2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 981099 بازدید | 11748 پست
وای مترا جان این شوهرت چرا اینقدر بی گدار به آب می زنه ؟؟!!!

یعنی به عنوان قهر اومدی ؟؟؟

لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
رها کردن هر آنچه که از کنترلم خارج است .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

سکوت جان متاسفم که با دارو هم بهتر نشده . یادمه قبلا هم بهت گفتم این بچه مشکل رفتاری شدید داره ، شاید دارو بهش کمک بکنه ولی نه ریتالین و ریسپریدون. احتیاج به دارو درمانی در ضمن رفتار درمانی داره .

حالا به فرض هم که امسال کلاس اول ثبت نام نشه ، خب اگه مشکلش حل نشه سال دیگه هم همینطوره .

لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گیلاوا

من که فکر نمی کنم پسرت بیش فعال باشه، فقط به اقتضای سنش شیطون هستش . به نظرم باید بیشتر باهاش مدارا کنی .

می دونم در این سن بچه ها چقدر از آدم انرژی می گیرن ولی سعی کن در مقابل این شیطنت ها خونسرد باشی .

پسرت قطعا تمرکز خوبی داره و همین یک امتیاز بسیار خوبی هست. از این تمرکز خوب نهایت استفاده رو بکن و سرش رو گرم کن .

این دوران هم به زودی می گذره .
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

سلام من تازه این تاپیکو دیدم!مشکل پسرمن عدم تمرکزه. تا سه سالگی حرف نزد با گفتاردرمانی مشکلش حل شد به خاطر لجبازی زیادش ریسپریدون مصرف میکنه وقبل از ممدرسه ریتالین الان کاس سومه ددرسش خوبه و معلمش از رفتارش راضیه
تونلهاراست میگویند...راه هست...حتی دردل سنگ!
اخه همش می ترسم بره مدرسه مشکل داشته باشه شما از کجا م یگید تمرکزش زیاده

همه بهم می گن بچت بیش فعاله تو یه مهمونی نرفتم که اروم بشینه همش یا روی اپنه یا رو مبلا می پره

به نظرتون دکتر نبرمش
برو با مشاورمشورت کن روانپزشکا معمولا سریع دارو میدن،فکرنکنم بیش فعال باشه برای. راحتی خیالت برو،الان همه خونه ها کوچیکه بچه‌هافضای کافی واسه بازی ندارن همه شیطنتاشون جلو چشمه،بزرگترا به همه برچسب بیش فعال میزنن!
نازی جون چکار کنیم پس ؟؟؟ بخدا بدتر شده قبلا اینطوری نبود. همش فکر میکنم قرص اثرات منفی روش گذاشته.
تازه کلیه ش هم مشکلدار شده فعلا نگران این موردیم . باید سونو بده باز ببینیم چی میشه.
پیشنهادت چیههههههههههههه . راسی ادرس اون سایتی که کامل اطلاعات جمع کردی رو برام بزار باز لطفا/

مشاور روانشاس نظرش رو نوروفیدبک و قطع داروهه. البته مشاوری که خودم میرم. نمیدونم برای بچه ها فرق داره یا نه
سکوت جان حتماحتماحتما بچه رو گفتاردرمانی ببرید،پسرمن دیر حرف زد 6سالگی جمله بندیش خوب نبود گفتاردرمانگرش گفت اگه بره مدرسه تو املا مشکل پیدامیکنه،ما خیلی ناراحت شدیم ولی با مشورت همسرم به حرفش اعتماد کردیم و دوباره پیش دبستانی رو تکرار کردیم حالا خیلی از این تصمیم خوشحالیم چون تو اون یکسال جلسات گفتاردرمانی رو بیشتر کردیم مشکل پسرم تا حدزیادی حل شد و از کلاس اول همه املاهاش بدون غلط بوده!ولی گفتاردرمانگر ماهرودلسوز پیداکن
علت گریه های بی دلیل ریتالینه پسرمنم بعضی وقتا اینجوری میشه یا چندساعت بعداز مصرف عصبی میشه!تو یکی از برنامه های دکترهلاکویی شنیدم روش نوروفیدبک برای درمان بیش فعالی و عدم تمرکز بهتر از دارودرمانیه ولی نمیدونستم تو ایرانم انجام میشه!
http://www.farsiwebnet.org/Forum/Catgory/87/Post/26

برای سکوت عزیز
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

ممنون ترلان جان. پس پسر شمام پیش دبستانی رو تکرار کرد یعنی 1سال دیرتر کلاس اول رفت؟ درست فهمیدم؟؟؟
پس خیلی مورد وحشتناکی نیست اگر ما هم همینکار رو کنیم ؟؟؟؟؟؟
- ��������� - �����������
گفتار درمان خوب از کجا پیدا کنم اخه؟ شیراز جایی نمیشناسن از هرکی میپرسم. مثلا -ک - رو -ت- میگه . -رر- رو -ل- میگه.
خیلیا اصلا متوجه نمیشن چی میگه از بس ت پ ت میکنه بی زبون. بعد از دهنش هم آب میاد مخصوصا وقتی خیلی داره به ی چیز دقت میکنه یا هیجانی میشه یا با موبایل و کامپیوتر بازی میکنه.
2810