2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 982157 بازدید | 11748 پست
سومیسو جون
ممنون از احوالپرسی
مامان خوب نیست
من خوب نیستم و طبعا رکسانا هم خوب نیست:/
امروز دو ساعتی از دستش گریه کردم در این حد که مامانم اومد بهم گفت تو امروز فقط برو بخواب کاری به این نداشته باش
شیخی به زنی فاحشه گفتا :مستی!
هرلحظه به دام یک کسی پا بستی
گفتا شیخا! هرآنچه گویی ،هستم
اما تو؟چنان که می نمائی ،هستی؟
بهتون گفتم درباره اختلال نافرمانی خوندم و دیدم علائم رکسانا بیشتر بیه این اختلاله؟
ODD
اختلال نافرمانی ناسازگارانه
یادتونه همش از لج بازی و حرف گوش نکردنش مینالیدم و میگفتم شیطنتش اونقدر غیر قابل تحمل نیست که لجبازی و حرف گوش نکردنش؟
حالا فهمیدم این اختلال زیر مجموعه بیش فعالیه و ممکنه بچه ای بدون علائم بیش فعالی اینو داشته باشه
همون طور که گاهی متعجب میشدم از دقت و توجه و آرومی رکسانا
برای درمانش بیشتر رفتار درمانی مطرحه
لطفا هر اطلاعی دارین به من بدین
و یه لطفی کنین
مشاور کودک سراغ دارین؟
کسی که با خود بچه کار داشته باشه و هی نخواد بگه مادر باید خودشو عوض کنه:/
مادر دهنش سرویس شده از بس سعی کرده خودشو عوض کنه..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ایشالا حال مامانت زودتر خوب شه درکت میکنم چه شرایط سختی داری اونم همرا با این بچه هایی که ما داریم
خدا توانت رو زیاد کنه
هوای پاک حق مسلم هر ایرانی است.http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=696437&PostID=27337662#27337662
قربون اون دهنت برم من
بخدا دهنم منم سرویش شده از این کار
عصبانی میشم وقتی میگن خودت باید تغعییر کنی
هوای پاک حق مسلم هر ایرانی است.http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=696437&PostID=27337662#27337662
مترا جان
هییییییییییییییی چی بگم دیگه
سرویس شدم رفته!
من قبول دارم باید خودم تغییر کنم اما برای یک دختر بسیار باهوش وعاقل 5 ساله فکر نمیکنم عادی باشه بعضی کارا
و این که بطور مشخص لجاجته و آسیب میرسونه به همه
مشاوری میخوام که خود رکسانا رو ببرم در واقع
چون رسما دارم کم میارم..
بهاره جون انشاالله حال مادر بهتر بشه و دغدغه های فکری شما هم کم بشه.بهت حق میدم.پسر منم هم سن رکسانا بود خیلی مشکلاتش شدید بود...مطمئن باش وقتی بزرگتر بشه خیلی خیلی بهتر میشه.فکر کنم تهران بودی.شنیدم کلینیک آتیه مشاورین کودک خوبی داره.بهتره یک روانشناس کودک خوب پیدا کنی.راهکارهای خوبی رو یاد میدند.البته شما خودت استادی
برات صبر و آرامش رو از خدا خواستارم...
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
...همه جا می گویند: چه بچه ای ! چه بد اخلاق؟ پیروی از 4 قانون ساده زیر به شما امکان می دهد رفتارهای خوب را در کودک خود تقویت کند و این رفتار را در آنها به صورت عادت درآورید.
1 – رفتار درست بچه ها را تقویت کنید

درخواست های مودبانه بچه ها را تقویت کنید، نه نالیدن ها و فریاد زدن هایشان را یا سر به سر گذاشتن ها و کج خلقی ها و قهر کردن هایشان را. سعی کنید بحث و گفتگو های آرامی را که در بین تان وجود دارد چند برابر کنید، نه مجادله کردن و پافشاری و جنگیدن هایی که گاه و بی گاه بین تان به وجود می آید.

2 – از فرزندان تان توقع رفتار خوب داشته باشید

بجه ها باید بدانند که شما چه توقعی از آنها دارید و آنها چه توقعی می توانند از شما داشته باشند. وقتی بچه ها بتوانند پیش بینی کنند که عکس العمل شما در برابر رفتارشان چکونه خواهد بود، می توانند رفتارهای انتخابی خود را بهتر کنند. مطمئن باشید که می توانید به آنها اعتماد کنید.

3 – وقتی الگوی بدرفتاری را تشخیص دادید، شیوه رفتارتان را تغییر بدهید

به فرزندان تان قوانین رفتاری حاکم بر خانواده تان را بگویید. دقت کنید که این قوانین باید مشخص، ثابت و عقلانی باشد. از جدول های رفتاری و تعهدات استفاده کنید. موفقیت ها و رفتارهای خوبشان را پررنگ کنید. از آنها حمایت کنید و تشویق هایتان را هم در این جدول بگنجانید.

۴ – تنبیه معقول در نظر بگیرید

در برابر بچه هایتان از تنبیه هایی استفاده کنید که به آنها بیاموزد که در برابر اعمال و رفتارشان مسوول اند. بچه ها با تنبیه های معقول به خوب زندگی کردن ادامه می دهند. این تنبیه ها می توانند شامل محدود کردن و کوتاه کردن زمان های بیرون بودنشان باشد. فراموش نکنید وقتی از دستشان عصبانی هستید به هیچ عنوان آنها را تنبیه نکنید.
فریال جان
من خیلی وقته کم اوردم فقط رسما اعلام ورشکستگی نکردم هنوز بس که روم زیاده :/
سومیسو جون
یعنی روانشناسی دارن که با خود بچه حرف میزنه؟
من میترسم
برای دوره مدرسه رفتن این بچه خیلی میترسم
این لجاجت و نافرمانی کار دستش میده میدونم ..
بهاره جون نمیدونم دارند یا نه.فقط شنیدم مشاورین خوبی داره.همون طور که خودت بهتر میدونی روانشناسها اکثرا با بچه زیاد حرف نمیزنند.عمده صحبتها و راهکارها رو با والدین مطرح میکنند.ولی من پسرم رو کاردرمانی ذهنی میبردم.مربی پسرم خیلی با پسرم حرف میزد.تاثیر حرفاش هم روی پسرم خیلی خوب بود.مطمئن باش تا سن مدرسه خیلی خیلی بهتر میشه.منم زمانی بود که با خودم هزار جور فکر میکردم.اصلا باورم نمیشد پسرم بتونه بره مدرسه.میدونم الان شرایط برات خوب نیست.ولی بازم میگم مطمئن باش خوب میشه
بهاره جون تو کاردمانی که پسرمو برده بودم خیلی بهتر شده بود اما وقتی اوضاع زندگیمون به هم ریخت منم بهم ریختم و نتونستم همونجوری حفظش کنم
مرسی سومیسو جون که به یادمی
داریم تلاشمونو میکنیم فقط برام دعا کنید شرایطمون بدتر از این نشه