2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 981052 بازدید | 11748 پست
منم پسرمو کهمیبرم خیلی واسش موثر بوده چیزایی که من نمیتونستم یادش بدم اونجا کاملا یاد گرفته و شهره جان نگران نباش پسرها توی سن 2سال تا 3 ونیم و4 سال اوج شیطنتشه.بعد اروم میشه واسه گفتارشم 3 سالگی ببر گفتار درمانی مطمین باش راه میفته.
مرسی خانوما که میاین و دلگرمی میدین مت دیروز پسرمو بردم کاردرمانی ازم تست گرفت وگفت یکم حس های لامسه و تعادلش باید هماهنگ بشه پسر من اصلا نمیشینه فقط که باهاش فلش کارت کارکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم گفتار درمانی گفت که یه کم تمرکزش کمه گفت لوبیا وبرنج وعدس ونخود بریز تو سینی بریز جلویش تا جدا کنه برای تمرکزش خیلی خوبه.من که از اینجا که میبرم راضیم فکر میکنم پسرم پیشرفتش خوب بوده و امیدوارم تا اول دبستان راه بیفته.
سلام دوستان انیس جون من تاحالا استفاده نکردم.ولی یه مدت به توصیه یکی از دوستان مهربون این تاپیک به پسرم عرقیات گیاهی آرام بخش دادم.بیدمشک و گلاب و بهار نارنج بود.براش خوب بود.ولی بعد یه مدت دیگه بهش ندادم
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
اوجا جون خوشحال شدم اومدی تاپیک.مدتی بود ازت بی خبر بودم.دختر گلت چطوره؟انشاالله دختر گلت هرروز بهتر از روز قبل باشه.مطمئنم با تلاشهای شما بهتر خواهد شد.توکل به خدا...
دوستان کلاسهایی به نام یوسی مس رو تعریفش رو خیلی شنیدم.توی کرج هم خوشبختانه اومده.شما تاحالا تجربه ای داشتید؟ یکی از آشناهامون پسرش رو که لکنت داشته داره میبره و نتیجه خوبی گرفته
سلام سومیسو جون مرسی عزیزم.. دخترم هم خوبه خداروشکر... خیلی بهتر شده... هنوزم فقط دارم خودم باهاش کار میکنم.. اینجا هیچ خدمات کاردرمانی نداره..حتی گفتاردرمانی هم نداره... دخترم الان 3 سال و 8 ماهشه. خدا بخواد 4 سالش ک شد میخام بفرستمش مهد..بیشتر واسه یادگرفتن روابط اجتماعی و تو جمع بودن.. خدا کنه ی مهد خوب گیرم بیاد و دخترم هم همکاری کنه
پیج هنری من در اینستاگرام narvanceram
اوجا جون نمیدونی چقدر خوشحال شدم دیدمت.دلم برات تنگ شده بود.یادش بخیر چقدر باهم حرف میزدیم... برای دخترت خوشحال شدم که بهتره.مطمئن باش بهتر هم خواهد شد.انشاالله مهد خوبی پیدا میکنی.دقت کن مربیش شرایطش رو خوب درک کنه.امسال معلم پسرم شرایطش رو خوب درک میکنه.همیشه دعاش میکنم...البته معلم سال پیشش هم خوب بود.ولی مثل امسال نبود.معلمی که شرایط بچه رو خوب درک کنه واقعا نعمت بزرگی هست
2810