2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 981042 بازدید | 11748 پست
اوجا جون اتفاقا خودت با دخترت کار میکنی خیلی بهتره.به نظر من آموزش مادر تاثیر خیلی بهتری روی فرزند زیر 6 سال داره
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی سومیسو جون..سومیسو نمیدونم چرا با خوندن پستهات گریم گرفت... بیشتر یاد اون زمانی افتادم ک دخترم 18 ماهش بود و من سرگردون و حیرون از مشکلی ک پیش اومده و علایمی از اوتیسم ک داشتم میدیدم... خیلیییی بد بود اون روزا... الان خیلیییییی وضعم بهتره... مشکلاتی هست هنوز..گفتار دخترم هنوز کامل نشده ولی رو به پیشرفته... وسایل کمک آموزشی مختلف براش میخرم و باهاش کار میکنم..خدا رو شکر در برابر یادگیری مقاومت نداره... راستی پسرت الان کلاس چندمه؟ من همیشه بفکرش هستم و دعاش میکنم... دوستی قدیمی چرا نمیان اینجا...؟ بهاره..پروین.. و بقیه دوستانی ک خیلی فعال بودن
پیج هنری من در اینستاگرام narvanceram
سلام ..بجه ها...دلم برا تاپیکمون تنگ شده بود .......خوبین؟؟بچه هاتون خوبن؟؟؟؟؟؟وای ک من چقدر بی وفا هستم ..........دلم یهویی هوای اینجا رو کرد.......زمان خیلی سریع مبگزره......امسال علی من میره اول ......منم سرگرم پیدا کردن یه جای درست حسابی هستم برای مدرسه اش..........زمان میره و مارو با خودش تغییر میده ..من همون مونای 6سال قبل هستم؟؟؟؟؟گاهی میشینم اونقدر گریه میکنم برا کودکی و بچگی پسرم ک چه بیرحمانه و راحت تلف کردم..........ب خودخواهی خ.دم ک بچگی پسرم رو میزاشتم ب پای غیر عادی بودنش ..الان از اون بچه شیطون یه بچه با ادب باهوش باقی مونده و یک دنیا پشیمونی برا من ........من ک اصلا ب بچه دوم فکر نمیکردم خدا خواسته 4ماهه باردارم و از خدا میخوام کمکم کنه ک کمکاری خودمو در تربیت علی ایندفعه جبران کنم ...خلاصه اومدم بگم نوروخدا مراقب بچه هاتون باشید ب هر شیطنت بچه انگ بیش فعالی نزنید فقط تنها چیزی ک ارومم میکنه تصمیم درستم در دارو ندادن ب علی بود ..........بچه وقتی بزرگ میشن خیلی اروم میشن و عاقل .........سومیسیو بهاره پروین جون وبقیه دوستان ک اینجا با هم دورانی داشتیم دوستتون دارم......گرچه از این ب بعد بیشتر سر میزنم هم بچه دار میشم هم اینکه علی ب کلاس اول میرود و من باید از تجربیات شماها بهره ببرم
یوسف از جرم زلیخا مدتی زندان برفت/مهدی «عج» از اعمال ما حبس ابد گردیده است
شهره جون پستت رو ک حوندم یاد خودم افتادم ...ک اولین جرقه غیرعادی بودن رفتارهای پسرم برام زده شد و همون روز تاپیک رو درست کردم.....اول بهت بگم بزرگترین اشتباه من مقایسه پسرم با بقیه بچه ها بخصوص پسرعموی علی ک 3ماه باهم فاصله سنی دارن بود ...و بزرگترین بدشانسی پسرم داشتن پسرعموی هم سن خودش بود و هست و خواهد بود ک ناخود اگاه باعث مقایسه اطرافیان هم میشه........اون بچه فوق العاده اروووووووووووووووووووووووم و ب نوعی غیر عادی اروم و ولی باهوش بود وعلی بچه ای فوق العاده شیطوووووووووووووووووووووون و باهوش بود.......