2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 981082 بازدید | 11748 پست
شعله جان سلام
من از روی سایت فراسیکا تست را انجام دادم
نتیجه خیلی جالب بود.
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
رها کردن هر آنچه که از کنترلم خارج است .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

سه سالگی بردمش پیش دکتر تهرانی دوست که بلافاصله گفت بیش فعاله و ریسپریدون تجویز کرد با این قرص فقط می خوابید از اون موقع به بعد کارم شده بود رفتن پیش روانپزشک و روانشناس.
بالاخره بعد از سالها فهمیدم که چاره اصلی کار خودم هستم و البته پدرش. با یک برنامه ریزی منسجم شروع کردم اول از همه خودم رفتم دکتر و سعی کردم مشکلات روحی و افسردگی خودم را حل کنم که خوشبختانه خیلی موثر بود.
همزمان هم خودم مشاوره می گرفتم و هم پسرم.
کاردرمانی و بازی درمانی را شروع کردم و پا به پای پسرم پیش رفتم.
عصبانیت و دعوا و مرافعه را کنار گذاشتم.
گریه و زاری را هم همینطور.
تصمیم گرفتم برای پسرم کاری بکنم البته با حضور کمرنگ دارو.
خدا را شکر با توکل به خدا تا حدود زیادی موفق شدم.
حالا هم خودم بهتر هستم و هم پسرم.
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نازی جون رادوین هم مثل پسرته از اول پر جنب و جوش بود فقط خوابش خوبه یعنی از ابتدای تولدش تا الان انصافا شبا رو راحت خوابیده تا صبح، ظهرا هم ایییییی بد نیست ولی شاید صبر من یه کم بیشتر بود چون به مرحله ای نرسیدم که ببندمش هر چند گاهی از ته دل گریه کردم و گاهی بی اختیار یه کشیده زدم ولی بعدش حالم خیلی بد میشه رادوین خیلی حساسه خیلی بهش برمیخوره مثل دیوونه ها میشه اگه دست روش بلند کنیم.
نازی جونم پسرت الان چند سالشه؟؟؟ احساس میکنم شما خیلی مسلطی کاش یه بار رادوینو ببینی. حرف نزدن و توجه کم رادوین منو خیلی عذاب میده اگه باهام بحث میکرد میفهمیدم چشه؟؟
سلام به تمامی مادران مهربون
خواهش میکنم شماره دکتر هوشور در اصفهان وادرس دقیقش را برام بگذارید
شماره تماس دکتر خوشابی را هم برام بگذارین
از لطفتون سپاسگذارم
ماهیان از تلاطم دریا به خدا شکایت بردند وچون دریا آرام شد خود را اسیر صیادان یافتند
تلاطم زندگی حکمت خداست از خدا دلی آرام بخواهیم نه دنیایی آرام
خواهش میکنم هر چه زودتر بیاین ومن را مطلع کننید ممنون
ماهیان از تلاطم دریا به خدا شکایت بردند وچون دریا آرام شد خود را اسیر صیادان یافتند
تلاطم زندگی حکمت خداست از خدا دلی آرام بخواهیم نه دنیایی آرام
مادر عزیز صفحه قبل شماره دکتر خوشابی را برای مامی طاها گذاشته ام
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

شعله عزیز من هم سالهای اول فکر می کردم همه مشکلات از پسرم هست که غیر عادیه و من مشکلی ندارم ولی به مرور زمان متوجه شدم در حقیقت مشکل اصلی من هستم. عصبانیت ها، امر و نهی های مکرر، توقعات بیجا، اضطراب و افسردگی دائم خودم همه اینها زمینه ساز این شدند که مشکل پسرم حاد بشه.

منظورم این نیست که پسرم نرمال بود نه خیلی از کارهایش غیر طبیعی بود چون چهار بچه با تفاوت سنی کم با پسرم در نزدیکم بودند و کاملا معلوم بود که پسر من با بقیه فرق می کنه بلکه منظورم این است که چون خودم هم مشکلاتی داشتم نمی تونستم با پسرم ارتباط برقرار کنم و بهش آرامش بدهم.
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

ماریانا
پسر من الان ده سالش هست.

عزیزم مطمئن باش هر روانپزشکی پسرت را ببینه کاملا می تونه تشخیص قطعی بده.
فقط به خودت مسلط باش. باور کن این روزها بزرگ کردن و تربیت بچه به اندازه کافی سخت هست چه برسه اگر مشکلی هم داشته باشه.
شما تازه اول راه هستی، نباید این قدر خودت را ببازی، باید از الان خودت را برای مسائل بزرگتر آماده کنی، خیلی از بچه ها تازه وارد مدرسه که می شن اول مکافاتشان هست.
پس با آرامش و خونسردی جلو برو
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

گرچه بنا به مقالات علمی متعدد و نظر متخصصین دانشمند و صاحب نظر دارودرمانی تنها روش درمان قطعی کودکان دارای اختلال نقص توجه و بیش فعالی است ، لکن حتما لازم است که والدین درگیر با این مساله به چند نکته کوچک دیگر نیز توجه کنند : 1) دارودرمانی برای کودکان با تشخیص ADHD تا قبل از 5 سالگی به ندرت صحیح است ، 2) داروها عوارض جانبی خاص خود را دارند ( نظیر سر درد و تغییرات اشتهایی ، تهوع و اضطراب و ....) ، 3) دارو سبب می شود که اعتماد به نفس والدگری والدین کاهش پیدا کند و تصوری با این مضمون در ایشان رشد کند : " چون من قادر به تربیت صحیح کودک خود نبوده ام حالا کار کودکم به دوا درمون رسیده ! " 4) خاصیت استفاده از دارو این است که پس از دوره مصرف طولانی عموما خاصیت وابستگی روانی و حتی فیزیولوژیک ایجاد می شود و والدین غالبا پس از طی 1 یا 2 سال ناچار با افزایش میزان مصرف ( دوز دارو ) می شوند . 5) متاسفانه بلافاصله پس از قطع مصرف دارو ، بسیاری از علائم ADHD به همان کمیت و کیفیت قبل بازگشت میکند و تنها تا زمان مصرف دارو کودک رفتار و توجه بهینه و مطلوب از خود نشان می دهد . 6) دارو درمانی سبب بهبود شناخت ، تعاملات ارتباطی و رفتاری کودکان بطور دائمی نمی شود و چنانچه گفته شد با قطع مصرف دارو احتمال بازگشت علائم نامطلوب وجود دارد . ( مستخرج از مقاله چاپ شده ام در فصلنامه علمی – پژوهشی توانبخشی دوره دهم ، شماره سوم پاییز 88 شماره مسلسل 39 – صفحه 24 تا 31 )
2810