2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 980832 بازدید | 11748 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانما

یه سوال ... خواهشا جواب بدید ها
دلم شکسته ، دلم را نمیخری آقا ؟؟!! **** مرا به صحن بهشتت ، نمی بری آقا ؟؟ **** اگرچه غرق گناهم ولی خبر دارم **** تو آبروی کسی را نمی بری آقا *********السلام علیک یا علی بن موسی الرضا (ع)[smiley]l/l_17.gif[/smiley]
دختر خواهرم 2.5 سالشه ... حرف فقط 5 کلمه ...بشدت شیطونه .... همه چی رو میشکونه ... از روی مبل میره بالا و از اونور بپره.. اصلا اهل احتیاط نیست ! یعنی مراقب نیست که نخوره زمین و بارها میخوره زمین و زخمی میشه

میدوه بشدت و بسرعت هرچه تمامتر ....همچین که میدوه میخوره به بینی و سرت و میشکنه سرت !!!!! همه چی رو خراب میکنه ... تلویزیون رو پرت میکنه ! سیم های برق رو میکشه ... لامپها رو 40 بار خاموش و روشن میکنه

بخصوص خونه غیر از خونه خودشون ... با بچه ها خیلی سازگاری نداره

حالا این بیش فعاله ؟؟؟ هیچ بازی هم دوست نداره ...کتاب که اصلا ! عروسک بازی هم خیلی دوست نداره
هنوزم پوشک میشه
دلم شکسته ، دلم را نمیخری آقا ؟؟!! **** مرا به صحن بهشتت ، نمی بری آقا ؟؟ **** اگرچه غرق گناهم ولی خبر دارم **** تو آبروی کسی را نمی بری آقا *********السلام علیک یا علی بن موسی الرضا (ع)[smiley]l/l_17.gif[/smiley]
بهشت برین
یعنی تعداد کلماتی که درست به زبون میاره 5 کلمه است یا منظورت اینه که کم حرفه یا این که کلا 5 کلمه رو متوجه میشه؟
برای دوسال و نیم 5 کلمه گفتن یکم کمه
علاقه به ارتفاع و درس نگرفتن از آسیب و نفهمیدن معنای خطر البته از علائم بیش فعالیه ولی باز هم نمیشه قطعی گفت
مهد کودک میره؟
با بچهه ا چرا سازگاری نداره؟ چون نمیتونه حرف بزنه درست یا چون پرخاشگری میکنه؟
تا حالا برای آموزشدستشوئی رفتن اقدام نکردن یا نتونستن از پوشک بگیرن؟

ببخشید سوالام زیاد شد خیلی:)
شیخی به زنی فاحشه گفتا :مستی!
هرلحظه به دام یک کسی پا بستی
گفتا شیخا! هرآنچه گویی ،هستم
اما تو؟چنان که می نمائی ،هستی؟
کلا تعداد کلماتی که به زبان میاره 5 تاست ... مامان. بابا. چاقو. آشغال(آقال). نه . من
هیچ کلمه ای دیگه نمیگه

گوش نمیده ... در مورد دستشویی رفتن ... برعکس عمل میکنه .. توی اتاق معمولا میکنه و دستشویی نمیره !

علاقه به ارتفاع خیلی زیاد داره .. دوست داره همش پرتش کنیم بالا ... روی بوفه بشینه یا بذاریمش سر دوش و قلمدوشش کنیم به قول معروف و اصلا هم ترس نداره که اون بالاست !!!!

یه بار با چاقو دستش رو بریده .دیگه به چاقو دست نمیزنه ولی اگه بهش بگیم دست نزن ممکنه لج کنه ... به اجاق بارها دست زده و نمیترسه . ممکنه یهو قابلمه رو از روی اجاق بندازه پایین

