2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 980718 بازدید | 11748 پست
اره عزیزم........علی مثلا وقتی میریم دکتر اصلا نمیتونه بشینه ومنتظر بشه تا نوبتمون برس و فقط میخواد بره بیرون......شیطنت خاصی نداره....عادی هستش مثل همه بازی میکنه....بالا پایین میپره .......مشکل من صبر کردن اونه برا بدست اوردن چیزی...درمورد تمرکز فکرکنم خیلی زوده تا بدونم تمرکزش خوبه یا نه؟؟؟شما اگه تجربه ای داری ممنون میشم......
یوسف از جرم زلیخا مدتی زندان برفت/مهدی «عج» از اعمال ما حبس ابد گردیده است

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باید پیش روانپزشک رفت یا روانشناس؟
دختر من 5 سالشه تمرکز نداره. خیلی حرف میزنه-موقع حرف زدن بالا و پایین میپره- بازی های نشستنی و نقاشی و .. رو دوست نداره فقط واسه ربع ساعت میشه نگه اش داشت. همش دوست داره موقع بازی داد بزنه و تحرک شدید داشته باشه و از بازی کردن پرتحرک در طول روز خسته نمیشه. اصلا با خودش به تنهایی بازی نمیکنه. مهمونی که بریم اگر بچه کوچیک داشته باشن که همش دنبال همدیگه میدون و بازی میکنن اگر هم نباشه تقریبا یه جا میشینه. وقتی من با تلفن حرف میزنم یا با کسی رو در رو صحبت میکنم اونم یادش میاد با من حرف بزنه و اینقدر آویزونم میشه و بلند میاد جلو صورتم حرف میزنه که تا به حرفش گوش ندی ول کن نیست در صورتی که حرفش خیلی عادی و روزمره هست ولی اصرار به گوش دادن من زیاد میکنه. با دوستاش تو کلاس هم خیلی حرف میزنه.
چیکار کنم؟
سلام مونا جون ببخشید که دیر اومدم.من از زنداداشم پرسیدم گفت پسرشو برده دکتر مغز واعصاب نوار مغزی گرفته و همون یکبار هم نوار گرفتن وفهمیدن بیش فعاله و فقط هر چند وقت که داروهاش تمام میشه دوباره میبره دکتر تا داروشو تمدید کنه.
2805
مونا جان خوب پسر بچه است و کنجکاوه... مخصوصا تو 2 سالگی که هنوز بکن و نکن رو زیاد جدی نمی گیره...

اینکه صبر نداره هم طبیعیه... اکثر بچهایی که دیدم مثلا آب میخوان ، اگه مامان سرش شلوغ باشه یا بگه صبر کن، دائم پشت هم میگه آب تا به اون چیزی که میخواد برسه

