2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 980832 بازدید | 11748 پست
بیتا جون تشخیص بیش فعالی به هیچ عنوان نیازی به نوار مغزی نداره . اتفاقا برعکس گفتی عزیزم . اول باید به روانپزشک فوق تخصص اطفال مراجعه کنن . اگر علایم خاص دیگه ای متخصص رو به شک بندازه که ممکنه آسیب مغزی وجود داشته باشه درخواست نوار مغزی میدن اگه نه هیچ نیازی نیست
نوار مغزی تو خیلی مطبها جنبه درآمد زایی داره
من روانشناس کودکم و سالهاست که تو حوزه بیش فعالی کار تشخیصی و درمانی انجام میدم .

ریحانه جان شما اگر میخواین که خیالت راحت باشه قبل نوار مغزی برو پیش دکتر علاقبند . ایشون بهترین روانپزشک کودک هستن . به هیچ عنوان هم الکی نوار مغزی نمیدن . خیلی هم خوش برخوردن . من شماره مطبشون رو میذارم .
22273002
کارت رشد و اطلاعات دور سرش را هم ببر

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مامی نقره ای جان البته شما حتما اطلاعاتتون از من خیلی بیشتره.ولی من هم نظر خودم رو گفتم با توجه به اطلاعات خودم که به نظر خودم بدون منبع و پشتوانه ی علمی هم نبوده..اصولا این در ایران رسمه که افراد در رشته ی همدیگه دخالت میکنن.من از نظر اصول علم روز دنیا مراحل تشخیص رو گفتم.آدرس و شماره ی کسی رو هم ندادم که درآمد زایی واسه کسی داشته باشه.و البته به نظر من یکی از مهم ترین مسایل در درمان اینه که تو به پزشکت اعتماد کنی و بدونی که آیا واسه جیب خودش ازت نوار مغز می گیره یا واسه درمان.
سلام دوستان خوبید ایشالله.....گلهای زندگیتون خوبن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بیتا جون مکن از دکتر علی پرسیدم درباره نوار مغزی..ایشون جواب دادند که بیش فعالی به تنهایی با نوار تشخیص داده نمیشه...چون یه بیماری رفتاری وروانی هست...........درکودکانی که مشکل بزرگی یا کوچکی دور سردارن برا تشخیص بیماریهای احتمالی غیراز بیشفعالی نوار پیشنهاد داده میشه.........گرچه شاید درجه بیش فعالی خیلی بالا باشه تغیراتی هم در نوار مغزی دیده بشه..............ولی در کل بیش فعالی بیشتر درماننش با دارو درمانی هست و نوروفیدبک که من این جلسه میخوام از دکتر دراین مورد بپرسم
یوسف از جرم زلیخا مدتی زندان برفت/مهدی «عج» از اعمال ما حبس ابد گردیده است
مونا جان سلام.دکتر شما درست گفتن.حرف منم همینه.من می گم بیش فعالی یه سندرمه که تشخیص خیلی سختی داره و همون طور که نمی شه فقط با نوار مغز اونو تشخیص داد،با مشاوره ی تنهام نمی شه.تازه ممکنه با یا بدون اختلال توجه باشه.یعنی صرفا شیطنت یه بچه دلیل بر بیش فعالی اون نیست.و این که درمان بیش فعالی هم خیلی زمان می بره هم خیلی صبر و حوصله می خواد.به همین خاطر در انتخاب پزشک خییییییییییییییلی باید دقت کرد
مامانقزه ایی سلام شماکه روانشناسی میشه منوراهنمایی کنی پسرم2سالوسه ماهشه خیلی بددهن وپرخاشگره وهمه رومیزنه چه کوچیک چه بزرگ وخیلی لجبازه به خصوص درمواقعی که چیزی بخواد که من نبایدبهش بدم یاوقت غذا اخرش من عصبانی میشم اول تنبیهش میکنم بعد تسلیم میشم وبه خواستش میرسه نمیدونم چیکارکنم ممنون میشم اگه کمکم کنید
باخداباش پادشاهی کن بی خداباش هرچه خواهی کن
سلام بر همگی واقعا دوستون دارم

امیر رو بردم پیش یه دکتر روانشناس اونم تشخیص داد امیر بیش فعال هست واینکه جز گروه بچه های سخت هستش

میگفت 3 نوع بچه وجود دارن 1-بیش از حد آروم یا پ په 2- آروم 3- سخت...............

من توی کاغذ تمام رفتارهای خوب و بد امیر رو نو شتم و قرار گذاشتم که هرجلسه روی رفتار های امیر کار کنیم تا

بتوانم به بهترین نحو امیر رو تربیت کنم ...............

درضمن دارو های امیر رو تایید کرد و گفت بهترین داروی که میتونست بهش بده و قرار شد که دارو هارو شروع کنم ..

خدایا خودت گفتتتتی در زمان سختی فراوان بگو: یا رؤف و یا رحیم

الان با این که دارو ها روتازه شروع کردم خیلی مودب شده

دیگه جیغ نمیکشه و از پریدن های سر سام آورش دیگه خبری نیست .............دختر همسایه مون دیروز اومده بود اینقدر قشنگ باهم بازی کردن که نگو

راستی مونا جون اگه میشه این تایپک رو تبدیل کن به یه کلوب تا بهتر همدیگه رو پیدا کنیم ........... و بقیه هم از

وجود ما مادران موفق در راه رام کردن این شیطون ها با خبر بشن ههههههههههههههههههه

شاید باشن کسانی که دارن با این بچه ها میسوزن و میسازن و خبری ندارن از اینکه شاید کوچولویشان نیاز به درمان داشته باشه

بچه ها دیشب شبکه شب خیزو دیدین یه دکتر فوق تخصص روانپزشکی کودکان اومده بود اولش در مورد بچه های بیش فعال صحبت کرد منم هر چه قدر تلاش کردم نتونستهم باهاش تماس بگیرم همش اشغال بود میخواستم نظرشو راجع به نوروفیدبک بدونم نشد
کسی تونسته اولشو ببینه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یه سوال دیگه الان بعد تقریبا 5 ماه که به بچه ها دارو میدم نمیدونم چرا دیگه اثر نداره اثرش از بین رفته دوباره روز از نو روزی از نو
شما هم براتون پیش اومده که بعد از مدتی قرصها اثر نکنن 10 دی نوبت دکتر دارم نمیدونم بهشون بدم یا ولش کنم بذارم 10 دی از دکتر بپرسم
2810