2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 980823 بازدید | 11748 پست
من یه دوست دکترای روانشناسی بالینی دارم بهش گفتم یه دکتر خوب میخوام اون دکتر الهام شیرازی رو بهم معرفی کرد میگفت از خوشابی بهتره

شمارش رو از سایت برداشتم
66551655-60

تهران-ستارخان-خ نیایش-کوچه منصوری-انستیتو روانپزشکی تهران

فوق تخصص روانپزشکی اطفال
خدایا خودت گفتتتتی در زمان سختی فراوان بگو: یا رؤف و یا رحیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مامان امیر جون بچه منم رسپیریدون میخوره فقط اولش حالت خواب آور داشت بعدش خوب میشه نگران نباش باور کن بچه های من الان خوب نیستنها اما زیر و رو شدن
میشه بگی چه چیزی باعث شد دکتر بهت دارو بده و بگه بیش فعاله ؟
ولی حتما پیش یه دکتر دیگه هم ببرش تا مطمئن شی
سلام دوستای گلم............پروین جون قربونت برم.............که منو از یاد نمیبری
مامان امیر اصلا نگران نباش منم برا علی ریسپریدون میدم.........منم اوایل ک دارو میدادم به علی خیلی ناراحت بودم)مطالب اول تاپیک)ولی وقتی دیدم پسرم زمین تا اسمون فرق کرده و واقعاااااااااا موثر بوده چرا که نه؟؟؟دکتر که بهتر از ما حال و اوضاع بچه رو میفهمه.........مگه وقتی بچمون گلوش چرک میکنه ما دارو نمیدیم و دلمون براش میسوزه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نه عزیزم بهتره یه دکتر دیگه هم نشونش بدی و داروها رو ادامه بدی.........موفق باشی عزیزم.......حتما هم بیا و ب تاپیک سر بزن و از اوضاع گل پسرت بهمون بگووووووووووووووووو
یوسف از جرم زلیخا مدتی زندان برفت/مهدی «عج» از اعمال ما حبس ابد گردیده است
سلام به همگی
صبحتون به خیر
مامان امیر جون نگران نباش منم دارم به پسرم ریتالین میدم که همه میگن خیلی از ریسپریدون خطرناکتره و شبیه مواد مخدره .....ولی دارو رو ادامه میدم منم پسرم زمین تا آسمون فرق کرده هم مودب شده هم تمرکز میکنه و درسش عالی شده ....عزیزم باور نمیکنی از بس پسرم شیطون و سر به هوا بود فکر میکردم مشکل هوشی داره و کلاس اول رو نمیکشه حتی میخواستم امسال نزارم بره مدرسه .....ولی همین دیروز معلمش کلی از درسش و رفتارش تعریف کرد
شوهرم میگه دارو رو قطع کن ولی خودم فکر میکنم تاثیر داروست که پسرم اینقدر خوب شده ...تو هم دارو رو ادامه بده و نگران نباش
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
پروین جون سلام میتونی بهم بگی پسرت قبل از پیش دبستانی چطور بود ؟ یکی از پسرهای من پویا خوب اصلا نمیتونه تمرکز بگیره و همش وول میخوره حتی نمیتونه یه شعر تو مهد یاد بگیره میبرمش کلاس ژیمناستیک باور کن یه ثانیه آروم نیست و همش حواسش پرته حتی یه کارتون نمیتونه بشینه ببینه
پسر تو هم اینطوری بود حالا خیلی خوب شده نههههههههههههههههههه
آخه به دکترش گفتم گفت نمیشه برای تمرکز کردن الان بهشون دارو داد باید برن مدرسه نظرت چیه ؟
به خدا وقتی نگاش میکنم دلم براش کباب میشه دست خودش که نیست
aشعله جون پسر من از همون دو سالگی علاقه زیادی به کامپیوتر و موبایل و تلوزیون پیدا کرد و به خاطر علاقه زیادش فقط وقتی پای اینا مینشست آروم بود وگرنه خیلی شیطنت میکرد اگه جایی مهمونی میرفتیم من باید اول یه موبایل پیدا میکردم میدادم دستش وگرنه آتیش میسوزوند و آبرومو میبرد سن سه تا 4 سالگی دعای امام زمان و سوره توحید و فلق رو یادگرفته بود ولی شعر نه حتی رنگها رو بلد نبود البته تشخیص میداد ولی اسمشونو نمیگفت مثلا برای قرمز میگفت رنگ خون برای آبی میگفت رنگ دریا برای زرد میگفت رنگ خورشید برای سبز میگفت رنگ برگ درختا ولی سیاه و سفید و قهوه ای رو بلد بود اما پیش دبستانی نه تنها هیچ بازدهی براش نداشت بلکه هم من و هم پسرمو این مربیهای لوس و ننر و بیسواد داغون کردن فقط کاردستی کار میکردن و دائم از رفتارش شکایت داشتن به طوری که پسر من نه قرآن یاد گرفت نه شعر و همونهایی هم که تو مهد یاد گرفته بود از یاد برد و از بس بهش گفته بودن تو شیطونی و بچه بدی هستی که طفلک دچار اضطراب شد و از همون پارسال افتاد به ناخن جویدن
باور نمیکنی هر روز که میرفتم دنبالش از بس گله داشتن خود پسرم با اضطراب میگفت مامان امروزم گفتن من بچه بدی بودم؟
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
شعله جون به نظر من مربی خیلی نقش داره حتما سعی کن یه مربی با حوصله برای پسرات پیدا کنی و یه مهدی بفرستیشون که مربیهاش خوب باشن و مثل این پیش دبستانی مسخره پسر من فقط کلاس نزارن
مهدی که من پسرمو میبردم تازه تاسیس بود خیلی هم باکلاس نبود ولی مربیش خیلی خوب با پسرم برخورد میکرد هم خیلی چیزها یاد پسرم داد هم پسرم ازش حساب میبرد و خیلی اذیت نمیکرد
معلم امسال پسرم هم واقعا عالیه هم جذبه داره هم مهربونه و من از بس از دست پیش دبستانی و کادر مدرسه کینه به دل دارم با اینکه امسال همش از پسرم تعریف میکنن و بهش جایزه میدن ولی تصمیم دارم سال دیگه مدرسه شو عوض کنم
سوال دیگه ای داشتی در خدمتم
سلام بر همگی ممنون از راهنمایی هایتان

