2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 980733 بازدید | 11748 پست
مرسی عزیزن که گفتی،دکتر معرفی کرد بهت شربتو؟میشه اسم شربت بگید و روزی چند سی سی میدی؟؟اسم دقیق شربت؟ ...

سلام گلم، دختر من آگاهی داره، اما تمرکزش کمه و فعالیت بدنی زیادی داره، اوایل بهتر صحبت میکرد، الان جملات رو ناقص بیان میکنه، خوابش خوب نیست، ترس‌های ناگهانی داره، کمتر حرف گوش میداد (که الان بهتر شده)، وقتی صداش میکنیم بندرت و خیلی دیر برمیگرده نگاهمون کنه، کمتر ارتباط چشمی میگیره.

من فوق تخصص مغز و اعصاب بردم، پیش دکتر علیرضا رونق، تشخیصشون بیش فعالی بود ولی نه حاد!

ایشون گفتن شربت امگا ۳ رو بدم، قبلش هم متخصص کودکان پیشنهاد داد بهم، برای شرکت «نوتریژن» هست، که ظاهرا ترکیه‌ای هست گلم. روزی یک قاشق غذاخوری میدم. البته خیلی بوی بد ماهی داره ولی خب چاره‌ای نیست.

دکتر گفت غذای دخترم گوشت سفید باشه(مرغ و ماهی)، سبزیجات، میوه‌جات مغزها رو بخوره، و هرچیزی که حاوی امگا هست.

✨دل قوی‌دار سحر نزدیک است...✨

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام گلم، دختر من آگاهی داره، اما تمرکزش کمه و فعالیت بدنی زیادی داره، اوایل بهتر صحبت میکرد، الان ج ...

ممنون عزیرم،حالا با بیش فعالی چکار میکنید؟؟یعنی منظورم اینه که بازی درمانی می‌برید یا دارو مصرف میکنید؟؟منم بردم روانپزشک گفت نقص توجه داره که تواین سن عادیه و بیش فعال نیست،ولی اضطراب شدید داره، بعد من بردم بازی درمانی که فقط فعلا یک جلسه رفتم گفتن نقص توجه جدی داره  حالا نمیدونم حرف کیو گوش کنم روانپزشک یا بازی دردمانو

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
ممنون عزیرم،حالا با بیش فعالی چکار میکنید؟؟یعنی منظورم اینه که بازی درمانی می‌برید یا دارو مصرف میکن ...

فوق تخصص مغز و اعصاب ریسپریدون تجویز کرده، اما ترجیح دادیم پیش یه متخصص روانشناس کودک هم ببریم. راستش دختر من جدیدا دچار وحشت میشه که خیلی نگرانم کرده، الان فعالیتش کمتر شده ولی بنظرم بیشتر نقص توجه داره، شاید دلیلش افسردگی خودم هم باشه که از دوران بارداری تا حالا دارم باهاش دست و پنجه نرم میکنم و خیلی به بازی کردن با دخترم توجه نشون نمیدم...

ولی تست‌هایی هم هست که برای شش سال به بالاست، تست سنجش بیش فعالی.

2805
فوق تخصص مغز و اعصاب ریسپریدون تجویز کرده، اما ترجیح دادیم پیش یه متخصص روانشناس کودک هم ببریم. راست ...

دخترتون یوهو تو ۵ سالگی اینطور شد نا ارام و بپر بپر ؟؟یا ازاول همینطور بوده؟؟

دخترتون یوهو تو ۵ سالگی اینطور شد نا ارام و بپر بپر ؟؟یا ازاول همینطور بوده؟؟

دختر کلا وروجک بود. متاسفانه امروز رفتیم پیش ماخصص اعصاب و روان و تشخیص ایشون اتیسم بود😭

دختر کلا وروجک بود. متاسفانه امروز رفتیم پیش ماخصص اعصاب و روان و تشخیص ایشون اتیسم بود😭

نگران نباش،برای بازی درمانی ببر پیش کلینیک بهزی درمانی روشا تو آزادی شادمان،نو اینستا هم پیج دهره،خیلی راضین

سلام میشه بگین دکتر چطور چنین تشخیصی داد 

دخترم بشدت دچار هراس شده بود، اونحا توی مطب خیلی گریه میکرد، ناراحتی میکرد.

