2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 981105 بازدید | 11748 پست
aشیده جون شیدا دنبال کارای مهاجرتش هست و میخواد از ایران بره از پیش از عید نیومده نت که بگم برات دعوتنامه بفرسته و من این اطلاعات رو با اس ام اس ازش گرفتم
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
به تجربه فهمیده ام که باید با بچه های بیش فعال و دارای اختلال عدم تمرکز خیلی آروم و شمره صحبت کرد. یعنی کلمات را به واضح بگوییم سعی کنیم وقتی با آنها صحبت می کنیم رودرو باشه .
اگر می خواهیم کاری را انجام دهند دستورات دقیق و جزء به جزء بگوییم

مثلا اگر می خواهیم اتاقشان را مرتب کنند نباید بگوییم برو اتاقت را مرتب کن بلکه باید بگوییم برو وسایل روی تخت را بردار هر کدام را بذار سر جای خودش وقتی این کار را انجام داد و نظارت کردیم که درست انجام شده حالا بهش بگوییم روی تختی ات را مرتب کن و بعد آشغال ها را جمع کن بریز داخل سطل آشغال، بعد کتابهایت را مرتب داخل کتابخانه بچین. مداد رنگی ها را داخل جا مدادی بذار. لباسها را دانه به دانه بهش بدهیم تا مرتب کنه.

بچه های دارای اختلال عدم توجه نمی توانند فکرشان را یکباره متمرکز کنند بلکه فقط چند لحظه توجه دارند و بلافاصله حواسشان پرت می شود.
دستورات را به آرومی نه با عصبانیت بگویم. شاید مجبور باشیم برای یک کار ساده ده بار تکرار کنیم اشکالی نداره، دست خودش نیست نمی تونه حواسش را جمع کنه. به آرامش صحبت کنیم نباید در لحنمان عصبانیت باشه و گرنه نتیجه معکوس داره.
مسئولیت کمتری بهشان بدهیم ولی در عوض سعی کنیم همان مسئولیت های کم و کوچک را در صحت کامل انجام دهند.
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
رها کردن هر آنچه که از کنترلم خارج است .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر می کنید بچه تون بیش فعاله ... این تست و انجام بدید
http://farsika.ir/ask/?link=367
تبدیل عکسهای موبایل شما به کتاب عکس ( یادگاری ماندگار برای سالهای دور) اینستاگرام : badkonakabi.ir@  تلگرام و واتس اپ : 09371697588
سلام روز بخیر دوستای خوبمممممممممممممم.....
نازی جون الان وضعیت درسی پسرت چطوریه؟؟؟؟؟؟؟دارو چی مصرف میکنه؟؟؟؟
بچه ها من با خوندن پستهای شما وبقیه به یک نتیجه دارم میرسم..اونم اینه که ما مادرهای بچه های بیش فعال خودمون مشکل داریم....افسردگی...عصبی و زود جوش بودن و........واین خودش بدترین عامل تشدید کننده برای بچه ها هستش.............من همیشه فکر میکنم عامل همیشه عصبانی بودن من علی هست.....چون همیشه دارم حرص میخورم و سر بچه داد میزنم.................ولی الان میبینم اکثر ما این مشکل رو داریم..........نظرشما چیه؟؟؟؟
یوسف از جرم زلیخا مدتی زندان برفت/مهدی «عج» از اعمال ما حبس ابد گردیده است
مونا جان

پسر من الان طی نه ماه گذشته هیچ دارویی مصرف نکرده به غیر از ویتامین مثل امگا3 و روی
وضعیت درسی اش امسال خیلی عالی شده، با وجودی که کلاس چهارم هست و درس ها نسبت به پارسال سخت تر ولی خیلی بهتر شده، اعتماد به نفسش بیشتر شده، و تقریبا امسال هیچ مشکل درسی نداره. خدا را شکر.

دقیقا درسته، بیشتر بچه های بیش فعال و دارای اختلال عدم تمرکز مادران افسرده، عصبی و پرخاشگر دارن که همین موضوع باعث تشدید مشکل میشه.
برای همین من معتقدم همانطور که من در صدد رفع مشکلات خودم بر امدم و خیلی هم در اوضاع پسرم موثر بود بقیه مامانا هم باید برای حل مشکلات شخصی خودشان پیشقدم بشن و در کنار به اصلاح وضعیت فرزندشان هم برسند.

لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

سلام مامان گلا خوبید؟؟
نازی جون چقدر خوبه که پسرت بعد از چند سال میتونه بدون دارو اینهمه نرمال و آروم باشه از پست آخرت خیلی انرژی مثبت گرفتم مرسی خواهر خوبم. راستی شما فقط همین یه پسرو داری؟؟؟
منم روزایی که خودم عصبیم نمیتونم با رادوین ارتباط مثبتی برقرار کنم ولی خوب خیلی رو خودم کار میکنم عصبانی نباشم ولی یه موقع هایی اجتناب ناپذیره.
نازی جونم ممنونم از جوابت...ولی عزیزم اخه چطوری با وجود بیش فعال بودن دارو مصرف نکرد؟؟؟؟؟؟برام مهمه عزیزم....
یوسف از جرم زلیخا مدتی زندان برفت/مهدی «عج» از اعمال ما حبس ابد گردیده است
سلام و پوزش بابت تاخیر در پاسخ دهی
امیدوارم ایام به کام باشد .
من تقریبا مطمئن هستم و خیلی هم خوشبینم که بتوانم روی رفتارها ، توجه ، تعادل ، هماهنگی ، دستور پذیری ، عملکردهای آموزشی ، ترسیمی ، مشارکت اجتماعی و آرامش فرزندتان با ارائه ی یکسری تمرینات که مرحله به مرحله می دهم تاثیر بسیار ارزشمندی را بر جای بگذارم .
متاسفانه نمی توانم بطور مفصل در این خصوص بنویسم که دقیقا از چه طریق و با انجام چه کارهایی می توانم این کار ها را به اتفاق همکارم انجام دهم . اما ان شا الله هر جلسه که تشریف بیاورید ، 5 تا تمرین هم برای کار در منزل به شما می دهم تا شما هم بیش از پیش با سبک و سیاق ما آشنا شوید .

ارادتمند : پارسا هوش ور
دیگه میخوام تنبلی نکنم گفتم چند جلسه برم ببینم چی میشه حالا سودی هم نداشته باشه ضرر هم نداره شوهرم هم گفت حالا چند جلسه بر ببین چی میشه
میخوام از یه دکتر هم برا خودم وقت بگیرم خودم در درجه اول باید اصلاح شم واقعا فکر کنم افسردگی دارم اصلا حوصله هیچی رو ندارم
مونای عزیز

تا قبل از سن مدرسه ریسپریدول استفاده می کرد. کلاس اول ریسپریدول به همراه ریتالین دکتر تجویز کرد که من مدت کوتاهی ریتالین را بهش دادم ولی چون از عوارض این دارو خیلی شنیده بودم از جمله بی اشتهایی و بی خوابی که می یاره و پسر من هم در شرایط عادی دچار کمبود وزن هست و همینطور بی خواب. برای همین شخصا تصمیم گرفتم ریتالین بهش ندهم. خیلی سخت بود ولی بالاخره تا حدودی درست شد حدود یک سال و نیم پیش دوباره به شدت بهم ریخت که بنا بر تجویز دکتر امیری نوروتریپتیلین و فلوکسیتین بهش دادم حدود نه یا ده ماه دارو مصرف کرد که به تشخیص دکتر امیری قطعش کردم و الان هم سه ماه یکبار می برمش پیش دکتر امیری ولی نیاز به دارو دادن نیست. یعنی به حد تعادل رسیده
البته دکتر امیری می گه به احتمال زیاد حدود سه سال دیگه یعنی نزدیک بلوغ دوباره دچار بحران میشه
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

شعله جان خیلی خوشحالم که تصمیمت را گرفتی.

از هوش ور انتظار کمتری هم نداریم!!!!

چند جلسه برو و کارها را یاد بگیر مطمئن باش در داخل منزل می تونی خودت اون ها را تکرار کنی و حتما موفق خواهی بود.
این تابستان یک دوره طلایی برای شما و پسرها خواهد بود. یک آمادگی مطمئن برای شروع به پیش دبستانی

امیدوارم موفق باشی. ما را هم در جریان جلسات بذار.

جلسات کار درمانی و بازی درمانی فقط مختص بچه های بیش فعال یا دارای اختلال عدم توجه نیست بلکه برای همه بچه ها می توان استفاده کرد.
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

ماریانا

من یک پسر ده ساله و یک دختر چهار ساله و نیمه دارم.
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

2810