امروز خیلی ناراحت شدم آخه من قم زندگی میکنم توی این شهر فقط همون یه دکتری که امیر رو بردم مثلا فوق تخصص داره

امروز فهمیدم ایشون تازه داره طرح میگذرونه بچه های ما هم شدن برایشون موش آزمایشگاهی

باورتون میشه فقط فقط به حرف های من توجه کرد و دارو داد اصلا بود و نبود امیر براش مهم نبود
گریهههههههههههههههههههههههه

امروز از یه دکتر خوب توی تهران وقت میگیرم قبل از اون هم میبرمش پیش یه روانشناس عالی تا با تشخیص اون اگه لازم بود ببرم پیش روانپزشک

خیلی ناراحتم دیشب وقتی به امیر قرص دادم (بچه ام همیشه ساعت 12 یا 1 میخوابید بااینکه ظهر تا ساعت 6 خوابیده بود ) ساعت 10 شب رفت بالش آورد و خوابید اونم چه خوابی انگاری از مسابقه دو ماراتن برگشته بود

گریههههههههههههههههه

راستی مونا جون دکتر از پسرت تستی هم گرفت که نشون بده بیش فعاله

یه ساعتی بزار فردا بیام باهم بحرفیم

ممنون دوست جونااااااااااااااااااااااااااااااا

سلام..............مامان امیر دختر خودتو اینقدر عذاب نده........با اینکه من خودم هم دوران سیاه باور بیش فعالی رو گزروندم...........خانومی نگران نباش ........امیر و چندتا دکتر تو تهران نشون بده.....تا تهران که برا شما راهی نیست............دکتر خوشابی....و دکتر امیری.........از دوستان م کمک بگیر و راهنمایی.......عزیزم من امروز تا 6 عصر هستم...........فردا هم حدودای 12 ظهر بتونم سر میزنم...................
نه عزیزم تست خاصی ازش نگرفت.....ولی هر دفعه که میبرمش دکتر ازمون یه تست میگیره که باید قبلا تو خونه پر کنیم و دربار رفتار علی هست............باید هر دفعه بهتر بهتر بشه ......تا یا دارو قطع کنه و یا عوض کنه...........
سلام

امروز از یه دکتر خوب وقت گرفتم اما یه وقت برای 25 بهمن داد تا اون موقع دیونه میشم

شیطونی هاش هروز بیشتر رو بیشتر میشه .امروز اینقدر آتیش سوزوند که همگی سر درد گرفتیم

باباش هم میگه تا یه دکتر خوب ببریمش دیگه دارو نده موندم که چیکار کنم

به خدا خسته شدم خیلی زورگو شده یه قلدر به تمام عیاره

فردا یه زنگ بزنم به یه روانشناس خوب یه وقت بگیرم ببینم چی میشه اینقدر نگران هستم که نگو

2810