2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 981397 بازدید | 11748 پست
Laylaجون بهتره از حالا خودت براش بشی یه کنترل رفتاری ماهر!!! اصلا نگران نباش.میدونم شما مادری و نگرانی.ولی مطمئن باش که بزرگتر بشه رفتاراش خوب میشه.پسرت الان فقط یک سالشه.براش بازیهای هوشی مناسب سنش بگیر.مثل پازلهای مخصوص سنش و یا کلبه هوش که خوبه از الان باهاش بازی کنه.خوشبختانه الان بازیهای هوشی خوبی برای بچه ها وجود داره.فکر دکتر بردن هم اصلا دیگه نکن.به این فکر کن که این کوچولوی ناز آینده ای موفق و خوبی را خواهد داشت.انشاالله
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همه مامانای گل دختر من 6 سال شهریور تمام شده و امسال کلاس اولیه میخواستم بدونم منم باید تشخیص بیش فعالی برای بچم بدم؟؟ خیلی شیطونه اما مشق شبشو خیلی سریع مینویسه اما سر جاش بند نمیشه مثلا وقتی کارتون میبینه یکسره سرجاش وول میخوره یا اینکه همیشه در حال حرف زدنه هر چی هم تکلیف ریاضی بهش بدی خیلی سریع حل میکنه میاره اما خیلی میدوه تو خونه با داداش کوچولوش بازی که می کنه زیاد مواظب اون نیست مثلا دستشو میگیره و میدوه و یا اینکه دنبالش می کنه هر چقدر هم اونو تنبیه می کنم انگار نه انگار با مهربونیم که میگم فقط چند دقیقه تاثیر داره دوباره کار خودشو میکنه جائی هم که میریم خیلی شیطونی میکنه و یکسره باید بهش بگم بشین نکن و ....... خلاصه نمیدونم بیش فعاله یا نه اما تمرکزش خوبه چون وقتی بازی ها تفتوتهای عکسها رو میدم یا بازی هزار تو سریع حل میکنه و تو این چیزا سریعه اما شیطنتش زیاده یچیزه دیگم اینکه بهضی اوقات در این 40 روزی که مدرسه رفته مثلا چند بار مدادش و ظرف غذاشو یادش رفته بیاره (3 بار) نمیدونم اینا علایم بیش فعالیه احتیاج به قرص داره یا نه ؟؟؟؟
انیس جون مشخصه که دخترت هوش خیلی خوبی داره.خدارو شکر و بهت تبریک میگم. من نظر شخصیم اینه که هیچ بچه بیش فعالی وجود نداره.نمیدونم این واژه چرا به بچه ها باید نسبت داده بشه؟؟یه بچه ای مثل دخترشما هوش عالی داره و فقط انرژی زیادی داره.به نظرم این بچه دارویی نمیخاد.به نظر من اصلا دارو بهش نده.دخترت مشکلی نداره.بهش مسوولیت توی خونه زیاد بده.البته نه اینکه زیاد خسته بشه.وقتی میخای بگی چیزی رو بیاره ذهنش رو مشغول کن.مثلا بگو: برو لیوان رو از بالای کابینت دومی و از سمت راست بیار.اینجوری سعی میکنه دقتش رو توی کاراش زیاد کنه.در مورد گم کردن وسایل هم در مدرسه یه امر طبیعی هست.اکثر بچه ها خصوصا در کلاس اول این حواس پرتیهارو دارند.پس اصلا خودتو نگران نکن
سلام دوستان میشه از تجربیاتتون درمورد رفتار با نی نی های بیش فعالتون و علایم بیش فعالی بیشتر توضیح بدین؟ ساریناجونم ممنون بابت معرفی نی نی من دوسالشه به خاطر یه موضوعی بردمش مشاوره گفت بیش فعاله ولی من نتونستم قبول کنم و داروش ندادن الانم بهتر شده نسبت به قبل
جدیدترین و مطمئن ترین روش درمان اختلال بیش فعالی کم توجهی کودکان و بزرگسالان آیا نوروفیدبک به راستی روش مؤثری است؟ وقتی کودک بیش فعال نیاز به توجه دارد، به جای افزایش موج بتا در مغزش، موج تتای او بالا می رود و در دستگاه EEG بالا بودن موج تتا نسبت به بتای او ثبت می شود. در جلسات نوروفیدبک درمانی، به کودک می آموزیم که چگونه موج بتای خود را بالا بیاورد. معمولاً بعد از 30 جلسه درمان، کودک کاملاً می آموزد که چطور امواج مغز خود را کنترل کند . علاوه بر بهبود توجه و تمرکز در کودکان، علائم دیگر بیش فعالی نیز در کودک کمرنگ می شوند. این بهبودی، قابل مقایسه با زمانی است که کودک در حال مصرف روزانه 4 قرص ریتالین است. در کودک تحت درمان با دارو، با پایان نیمه عمر دارو در بدن، علائم برمی گردد اما زمانی که کودک می آموزد که چطور امواج مغز خود را کنترل کند، علائم خاموش می شوند و این بهبودی دائمی است ، و بدان معنی است که وقتی جلسات درمانی کامل شد، کودک شما فردی نرمال خواهد بود و این نکته وجه تفاوت نوروفیدبک با سایر روش های درمانی است. آیا این روش علمی است؟ روش نوروفیدبک از حدود 4 سال پیش توسط اداره غذا و داروی آمریکا ( معتبرترین سازمان جهانی پزشکی) جهت درمان بیش فعالی ،کم توجهی مورد تایید قرار گرفته است. مقاله نوروفیدبک در درمان کودکان بیش فعال و مقایسه آن با درمان دارویی (ریتالین) : طبق گزارش سال 2012 آکادمی پزشکان متخصص بیماریهای روانپزشکی اطفال آمریکا نوروفیدبک و بیوفیدبک در راس درمانهای موثر در کودکان بیش فعال و کم توجه قرار دارد. آیا نوروفیدبک محدودیت و عوارضی نیز دارد؟ در مورد عوارض احتمالی جانبی این روش در 30 سال گذشته مطالعات بسیاری انجام شده و خوشبختانه هیچگونه عارضه جانبی برای این روش درمانی ذکر نشده است، این در حالی است که درمورد داروهای شیمیایی مثل ریتالین لیست بلند بالایی از عوارض گزارش شده است آیا در آمریکا و سایر کشورهای پیشرفته از نوروفیدبک در درمان کودکان بیش فعال کم توجه استفاده می شود؟ در آمریکا بیش از 1000 مرکز نوروفیدبک وجود دارد که این رقم در 5 سال گذشته از کمتر از 100 مرکز به این تعداد رسیده که این موضوع خود حاکی از میزان اهمیت و محبوبیت این روش درمانی در کشورهای پیشرفته می باشد . متاسفانه تنها مشکل این روش این است که نوروفیدبک و بیوفیدبک به دلیل هزینه نسبتا زیاد نسبت به دارو درمانی حتی در کشورهای پیشرفته ، فقط توسط قشر مرفه جامعه استفاده می شود، و عملا بخش زیادی از جامعه به دلیل مشکلات مالی از این درمان محرومند و خانواده ها مجبورندسالها مصرف داروهای شیمیایی را برای کودکان بیش فعال خود تحمل کنند! و با وجود اگاهی از عوارض این داروها چاره ای جز پذیرش نداشته باشند!
سلام سلام خوبین مامانای گل ؟؟؟ممنون سومیسو جون بخاطر جوابی که برام نوشتی راستش تحقیق زیاد کردم تو این زمینه این چند روز این روش نوروفیدبک خیلی خوبه برای بچه های بیش فعال واسه نگرانی های مادرائی میگم که تو این تاپیک کلی ناراحت بودند و زندگیو واسه خودشون تیره و تار کرده بودند امیوارم هیچ مادری از بهبودی بچش نا امید نباشه
سیاه و سپید جون حالا که میبینی بهتر شده پس بهتره که دارو درمانی را شروع نکنی.مطمئن باش بهتر هم خواهد شد.فرزند شما 2سالشه و به نظر من از الان تشخیص بیش فعالی خیلی براش زوده
انیس جون خواهش میکنم.پروین جون از دوستان این تاپیک پسرش رو نوروفیدبک برده و نتیجه ای نگرفته.راستش دکتر پسرمنم موافق این روش نیست.میگه در برابر هزینه زیادی که صرف میشه،نتیجه خاصی گرفته نمیشه.منم شنیدم برای بچه ها زیاد مناسب نیست و جواب نمیده.ولی امیدوارم شما نتیجه خوبی بگیری.موفق باشی دوست عزیز
سومیسو جان ممنونم بابت توجهت... پسرم اصلا حوصله بازی با اسباب بازی نداره.یکی از مواردی که باعث شد به بیش فعال بودنش شک کنم ,همین بود که در کنار زیاد راه رفتن و تحرکش,اصلا با اسباب بازی هم نمیشه نشوندش.ولی با توصیه شما حتما سعی خودمو میکنم. باز هم ممنون.موفق باشید
سومیسو جان ممنونم بابت توجهت... پسرم اصلا حوصله بازی با اسباب بازی نداره.یکی از مواردی که باعث شد به بیش فعال بودنش شک کنم ,همین بود که در کنار زیاد راه رفتن و تحرکش,اصلا با اسباب بازی هم نمیشه نشوندش.ولی با توصیه شما حتما سعی خودمو میکنم. باز هم ممنون.موفق باشید
خواهش میکنم لعیا جون.مطمئن باش با صبر و حوصله بیشتر شما و همچنین تمرین و بازی کردن باهاش موفق خواهی بود.خدا نگهدار پسر گلت باشه
سلام خوبین؟؟ منم از این روش نوروفیدبک استفاده نکردم اما تو نت سرچ کردم دیدم نوشته درمان قطعی بیش فعالی اینجا نوشتم خوشبختانه من با توجه و حوصله زیاد به دخترم فعلا مشکلی ندارم امیدوارم با پیش رفتن سال تحصیلی هم مشکلی پیش نیاد اما خیلی نگرانم امیدوارم که مشکلی پیش نیاد و دخترم بیش فعال نباشه
انیس جون پسرمن اتفاقا خدارو شکر از همون کلاس اول از نظر دیکته و ریاضی مشکلی نداشت.البته من مطمئنم که مشکل پسرم بیش فعالی نبوده.مشکل اصلیش تمرکزش بود که باز هم از نظر درسی خدارو شکر تاحالا خوب بوده.ولی توی کلاس امسال پسرم پسری هست که تشخیص بیش فعالی دارد.دیکته اش طفلک خیلی بد هست.معلمشون خیلی ازش ناراضیه.پارسال هم توی کلاس پسرم بود و وضعیت دیکته اش اصلا خوب نیود.مادرش بنده خدا میگه خیلی براش وقت میذاره.ولی فایده ای براش نداشته.انشاالله خوب بشه.هر موقع مادرش رو میبینم دلم خیلی براش میسوزه