با بچه ها سازگاری نداره یعنی اینکه بیشتر اوقات میزنه همه رو ... موهاشونو میکشه و خیلی خشن بازی میکنه با اینکه دختره ... ببین خب همه میشینن و با عروسک بازی میکنن . این یهو عروسک رو بر میداره و میکوبه به دیوار ! و همه چی رو بهم میریزه و بعد توی سر بچه ها میزنه ...اینکه توی سر بچه ها میزنه همیشگی نیست ولی بهم ریختن بازی و کلا وسایل بقیه کار اصلی اش هست
تو خیابون گاها روی زمین دراز میکشه و خودش رو خاکی میکنه ... در ماشین رو باز میکنه و یه چیزی پرت میکنه بیرون ! حالا میخواد هرچیزی باشه
اگه چیزی خلاف میلش باشه ، بشدت داد میزنه و میکوبه و هرچی دم دستش باشه پرت میکنه

خیلی خیلی خیلی خیلی میدوه ... یعنی همش در حال دویدنه
بهشت برین جون
این توصیفت با بیش فعالی میخونه جز اینکه دخملکتون الان تو دوره دوسالگیه
میدونی به این بچه ها چی میگن؟
دوساله های وحشتناک!!!
دو سالگی واقعا سن بد و سختیه
من یکی حاضر نیستم به یک دهم ثانیه از روزای دو سالگی دخترم برگردم!
برای همین توصیه میکنم اول یک عدد مشاور کودک حاذق پیدا کنین
الان شما پیش روانپزشک برین فی الفور دارو مینویسه برای بچه(بر حسب تجربه خودم)
یک مشاور کار بلد به مادر و پدر یاد میده چطور با هر رفتار بچه کنار بیان و اونو مدیریت کنن
اصلی ترین نیاز این دخملک الان حرف زدنه
حرف که بزنه میتونه با بچه ها خیلی بهتر ارتباط برقرار کنه و حرفشو به بقیه بگه
اگه فکر میکنین واقعا مشکلی در حرف زدن نداره باهاش تمرین کنین
قصه شعر اواز حرف زدن مداوم مادر بخصوص با بچه

پس اول تمرین حرف زدن
دوم افزایش ایمنی در خونه و بیرون
بسیااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااار مهمه
هر قدر خونه و ماشین آدم از نظر ایمنی برای ووروجک مناسب باشه اعصاب همه آرومتر میمونه!
بعضی از کارهاش فقط برای جلب توجه و کنترل والدینه و باید بطور مطلق بهش بی توجهی کرد
مثل دراز کشیدن رو زمین و داد زدن و پرت کردن
آروم خونسرد جدی:ما پرت نمیکنیم
ما جیغ نمیزنیم ...
کلا والدین قاطع و در عین حال مهربون بهترین ها برای تربیت بچه های شیطون هستن
ولی از مشاور غافل نشین
راستی درباره دسشوئی رفتن
احیانا کمی زود اقدام نکردن یا کمی بهش سخت نگرفتن؟
تو این یکی به هیچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچ وجه نمیشه بچه رو مجبور کرد باید باهاش کنار بیان ولی اینو بدونن که اگه بیشتر از 3 سال پوشک بمونه برای گرفتنش کارشون سخت میشه چون بچه های 3 به بالا به این راحتی تن به سختی نمیدن!
سلام دوستان عزیزم

