی زمینه رو برا اعتیاد وبزه در زمان بلوغ فراهم میکنه اگه درمان نشه!!!!!!!!با خودت کنار بیا همونطور که ماها اومدیم..............نزار پسرت به رفتارهای غلط عادت کنه.........
یوسف از جرم زلیخا مدتی زندان برفت/مهدی «عج» از اعمال ما حبس ابد گردیده است
مامان امیر جون باور کن این مساله دارو دادن به بچه های بیش فعال چیزیه که کاملا برمیگرده به فرهنگ ما متاسفانه فکر میکنیم خوردن این داروها برای بچه ها خیلی بده مثلااعتیاد آوره
اصلا شک نکن اگه دکتر گفته بهش بده بده ببین این بچه ها هر جا میرن بهشون بی احترامی میشه هر جا میرن همه ازشون بیزارن همه بهشون میگن نکن و هزار تا چیز دیگه به نظرت این بچه چه شخصیتی پیدا میکنه کمبود اعتماد به نفس اولین نشانش میتونه باشه
میدونی توی مغز این بچه ها یه ماده ای ترشح نمیشه با خوردن این دارو میزان این ماده تنظیم میشه اما یه شخصی مثل شوهر خودم میگفت بچه از الان باید داروی اعصاب بخوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من خالم دکتر داروسازی داره تو آمریکا دیشب باهاش صحبت کردم گفت اینجا درمان دارویی جای خودشو به نوروفیدبک و بیوفیدبک داده همینطور میگفت اینجا کسی از این داروها نمیترسه مثل ما ایرانیها ومیگفت من روزانه چندتا نسخه مربوط به این بیماری رو بهشون میدم
سلام دوستان گلم
کسی میتونه به این سوال من جواب بده؟
پسر من تمایل زیادی به بچه های بزرگتر از خودش داره تو مدرسه همش میره دورو بر کلاس چهارمیها و پنجمیها ....و وقتی میریم پارک اصلا کاری به بچه های هم سن خودش نداره میره بچه های بزرگ رو پیدا میکنه و میخواد باهاشون دوست بشه اونا هم محلش نمیزارن حتی دعواش میکنن ....آخه چرا اینجوریه؟میترسم اعتماد به نفسشو از دست بده
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
سلام پروین جون خوبی خانمی؟؟؟؟
دختر من ک فکر میکنم مساله ای نیست ......خوب بچه هست دیگه.........شما هم خیلی زیر ذره بین گذاشتی پسرت رو هااااااااااااا...طفلک دچار اظطراب میشه هااااااااااا.....کمی راحتش بزار........بزار کودکی بکنه وکنترلش کن
سلام به همگی
مونا جون آخه اونا تو جمعشون نمیپذیرنش دعواش میکنن بعضا دیدم تو پارک که حتی میخوان کتکش بزنن که اگه من نباشم میزننش
در ضمن مونا جون من بازم میگم پسرت یه نابغه است مطمئنی بیش فعاله؟شاید حرکاتش از هوش زیادشه حالا انشائالله که در آینده فرد موفقی شد و تو درساش از همه بهتر بود به یاد این نوشته های من بیفت و بگو این پروین میگفت پسرت نابغه است من باور نمیکردم
سلام سلام..............خوبین چرا دیگه کمتر سر میزتید...........
پروین جون فدات شم عزیزم منم ارزومه پیرم نابغه باشه تا .....نمیدونم والله چند تا دکتر نشونش دادم که بیش فعالی تشخیص دادن.......شاید بیشفعالی از نوع حرکتی هست و تمرکز مشکل نداشته باشه........چند وقت پیش دو روز داروهاشو ندادم..سرم شلوغ بود.....باور نمیکنی چه اتیشی میسوزوند..........مثلا من نمیتونستم بعد دسشویی شلوارشو بپوشونم یه لحظه اروم نمیگرفت....مثل اینکه شارز شده بود....ههههههههههه......منم دیگه عادت کردم به خداااااااااااااااااا........فقط اینده خوبی داشته باشن برا ما کافیه............
در مورد شما من یه پیشنهادی دارم............بهتره با پسرت حرف بزنی و بعد زیر نظر خودت ازاد بزارش.........حتی اگه کتک بخوره....اگه یک بار کتک بخوره یا نتیجه خوبی نبینه حتما به حرفهای شما فکر خواهد کرد......بچه ها باید تجربه کنن تا قبول کنن.............چون بخش استدلال مغزشون زیاد کامل نشده
سلام دوستان.من تازه نوشته هاتونو خوندم(البته کامل نه چون خیلی زیاد بود : ) )می دونید بیشترین اشتباهی که تقریبا همه دارن، اینه که فکر می کنن بچه ی بیش فعال باید به روانپزشک یا حتی روانشناس مراجعه کنه.در صورتیکه باید اول به فوق تخصص مغز و اعصاب کودکان مراجعه کرد.یعنی متخصص کودکانی که تو رشته ی مغز و اعصاب (نه اعصاب و روان یا همون روانپزشکی)فوق داره.اون بعد از معاینه ومشاوره،از بچه نوار مغز می گیره و بعد درمان رو شروع میکنه واگه نیاز بود،به روانشناس یا روانپزشک ارجاع میده.این جوری دیگه اطمینان دارید که بچتون الکی دارو نمی خوره.
دکتر مغز و اعصاب گفت باید از بچه نوار مغز بگیرند دختر من تازه رفته توو 9 ماه دارم از غصه کیکیرم اونقدر هم شیطوون نیست که بگم بیش فعالع قتی به دنیا اوومد دور سرش 33 بوود الان که 9 ماهشه 43 ونیم . گفت باید نوار مغزی بگیرم که ببینم بیش فعاله یا نه . آخه چرا دخترمو ببرم زیر دستگاه . میگه اونایی که سراشون کوچیک هست بیش فهالن. دختر من کلهم ریزه پیزه است
اونقدر درگیر رسیدن به هدفت باش که درگیر هدف دیگران نشی
دکتر مغز و اعصاب گفت باید از بچه نوار مغز بگیرند دختر من تازه رفته توو 9 ماه دارم از غصه کیکیرم اونقدر هم شیطوون نیست که بگم بیش فعالع قتی به دنیا اوومد دور سرش 33 بوود الان که 9 ماهشه 43 ونیم . گفت باید نوار مغزی بگیرم که ببینم بیش فعاله یا نه . آخه چرا دخترمو ببرم زیر دستگاه . میگه اونایی که سراشون کوچیک هست بیش فهالن. دختر من کلهم ریزه پیزه است
اونقدر درگیر رسیدن به هدفت باش که درگیر هدف دیگران نشی
شعله جان من یکی از نزدیکانم رشته اش همینه.به حرفهام مطمینم.تازه نوار مغز گرفتن که آسیبی به بچه نمی رسونه.شایداز ظاهر دستگاه به نظر نیاد ولی همیشه تشخیص مهم ترین قسمت از سیر درمانه.مثلا اینو بدون که هیچوقت نمی شه زیر 3 سال یه بچه بیش فعال گفت.اون خانمی که بچه ی 9 ماهش رو تشخیص بیش فعالی دادن ،قطعا باید به این حرف شک کنه.شاید به دلایل دیگه نیاز به نوار مغز داشته ولی واسه بیش فعالی؟؟؟بعید می دونم
2810