همین الان هم دک 7سالشونه اون یک بچه اروم بی دست وپا و باهوشه ولی علی بچه زرنگ و کاربلد و باهوشه.......یعنی الان بی طرف بخوام مقایسه کنم الانم همه اونو ترجیح میدن چون فقط میخوره میخوابه و اروم میشینه و مثل بلبل خدارو شکر قران حفط میکنه و هرچی یاد دادن رو تحویل میده....ولی علی میبینه یاد میگیر ه و امتحان میکنه و هرچی یاد گرفته تحویل میده......ولی این مقایسه پدر بچه و والدین رو در میاره......من اگه برپردم عقب کار نمیکنم ک بچم زیر سوال بره ......کمتر برو مهمونی مقطعی هستش ......الان پسر من اونقدر عاقلانه رفتار میکنه ک هکه تعجب میکنن مثل مرد مهمونی میره معاشرت میکنه......هنوز هم من گاهی مقایسه میکنم ب اشتباه ......توذنیای مدرن امروز پسر من بچه ایده ال هستش ...ولی تو دنیای سنتی ایرانی پسر عموی علی ........من پسرمو همونجوری ک هس دوست دارم.....شماها هم اینج.ری باشید
یوسف از جرم زلیخا مدتی زندان برفت/مهدی «عج» از اعمال ما حبس ابد گردیده است
اوجا عزیزم منم دلبستگی خاصی به شما و دوستان قدیمی این تاپیک دارم.البته دوستان جدید هم برام خیلی عزیز هستند.ولی ما خیلی با هم بودیم.چه اشکها که پای نت با هم ریختیم.من خودم وقتی از مشکلات پسرم به نوعی به ستوه میومدم اول با خدا درد دل میکردم و بعد میومدم اینجا.هنوزم اینجا برام خیلی آشناست.با اومدن به اینجا آرامش خاصی پیدا میکنم.اوجا جون مطمئن باش دخترت آینده خوبی خواهد داشت.پسرمن الان کلاس سوم هست.برای خودش دیگه مرد کوچکی شده!!! هنوز هم مشکلاتی داره.تکلمش خیلی بهتر شده.ولی بعد از قطع ریتالین کمی لکنت پیداکرد.ولی خدارو شکر از نظر درسی و هوشی مشکلی نداره.تعریف نباشه توی کلاس جزئ دانش آموزان خیلی خوب است.معلم امسالش خیلی خوب هست.برخوردش جدی و در کنارش مهربان هم هست.برای پسرم خیلی خوب بود.یاد گرفت که باید قوانین مدرسه رو رعایت کند.مشکلاتش خیلی کمتر شده.ولی گفتم بازم هنوز کار داره.ولی خدارو شکر میکنم که مشکلاتش کمتر شده.شما هم مطمئن باش یه روزی میای اینجا و میگی دختر گلت میره مدرسه و بهترین خواهد بود.خدا خیلی بزرگه دوست عزیزم...
سلام نینا عزیزم.امروز خیلی خوشحال شدم که شما و اوجا عزیز اومدید.تاپیک خیلی کم رنگ شده بود.تبریک میگم برای بارداریتون.انشاالله کوچولوت به سلامتی به دنیا بیاد.و تبریک مهم تر اینکه علی آقا میخواد بره مدرسه.نمیدونی چقدر خوشحال شدم که گفتی پسرت آقا شده.یه تبریک زیبا هم به خود شما که اینقدر تلاش کردی.اصلا خودت رو سرزنش نکن.شما و همه ما یه زمانهایی حق داشتیم کم بیاریم.منم زمانهایی بود که واقعا سرگردون میشدم.نمیدونستم چی کار کنم.من همیشه شمارو دعا میکنم که این تاپیک رو درست کردی.تاپیکی که باعث شد هممون بدونیم خیلیا این مشکلات رو دارند و میشه با صبر و حوصله مشکلات رو حل کرد.نینا عزیز برات آرامش و سلامتی رو از خداوند مهربان خواستارم.برامون دعا کن چرا که شما الان یک فرشته کوچولو را در وجودت پرورش میدهی...