بهشت برین جون منم با حرفهای بهاره جون موافقم.بد نیست ببرینش پیش یک مشاور.اگر هم بیش فعالی داشته باشه از الان میتونید با برنامه ریزی درمانش رو شروع کنید.موفق باشید
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
سلام خانوما
یه سوال داشتم آخه شما تجربه دارین و منم معتقد به اینم که تجربه بیشتر از هر چیزی به درد بخوره: پسر من ١٢سالشه این جور که شما ها تو این تاپیک در مورد فعالیت بیش از حد و شلوغی بچهبیشفعال نوشتید شلوغ نیست. بلکه فقط یه غرور خاصی داره و به راحتیبا همسن و سالاش ارتباط برقرار نمیکنه و تنهاست نه اینکه نخواد بلکه میخواد اما نمیشه!
برنامه های تلوزیونیو خیلی خیییییییییییییییلی علاقه داره و ولش کنی کللللللللللللله روز رو فیلم و کارتوننیگا میکنه طوری که تبلیغات و برنامه خردسالان هم براش جذذذذذذذاااااااااابن.
کاملا به درس بیتوجهه و اصلا خوندنه درس رو جزو وظایفش نمیدونه یعنی میخواد همیشه اول باشه هااا اما هیییییییییچ تلاشی در اینباره نمیکنه. یعنی کل لغات فارسی و دونه دونه میخونم تا حفظ کنه! البته توی بچگیاش بدو بدو داشت اما نه در حدی که غیر طبیعی باشه! حالا میخوام ببینم وضعیتش شبیه به بیش فعالیه یا نه؟ اگه بیش فعاله ببرمش پیش مشاور و اگر نه خودمو ببرم تا شاید یه روشی بگه که مارو از این مشکل خلاص کنه؟
بهشت برین جون حتما به خواهرتون توصیه کنید که ببرنش کاردرمانی و آموزشش رو شروع کنن به خصوص چون صحبت کردنش به تاخیر افتاده و لااقل هفته ای 3-4 روز برای کاردرمانی و گفتاردرمانی بره. با آموزش رفتارهای خرابکارانه اش کمتر می شه و یاد می گیره با بچه ها ارتباط برقرار کنه.
THE WORLD NEEDS ALL KIND OF MINDS TEMPLE GRANDIAN
خانم مری
به نظر من پسرت بیش فعال نیست فقط یه کم تنبله و متکی به شما شده دقیقا مثل پسر من
سعی کن انگیزه بهش بدی و تشویقش کنی چون خودش هم دوست داره اول بشه و کم کم بار درسهاش رو بندازی رو دوش خودش چون بعدا که درسها سخت بشه از ما مامانها کاری بر نمیاد و معلم خصوصی هم مثل مادر دلسوز نیست.موفق باشی
بچه ها بازم میگم من دارم کم کم به این نتیجه میرسم بچه های بیش فعال کودکی سختی دارند ولی هر چه بزرگ تر بشن روز به روز مشکلاتشون و اذیت کردنهاشون کمتره
پسر من تو خونه خیلی خوبه ولی وقتی کسی میاد خونمون یا جایی میریم انگار میخواد جلب توجه کنه.
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
خانمای عزیز

یه دنیا ممنون ... انشااله که خداوند به همه تون هرچی میخواید بده

خیلی لطف کردید که راهنمایی ام کردید ...
مری جان
دقیقا با پروین جون موافقم
مطلقا بیش فعال نیست و لی ممکنه به علت تماشای زیاد کارتون تمرکزش کم باشه
در کل فکر میکنم پسر شما به یک باز نگری رفتاری نیاز داره
یعنی مشخص کردن حدود وظایف و مسئولیتهاش و حد و مرز رفتاریش
مثلا وقتی میگی درس خوندن رو وظیفه خودش نمیدونه مفهومش اینه که در ذهنش درس خوندن وظیف شماس نه خودش این اشتباهه
پسر شما درس میخونه نه شما و شما میتونین کمکش کنین راهنمائیش کنین و تشویقش کنین ولی نه اینکه به جاش درس بخونین و حرص بخورین
در رابطه با برقراری ارتباط با بچه ها
چند تا مساله هست
شما ارتباطات اجتماعی خودتو زیاده یا کم؟
نحوه دوست شدن رو به پسرتون یاد دادین؟
علائقش با همکلاسیهاش مشترکه یا فرق داره؟
درباره موضوعات مورد علاقه اغلب بچه ها اطلاعات داره یا نه؟
حرف زدن براش راحته یا سخته؟
دنبال دوست خاصی میکرده یا فقط میخواد روابط اجتماعی داشته باشه؟
رفت و امدتو ن با اطرافیان در چه حده؟
دلیل این که میخواد ولی نمیشه چیه؟ متوجه مشکل خاصی شدین یا فقط خودش اینطور فکر میکنه؟
بهر حال پسر شما وارد دوره نوجوانی شده و در این دوره خاص ارتباط با همسالان برای بچه خیلی مهمه
ضمنا این یه مهارته و میشه اموزش داده بشه
فقط باید دید مشکل کجاس

من باز عذر خواهی میکنم بابت سوالام مبادا فکر کنین من شغلم بازپرسیه:)))))))))))))))
2810