2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 982152 بازدید | 11748 پست
پروین جون خودت بهتر از هر دکتر و دوایی میتونی آرامش رو توی وجودت تقویت کنی.گل گاوزبون زیاد بخور.واقعا آرامش بخشه.شما خودت تحصیل کرده و باکمالات هستی و حتما بهتر از من میدونی باید چی کار کنی.ولی به عنوان یک دوست البته اگر قابل باشم ازت میخام به خودت کمک کنی.همش به خودت انرژی مثبت بده.داشتن دو فرزند سالم.یک دختر خانم درس خوان و یک پسر نازنین و باهوش و همچنین همسر مهربان برای شما میتونه خیلی آرامش بخش باشه.برایت آرامش رو آرزومندم...
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فریال جون ممنونم عزیزم.من خیلی وابسته این تاپیک و شما دوستان عزیزم شدم.یکی از شانسهای خوب زندگیم این بود که با شما دوستان خوبم آشنا شدم

تقدیم به تمام دوستان عزیزم....

آپلود عکس , آپلود رایگان
سومیسوی عزیز. بیماری مینیر یک بیماری مربوط به گوش هست. علت قطعی مشخص نیست. بعضی پزشکها نظرشون اینه که یک مولکول نمک داخل مایع گوش درونی که باعث تعادل بدن هست شروع به رقاصی میکنه و برخی دیگه معتقدند در اثر یک ویروس توازن این مایع به هم میخوره. در هر صورت این توازن به هردلیل که بهم بخوره باعث سرگیجه و دوران سر میشه. همین قدر بگم که مسلمان نشود کافر نبیند. زندگی آدم فلج میشه تا این حمله تموم بشه. بعد از هر حمله کمی از شنوایی هم کم میشه. تو افراد شدت حمله متفاوت هست. بعضی ها با مصرف یکی دو تا قرص رو به بهبود میرن و بعضی ها کارشون به بستری شدن میکشه. گفته میشه کم خوابی، استرس، شنیدن صداهای بلند و ناگهانی و مصرف نمک از دلایل بروز این حملات هستند. با وجودی که حدود 3 هفته از حمله من میگذره من هنوز نمیتونم طاق باز بخوابم!
به من دکتر منشی رو برای مغز و اعصاب معرفی کردند. اگر رفتم پیشش بهت میگم.
آب جایگزین ندارد آب را درست مصرف کنیم.....
سلااااام
اول از همه از نازی جون تشکر کنم
ما که باید اسباب کشی کنیم صاحبخونه جوابمون کرد ولی به قول شوهرم توفیق اجباری چون خونمون رو دوست نداشتم اذیت میکرد اگر صاحبخونه جواب نمیکرد از سختی اسباب کشی بازم همینجا مینشستیم ولی الان بازم انگار یه انگیزه دارم واسه خونه جدید هر چند هنوز آقای همسر دنبال خونه نگشته
فردا هم باید پسرمو ببریم عمل لوزه و تو گوششم vtمیخوان بذارن از بس که این گوشهاش عفونت کرد پدرم دراومد هم خودم هم خودش اینقدر انتی بیوتیک خورد فکر میکنم گوشش عمل شه خودشم ارومتر شه همین الان این حس و پیدا کردم
برامون دعا کنید عملش خوب باشه و احتیاج به شب موندن نداشته باشه ساعت هشت صبح عمل داره.
هوای پاک حق مسلم هر ایرانی است.http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=696437&PostID=27337662#27337662
پسر منم چند وقته به نقاشی خیلی علاقه مند شده قشنگ میشه سرشو گرم کرد
نقاشیهای جالبی هم میکشه
تازه دیشب اومد گفت میخوام مشخ (مشق) بنویسم منم خوشحال شدم یه دفتر بن تن براش خریده بودم واسش چند تا سرمشق اولیه رو دادم و کلی سر نوشتن اونا وقت گذاشت یک صفحه نوشت تازه من گفتم بسه خودش که ول کن نبود یه نور امیدی تو دلم تابید که شاید به درس و مشق علاقمند بشه و تو مدرسه منو اذیت نکنه یعنی میشهههههه

بچه ها یه جا واسه کار رفتم مصاحبه نزدیک خونمون و مهد دعا کنید اگه صلاحمون قبولم کنند و خونه جدید هم همین نزدیکا پیدا کنیم
هوای پاک حق مسلم هر ایرانی است.http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=696437&PostID=27337662#27337662
منم رفتم پیش مشاور و روانپزشک الان هم دارم دارو میخورم سرترالین و تری فلوئوپرازین
مشاورم میگه با این شوهر بی مسئولیت و این بچه فقط من باید بسازمو کنار بیام میگم شوشو هم بیاد پیشتون میگه اون با این تیپ شخصیتی راحت طلب اگرم بیادفرقی نمیکنه فقط تو میتونی با رفتارات درستش کنی
بخدا خیلی سخته با این کارای شوهر کنار اومدن
پروین جون هممون یه موقعهایی قاط میزنیم درکت میکنم فقط شما اینجوری نیستی
راستی من بزرگ شدن پسرمو امسال خیلی خوب احساس میکنم پارسال فکر اسباب کشی با وجود پسرم اذیتم میکرد اما الان اصلا این نگرانی رو ندارم
شیرین جون انشاالله به زودی خوب بشی.رفتی پیش این دکتره که گفتی حتما بهم بگو کارش چطوره.برای مادرم میخام.ممنونتم
متراجون انشاالله با رفتن به منزل نو روحیه خودت و همسرت بهتر میشه.برای کار هم انشاالله درست بشه.چقدر خوبه پسرت از الان به نوشتن علاقمند شده.مطمئن باش میره مدرسه و میای اینجا از موفقیتاش برامون میگی