اوجا جون بله متاسفانه دوستان قدیمی کم میان اینجا.با پروین عزیز از طریق اس ام اس در ارتباط هستم.یه بار بهش زنگ زدم.صداش مثل اونی که فکر میکردم مهربون و خونگرم بود.خدا نگهدار تمام دوستان مهربان این تاپیک باشه
سلام دوستان عزیزم نینا خانم خوشحالم برای پسرت عزیزم اسم پسر منم علی هست البته یه سال از پسر شما کوجیکتره کاملا درک کردم حرفاتو عزیزم منم پسرم خیلی بهتر شده خداروشکر امسال دنبال پیش دبستانی هستم برای پسرم بین دولتی و غیر دولتی موندم ما مناطق 6 و 7 می تونیم صبت نامش کنیم شما چه تجربه ای داری برای مدرسه؟ ممنونم
چرخ بر هم زنم ار غیر مرادم گردد
من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک
سومیسوی عزیزم سلام ممنون برای حضور گرم و پر رنگت عزیزم اون کلاسی که گفتی چیه؟ اسم دقیقش رو می شه بگی که بتونم سرچ کنم ممنونم.
چرخ بر هم زنم ار غیر مرادم گردد
من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک
سومیسو جون خوشحالم برای پسرت...خیلی خوشحالم که تو کلاسش جز بهترین هاست... ان شاالله روزی میاد دیگه هیچ نگرانی در موردش نداشته باشی دوستای ما هم تو تاپیک اوتیسم دیگه سر نمیزنن. فقط تعداد کمی از دوستای قدیمی هراز گاهی میان تاپیک... البته از طریق وایبر و تلگرام و ...با هم در ارتباط هستن.
پیج هنری من در اینستاگرام narvanceram
ممنونم عسل عزیزم.شما لطف داری.کلاسهای یوسی مس آموزش ریاضی به روش چرتکه و ذهنی هست.برای تمرکز و یادگیری بچه ها فوق العاده هست.من انشاالله تابستان پسرم رو میبرم.البته به فکر کلاس زبان هم براش هستم.نمیدونم چرا فکر میکنم براش سخته.ولی با امید به خدا زبان رو میخوام شروع کنم.مطمئنا خدا کمک خواهد کرد
ممنونم اوجا عزیزم.انشاالله دختر گل شما هم میره مدرسه و موفق و سربلند خواهد بود.متاسفانه با آمدن وایبر و اینجور چیزا دوستان کمتر میان نت.دلم برای همشون تنگ شده.هر جا هستند موفق و در پناه خدا باشند
وقتی به نظر می‌رسد زندگی به زمینت می‌زند، جرأت کن و با زندگی بستیز… وقتی احساس خستگی می‌کنی، جرأت کن و به راهت ادامه بده… وقتی زمانه سخت می‌شود، جرأت کن و از آن سخت‌تر شو… وقتی عشق آزارت می‌دهد، جرأت کن و دوباره عاشق شو… وقتی کسی را در رنج دیدی، جرأت کن و او را التیام بده… وقتی کسی را دیدی که گم شده است، جرأت کن و راه را به او نشان بده… وقتی دوستی به زمین افتاد، جرأت کن و اولین کسی باش که دستش را بسویش دراز می‌کند… وقتی احساس شادمانی می‌کنی جرأت کن ودل کسی راشادکن وقتی روز به انتها می‌رسدجرأت کن وبه این احساس برس که یشترین تلاشت را کرده‌ای… جرأت کن و به بهترین کسی که می‌توانی تبدیل شو… همیشه جرأت کن!
2810