دکتر براساس اینکه ارتباط چشمی نمیگرفت و مدام با کریه تکرار میکرد که از اینجا بریم، از اینحا بریم، به این نتیجه رسید که رفتارهای اتیستیک داره

با سلام و عرض ادب

احتراما،

ما جمعی از داوطلبین کنکور دکتری خواهشمندیم که، با توجه به وضعیت قرمز کرونایی در کلان‌شهر تهران، و بسیاری از شهرهای دیگر و بنا به اعلام وزرات بهداشت پیک اومیکرون در هفته های آینده خواستار راهنمایی و حمایت شما جهت تعویق ازمون دکتری هستیم.

لذا خواهشمندیم در صورت امکان نسبت به تعویق این آزمون به زمان مناسب‌تری، با کمپینی که توسط گروهی از داوطلبین در «فارس من» تشکیل داده‌اند همکاری بفرمایید تا به گوش مسئولین امر برسه. سپاس فراوان🙏🏻

https://www.farsnews.ir/my/c/118838

ببین راهکار چیه؟؟من بردم بازی درمانی فقط با من جلسه اول صحبت کرد ۳۰۰ هزار تومن گرفت نمیدونم چیکار کن ...

بازی درمانی جلسه ای ۱۰۰ تومنه بگرد یه جای دیگه ببرش ، گوگل سرچ کن بازیها و تمرینهایی برای افزایش تمرکز و تعادل ، اگه باهات همکاری کنه با تشویق و حالت بازی خودت خیلی میتونی روش کار کنی و نتیجه بگیری ، بازیهای تعادلی خیلی رو تمرکز تاثیر دارن، بازی ببین و بگو ، بازی لی لی ،روی یه پا راه رفتن و تا ده بشماری روی یه پا ایستادن 

بازی درمانی جلسه ای ۱۰۰ تومنه بگرد یه جای دیگه ببرش ، گوگل سرچ کن بازیها و تمرینهایی برای افزایش تمر ...

اره الان مرکز درمانی روشا میبرم عالیه،جلسه ای ۱۰۰ تومن

نمیدونم دیگه باید چه کارهایی انجام بدم

عزیزم منم فک می‌کنم به احتمال خیلی زیاد این مشکل رو دارم من تحت هیچ شرایطی نمی‌تونم درس بخونم ساعت ها میشینم رو ی صفحه کتاب و اخرشم نمیتونم تمرکز ندارم نمیشهههه و از بچگی هم اینجوری بودم بیشترین وقت رو میذاشتم واسه درس خوندن اما هیچوقت نمیشده تمرکز نداشتم پدر مامان بابامو سر درسام همیشه در میارم باید اونا بشینن حفظم کنن و جالب ترش اینه ک همون درسی که خودم ت ۱۲ ساعت میخونم آخرم نمیتونم مامان بابام تو ۱ ساعت حالیم میکنن بنظرت ریتالین جواب میده ؟؟ برم پیش دکتر شهرام حیدری برام تجویز میکنه ؟

سلام خانمهای گل

پسر منم خیلی شیطنت می کرد یه دکتر گفت که شاید بیش فعالی داره

پیش دکتر روانشناس بردیم چند تا بازی را انجام داد و گفت تمرکزش کمه

البته اینو بگما پسر ما سه ساله اشه وقتی است

سلام خانمهای گل پسر منم خیلی شیطنت می کرد یه دکتر گفت که شاید بیش فعالی داره پیش دکتر روانشناس برد ...

وقتی استخر توپ رو دید کلا به چیز دیگه ای نگاه نمی کرد و هی می گفت بریم اون تو

بعد یه سری بازی هم واقعا سخت بود برای این سن و اونایی که باهاش خودم بازی کرده بودم و بازی کرد و درست کرد و مشکلی نداشت

اما اونایی که سخت بودش را نتونست

دکتر براس هفته ای سه بار بازی درمانی توصیه کرد حالا اصلا نمی دونم بازی درمانی فایده داره یا فقط تبلیغ الکیه

حالا این هفته پیش روانپزشک خانم عربگل وقت گرفتم ببینم نظرش چیه

نظر شما دوستان در مورد بازی درمانی چیه؟

2810