2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 981113 بازدید | 11748 پست
مرسی سومیسو جون میدونم هیچکس به یادم نباشه تو یکی همیشه به یادمی
خیلی محتاج دعا هستم ایندفعه ناراحتیم بابت مشکل مالی نیست زندگیم در خطر
از بچم دور شدم خونه بابام هستم خیلی برام دعا کنید
هوای پاک حق مسلم هر ایرانی است.http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=696437&PostID=27337662#27337662

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بالاخره این تعطیلات طولانی هم تموم شد.

من بخاطر تغییر پایه و وارد شدن به سیستم دبیرستان خیلی دلشوره دارم . نگرانم این تغییر باعث ایجاد مشکلات جدیدی بشه .

بخصوص که واقعا تشخیص اینکه کدوم مدرسه مناسبه خیلی سخته.

بحران های بلوغ شروع شده . ساعتی آفتابی و ساعتی دیگر ابری

اوضاع و احوال درسی خوبه به شرط اینکه این طوفانهای روحی بذاره درس بخونه.

غرق در هپروت میشه. دنبال خواننده ها و هنرپیشه ها و ...... هستش.

و دیگه اینکه یواش یواش داره وارد مسائل جنسی میشه .

سئوالات زیادی می پرسه، وقتی هم جواب درستی دریافت نکنه بلافاصله با انواع سیستم های تبادل نظر سریع سئوالش رو از دوستانش می پرسه .

خدا می دونه توی این دو هفته من چه چیزهایی توی وایبرش دیدم

می دونم همه اینا کم و بیش عادی هست و مثلا هم خیلی سعی کرده بودم خودم رو آماده کنم ولی بازم اینطور که باید آمادگی ندارم .

خودش با همه مسائل عادی برخورد کرده ولی من به شدت نگرانم.

نمی دونم فردا که داره می ره مدرسه با دوستانش راجع به چی صحبت می کنه ، اصلا دوستاش چه جور آدمایی هستند؟

ظاهرا همه چی آرومه ولی من دلم آشوبه .
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
رها کردن هر آنچه که از کنترلم خارج است .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

نازی جان
حتما تو پستهای من خوندی که دختر منم شرایط بحرانی داره پشت سر میزاره بخصوص که به خاطر سیستم سمپاد فشار زیادی هم روش هست ...حالا دیگه تو خانواده به درسخون معروف شده و همه ازش انتظار پزشکی دارن و این بیشتر باعث استرس و ناراحتیش میشه ...والله منم همش دعا میکنم این دوران بلوغ زودتر تموم بشه
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
سلام به همه
ما هم برگشتیم
دااااااااااااااااااااغون
اصلا یه چیزی میگم یه چیزی میشنوین
تنهاچیزی که رکسانا نداشت جیغ جیغو بودن بود که اونم تو این تعطیلات رسما یاد گرفت :؟//
شیخی به زنی فاحشه گفتا :مستی!
هرلحظه به دام یک کسی پا بستی
گفتا شیخا! هرآنچه گویی ،هستم
اما تو؟چنان که می نمائی ،هستی؟
سلام . دوستان پسر داداشم با قرصای ریسپریدون و ریتالین انگار بدتر شده کاراش (9ماه مصرف دارو) علاوه بر جیغ زدن . گریه های الکی هم اضافه شده + مهمتر از همه وقت اذیت میکنه یا بطور کلی همش میگه خاک تو سرم - من بی شعورم - احمقم - کثافتم . منه بیچاره - بعضی وقتا به بقیه هم میگه تا یه چیز میگن

موندیم چجوری میخاد بره کلاس اول. هیچیییییییی بلد نیست نه حروف نه جمله سازی. اعداد فقط تا 10- تلفظ کلماتشم همچنان خیلی بد ، گفتار درمانی تا حالا نبردیم. - هیچ شعری هم حفظ نیست. مهدکودکش راضی نیست ازش. البته خودشونم مالی نیستن. رسیدگی خوبی هم نداشتن . فقط ادعا دارن.
مطمنیم رد میشه. اصلا ثبتنامش میکنن مدرسه؟؟؟؟ بنظرتون دارو رو ادامه بدیم اصلا؟؟؟

دکترش علوی شوشتری فوق تخصص کودکان در این مورده شیراز
ممنون از توجه و نگرانیتون
ببخشیدا یه چیز گفتم نگرانتون کردم ولی حوصله تایپشو ندارم الان فقط برام دعا کنید همه چیز خوب پیش بره من برگردم سر زندگیم بدون اینکه بیشتر از این ناراحتی بوجود بیاد
توروخدا خیلی برام دعاااااااااااااااااااااااااااااااااااا کنید خیلی محتاج دعا هستم
باشوهرم که خیلی درگیری داشتم سر اعتماد به دیگران ایندفعه داشت به یه زن بیوه اعتماد میکرد خدا رحم کرد من سر بزنگاه رسیدم شایدم من خیال میکنم سر بزنگاه کلا خیلی برام دعاااااااااااااااااااااااااکنید خیلی که میگم یعنی خیلی للللللللطفااااااااااااااااااااااااااااااااا
ممنون میشم
هر وقت حالم خوب شد اگه دوست داشتید جریانو تعریف میکنم

هوای پاک حق مسلم هر ایرانی است.http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=696437&PostID=27337662#27337662
بچه ها منم پسرم سه سالشه نمی دونم بیش فعاله یا نه

لگو و بازی هایی فکری مثل پازل و دوست داره برنامه مورد علاقشم نگاه می کنه یه مدت باهاش تراشه ها کار می کردم قشنگ یاد می گرفت البته بعد از بیست کلمه دیگه دوست نداشت منم اصرار نکردم
ولی فوق العاده فضوله از ارتفاع نمی ترسه زیاد حرف می زنه زیاد شلوغ بازی درمیاره ولی قصه گوش دادن و کتاب خوندن و دوست داره یه مکان عمومی می ریم همش در حال دویدن و رو زمین لیز خوردنه ایا پسر منم بیش فعاله
2810