2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 980825 بازدید | 11748 پست
بهاران جون من صبحها بلند بهش میگم اترین سلامتو نشنیدم تا بالاخره زمزمه میکنه سلام.تو مطب دکتر تو مدرسه مهمونی کلا اصلا سلام کردن رو انگار دوست نداره.

دکتر چند تا سوال ازش پرسید همه رو درست جواب داد در مورد رنگها به انگلیسی و عددها ولی وقتی در مورد مدرسه ازش پرسید یا دوستاش فقط زل میزد به دکتر!!!!!!!!!اونم گفت ببرش رفتار درمانی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام مامانها
تازه از کرمان اومدم خسته و مونده ولی گفتم بیام براتون بنویسم.
من و خواهرم امروز عصر پسرهامون رو بردیم پیش دکتر ضیاالدینی روانپزشک در کرمان
من شرح حال پسرم رو بهش گفتم از دوسال ریتالین خوردن و تیک گرفتن و از اینکه تا حالا که نزدیک به 40 روز از مدرسه ها میگذره مشکل خاصی جز بی دقتی نداشته
پسرم هم قبلش یک خیابون عرض و طویل رو پیاده طی کرده بود حالا نمیدونم انرژیش تخلیه شده بود یا از ترس آمپول و آزمایش و خونگیری(بسکه آزمایش داده)ساکت و اروم روی صندلی نشسته بود ...دکتر هم گفت این بچه ای که من میبینم اصلا مشکلی نداره و بیش فعال نیست ...گفت بیشتر اضطراب داره اصلا تیک منشاش هیجان و اضطراب درونی هست که بازخورد بیرونیش بصورت تیک ظاهر میشه ...گفتم موقع درس جواب دادن تو خونه همش راه میره یا ورجه ورجه میکنه
گفت همش به خاطر اضطرابه ...
گفتم چیزی که برام سواله و تا حالا به جواب نرسیدم اینه که واقعا ریتالین در درمان بیش فعالی تاثیر داره یا فقط همون 4 ساعت کودک رو کنترل میکنه؟
گفت مغر بچه های بیش فعال کمبودهایی داره که به مرور و تا سن 12 سالگی رفع میشه حالا آیا دارو روند بهبود رو تسریع میکنه یا نه هنوز مشخص نشده ...و باز تاکید کرد پسر شما مشکلی نداره اگه معلمش شکایتی نداره و درسشم خوبه ریتالین بهش نده در عوض صبحها یک چهارم بی پریدون و عصرها یک دوم بی پریدون و سه چهارم اوراپ فورت رو تجویز کرد و گفت مجدد 50 روز دیگه ببرمش.
من این دو دارو رو مرتب بهش میدم چون مسلما عوارضش از ریتالین کمتره و آرام بخش هستند .
در ضمن دکتر گفت دارو درمانی فقط شامل ریتالین نمیشه همین که این داروها رو مرتب بدی و اضطرابش رو کم کنی دارو درمانی کرده ای .
به خواهرزاده ام هم فقط فلوکسیتین داد.
از بین 8 روانپزشک و مشاوری که تا حالا پسرم رو بردم فقط این دکتر تاکید بر ریتالین نداشت و دکتری که پارسال نوروفیدبک انجام میداد ...اون هم با ریتالین خیلی مخالف بود ولی همش بر انجام نوروفیدبک تاکید داشت.
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
خدایی چیزهایی تو این برنامه " بفرمایید شام " دیدم که جای دیگه ندیده بودم
این هم "بفرمایید شام" با طعم دعوا
http://www.resanehha.com/play-64489t50c1cb748b.html
خدایی چیزهایی تو این برنامه " بفرمایید شام " دیدم که جای دیگه ندیده بودم
این هم "بفرمایید شام" با طعم دعوا
http://www.resanehha.com/play-64489t50c1cb748b.html
[smiley]s/sm_31.gif[/smiley][smiley]s/sm_31.gif[/smiley][smiley]s/sm_44.gif[/smiley][smiley]s/sm_44.gif[/smiley][smiley]s/sm_38.gif[/smiley][smiley]s/sm_38.gif[/smiley]
سلام به همه دوستان عزیز
من همین الان از مسابقات شطرنج قهرمانی استانمون اومدم اول اومدم این خبر خوب رو به شما دوستای گلم بدم پسرم تونست نفر اول بشه یعنی نفر اول در استانمون
به فرست عکسش رو با مدالش براتون میذارم
الان هم برم نماز نخوندم با اجازتون شب هم بریم بیرون شام بخوریم و جشن بگیریم
ممنون از همتون که برا پسرم دعا کردید
انشاالله به زودی شما هم بیایید و از موفقیت های بچه های گلتون بگید
بهاااااااااااااااااااااااااااااااراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااان
تبریک خانم
از طرف ما پسرتو حسابی ماچ مالی کن
وای چقدر خوشحال شدم:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
شیخی به زنی فاحشه گفتا :مستی!
هرلحظه به دام یک کسی پا بستی
گفتا شیخا! هرآنچه گویی ،هستم
اما تو؟چنان که می نمائی ،هستی؟
پروین خدارو شکر که دکتر دیگه برای گل پسری ریتالین تجویز نکرد .مطمین باش این داروها هم به نرور براش قطع میشه.
خدایا! هرچند توتکراری ترین حضور زندگی منی، امامن به آغوشت ازآن سوی فاصله ها خو گرفته ام، تنهایم مگذار
بهاران جان برای پسرت بسیار خوشحالم بهتون تبریک میگم انشااله قهرمانی کشور و جهان
خدایا! هرچند توتکراری ترین حضور زندگی منی، امامن به آغوشت ازآن سوی فاصله ها خو گرفته ام، تنهایم مگذار
سلام دوستان عزیزم