شاید همونطور که نهال جون گفتن باید یه نار مغزی بگیره برای مشخص شدن بیش فعالی اش
سلام مونا جان.من امروز باشما آشناشدم.منم پسری بیش فعال دارم.درکت میکنم ومیدونم چه حالی داری.1سال هست دکتر میبرمش.خداروشکربهتره.حالابایدگفتاردرمانیش رو شروع کنیم.برای کوچولوت دعا میکنم.شماهم برای پسرم دعا کن.نگران نباش خدامون بزرگه
بچه ها دکتر هولاکویی تو یکی از یرنامه هاش میگفت بیش فعالی اگه درست هدایت بشه میتونه سازنده هم باشه
افرادی که توی یک روز کلی کار میکنن و به چند تا کار میرسن چند جارو باهم اداره میکنن احتمالا در بچگی جزو بیش فعالان بوده اند
ن دوستان زیادی دارم که با این بچه ها کار میکنند فقط به دارو اکتفا نکنید مراکزی هست که با اونها کار می نکنند برای تشخیص قطعی بیماری توصیه میکنم پیش دکتر امیری یا دکتر کتایون خوشابی برید توی تهران حرف اول را میزنند
سلام بچه ها خوبید خوب شد من این تاپیک و پیدا کردم خیلی بد اعصابم ریخته به هم بچه برادرم بیش فعال و زیر نظر دکتر ولی مادرش هیچ توجهی بهش نمیکنه و کنار گزاشتش البته اون هم خسته شده ولی ما بد جوری داغونیم نمیدونیم چیکار کنیم دکتر گفته باید به غیر از مصرف دارو رفتار درمانی هم بشه چون اصلا" اجتماعی نیست اما مادرش از این کار شونه خالی میکنه به نظرتون چی کار میشه کرد تورو خدا کمکم کنید این بچه کوچیکه و معصوم
پسرم ده ساله من هم بیش فعاله و سالهاست که تحت خانم دکتر امیری هست. مدتی هم بازی درمانی می بردمش خیلی خوب بود. الان هم مشاوره و رفتار درمانی را شروع کرده ام.
خدا به همه مادرانی که فرزندانی اینچنینی دارند صبر بدهد.
فقط صبر و تحمل و پیگیری مداوم و مستمر به این بچه ها کمک می کنه اکثریت این بچه ها اگر تحت نظر باشند تا سن بلوغ مشکلشان رفع می شود.
مامانهایی که برای کودک بیش فعالشون دنبال رفتار درمانی هستند ، میتونین با این شماره تماس بگیرین و به منشی بگین برای ثبت نام کلاسهای آموزش والدین کودکان بیش فعال تماس گرفتین . مدرس خانم سپاسی هستن استاد دانشگاه اند و توی این زمینه سالها کار کردن .
22273002
22252553
من خودم روانشناس هستم و با این بچه ها هم زیاد کار کردم . یه چیزایی توی این تاپیک دیدم وظیفه خودم میدونم اطلاعات غلط که احیانا ممکنه به هم منتقل کنین رو اصلاح کنم .
تشخیص بیش فعالی به هیچ وجه با نوار مغزی یا ارزیابی های پاراکلینیکی انجام نمیشه و هر کی هم ادعا کنه کلاشیه و فقط میخوان پول بگیرن برای این کارها . تشخیص فقط با گرفتن شرح حال و ارزیابیهای روانپزشکی اطفال تحت نظر یک فوق تخصص روانپزشک اطفال معتبر میتونه باشه .
مراکزی وجود دارن که متاسفانه با تبلیغات وسیع دارن پولسازی میکنن . . والدین زیادی رو دیدم که بعد از مدتها پول خرج کردن در این مراکز هیچ نتیجه ای نگرفتن . حواستون باشه که گول اونا رو نخورین و هر اقدامی میکنین با مشورت پزشک فرزندتون باشه
برای اصلاح رفتار کودک بیش فعال حتما لازمه که در کنار دارو ، آموزشهای لازم برای اصلاح رفتار این بچه ها یا نحوه رفتار با اونها رو هم بیاموزین .
امیدوارم که موفق باشین و نتیجه زحماتی که برای کوچولوهاتو میکشین رو در آینده ببینین .
نی نی سپید جان میتونی از خانم برادرت بخواهی که از خانم سپاسی وقت مشاوره خصوصی بگیره . ایشون خودشون طوری با خانم برادرت حرف میزنن که کاملا آگاه بشن .

مامانهایی که تبریز هستین آقای دکتر شاهرخی رو در تبریز میتونین پیدا کنین فوق تخصص روانپزشکی کودکان هستن . کارشون خیلی خوبه . هیات علمی دانشگاه تبریزن . من شماره شونو ندارم اما احتمالا میتونین از طریق کلینیکهای دانشگاه پرس و جو کنین .
من یک تفاوتی بین بیش فعالی و باهوشی رو میدونم و اینه که در بیش فعالی حرکات و رفتارهای کودک بی هدف هست ولی در باهوش بودن کودک در عین حال که بسیار فعال وبازیگوش هست هدفمند هم هست حتی در سن پایین
خدایا کمکم کن 
2810