2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 980758 بازدید | 11748 پست
سلام عزیزم پسرت چندوقت ریسپریدن میخوره ؟؟؟تروخداجواب بده میدونستی اگه بعد یک ماه یا دوماه اگه یه شب ...

سلام عزیزم،الان چهار ماهه،بعضی شبا که یادم میره بهش ریسپریدون بدم هم می خوابه ،پسرم بچه که بود بیش فعال بود اونموقع هم یه مدت بهش ریسپریدون دادم،میشه دلیل حرفاتون رو بدونم تجربش رو داشتید؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم،الان چهار ماهه،بعضی شبا که یادم میره بهش ریسپریدون بدم هم می خوابه ،پسرم بچه که بود بیش ف ...

بله تجربش داشتم 

و یکی هم بهم همین حرفو تو سایت زد

عزیزم منو راهنمایی کن من چیکار بکنم دوست ندارم قرص بخورم مشکلم پرخاشگریه😔😔😔😔😔😔😔

میشه برای سلامتیم یه آیة الکرسی بخونید😍
2805
بله تجربش داشتم  و یکی هم بهم همین حرفو تو سایت زد عزیزم منو راهنمایی کن من چیکار بکنم دوست ن ...

عزیزم میشه بپرسم شما چند سالته ومشکلتون چیه؟،مطمعنا من شرایط شما رو نمی دونم ودانشش رو ندارم که بهتون بگم چی بخورین یا نخورین،ولی اگه تجربه ی شخصی خودم رو بخوایین،همونطور که گفتم پسرم سه چهار سالش که بود بیش فعال بودبهش تقریباً دو سال ریسپریدون چیه داروی دیگه می دادم،وبعد قطع دارو هم می خوابید،چهار ماه پیش هم به خاطر وسواس فکری که داشت بردمش دکتر والان چهار ماهه آسنترا ورسپریدون مصرف می کنه ،خداروشکر هشتاد درصد خوب شده،شما هم بهتره برید پیش یه متخصص باتجربه وبهش اعتماد کنید

عزیزم میشه بپرسم شما چند سالته ومشکلتون چیه؟،مطمعنا من شرایط شما رو نمی دونم ودانشش رو ندارم که بهتو ...

مشگلم پرخاشگریه

تروخدا بگو من چیکار کنم

تا حالا رفتین دکتر؟؟اگه مشکلتون اذیتتون می‌کنه بهتره برید پیش روانشناس،اگه نیاز باشه روانشناس می فرس ...

گلم خب من تحت نظر روانپزشکم دیگه

پیش روانشناسم کم رفتم

خب من چطور می تونم راهنماییتون کنم ،من فک کردم ترس دکتر رفتن وقرص خوردن دارین

اگه میشه از ریسپریدن هرچی میدونین بگین.

و اینکه اگه چیزی میدونین تا بتونم خشممو کنترل کنم لطف کنین بگین

ممنون

با مسأله اعتیاد کاملا آروم برخورد کنید هیچوقت بیماری فرزندتون رو دلیلی برای سرکوبش نکنید و این ر ...

سلام .امیدوارم حالتون خوب باشه ممنون تجربیاتتونو در اختیار ما گذاشتید میشه بگید دارو بدیم یا ندیم بالاخره؟؟؟؟شما هم تک فرزندیدن بچه دیگه کمک کننده هست.

واقعا دارو دادن یا ندادن برام سخته پسر من نصف قرص ریتالین بهش خوب جواب میده‌.ولی اصلا دلم نمیخواد بدم

میگم بزرگ میشه خوب میشه.من فقط برا درس زیاد دعواش کردم.بقیه موارد ازاد بوده.

دارو خوبه؟مثل شما علاقه شدید ب کامپیوتر و گوشی داره

بالاخره دارو بخورن خوبه یا بد؟

کسی سر نمیزنه؟از سالی ک من عضو شدم کاملا پیگیرم.دوست دارم مامان علی  و امیر و ایلیا بیان بعد این سالها بگن پسرشون وضعیتش چیشد الان ک در بلوغن.بهتر شدن یا نه؟؟؟من از ۴ سالگی ک بچم بیش فعال تشخیص داده شد تا امسال ک ۹ سالشه دارو ندادم.

اشتبااااه مخصوصا مادری ک صبر و تحمل نداره.همراه و همسر خوبی نداره و همه مسئولیت برای اونه.باید قرص میدادم.

اخه ریتالین اعتیاد اوره هی دوزش میره بالا.پلاکت خونو میاره پایین.تیک میاره.از عوارضش ترسیدم.این شد ی پسر غر وغرو هنوز ک هنوزه گریه میکنه.دیگه حوصله مردم رو نداره.خونه کسی نمیاد.سکوت میکنه.شل و ول و وارفته شده .من مادرشم.افسرده عصصبی پرخاشگر بدون اعتماد بنفس.من خودم مربی ورزش و سرحال و اماده الان شدم ی زن گوشه گیر و خونه نشین.تلاشم میکنم امید بدم.ولی پسرم کلا نا  امیدم میکنه.روان خوانی صفر.املا داغون ریاضی عالی ولی بی دقت.بچه دوم آرزومه اما از خودم اول وبعد شرایطمون میترسم نکنه بیش فعال بشه.

دکترم تا حرف میزنی فقط دوز دارو میبره بالا. بهترینم هست 

کسی سر نمیزنه؟از سالی ک من عضو شدم کاملا پیگیرم.دوست دارم مامان علی  و امیر و ایلیا بیان بعد ای ...

پسرتان مدرسه چکار میکنه؟پسرم پیش میره معلمش میگه همش وسط،کلاسه  نمی دونم چکارکنم

2810