پروین عزیزم خیلی خوشحال شدم که دکتر ریتالین رو برای پسرت تجویز نکرد.مطمئن باش روز به روز بهتر هم میشه.خیلی برای پسرت خوشحالم.منم مطمئنم پسرت بیش فعالی نداره.برای پسرگلت موفقیت رو آرزومندم.
پسر منم خداروشکر تاحالا خوب پیش رفته.معلمشون هفته پیش امتحان ریاضی و دیکته و بنویسیم گرفت.دیکته هارو بدون غلط نوشته بود.معلمش براش برچسب هم زده بود و کلی ذوق میکرد.بنویسیم هم یک جاخالی رو فقط اشتباه نوشته بود.ریاضی هم هنوز نداده.ولی خودش میگه درست نوشتم.پروین جون بچه های ما چیزی از بچه های دیگه کم ندارند.فقط حمایت و پشتیبانی مارو میخان.
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
سلام
اول یک تبریک جانانه به بهاران جان امیدوارم پسرت در همه ی زمینه های زندگی موفق باشه
دوم تشکر از همه دوستان عزیز...ولی دیروز عصر رفتیم خونه پدر شوهرم خیلی اذیت کرد پاک ازش ناامید شدم.
بهاران جان پسرت تا کی باید ریتالین بخوره؟
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
گـآهـے

פֿـــבا آنقـــבر صــבایـت را בوωـــت בآرב ڪـﮧ ωــکـــوت میکنـב...

تـآ تـפּ بـــــآرهـآ بگـــــویـے

.. •�.���`�.�• פֿــــــــבای مــــــــــטּ •�.���`�.�•
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
سلام دوستان کم پیدا شدین خلوت شده تاپیک کجایییییییییییییییییییییید
از همه دوستان بابت تبریکاتتون ممنونم انشاالله موفقیت بچه های گل خودتون
از بهاره جون بابت راهنماییاش ممنون خیلی به دردم خورد و ازشون استفاده کردم
2810