2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 980822 بازدید | 11748 پست
مدیریت و بیشتر مربیهای مهد پسرم عوض شدن دیدم گذاشتنش کلاس مربی جدید که خیلی هم اروم بود ومنم چون شناخت نداشتم گفتم بذارنش تو کلاس سحر که همیشه تو این مهد بود و پسرم باهاش اشناست و هم اون پسرمو میشناسه و هم به نظرم جذبه داشت و از پس پسر من برمیومد که قانونمندش کنه اما مدیرشون گفت به نظر من بهتر تو کلاس مربی جدید که لروم هستش بمون تا به محمدکیا ارامشو منتقل کنه ا ما من چون میدونم پسرم با ارامش جواب نمیده گفتم تو کلاس سحر باشه
دیروز یادم نیست چی شد حرف مربیهای مهد شد که پسرم گفت کبری جون مربی جدید رو دوست دارم گفتم چرا گفت سحر جون داد میزنه میگه مححمد کیااا اما کبری جون میگه محمدکیا یعنی بچه هم ارامشو فهمیده حالا سحر جونم ظاهرش با جذبست با اینکه متولد 69 اما من خودم تا قبل که باهاش سروکار نداشتم ازش تو ناخوداگاهم حساب میبردم اما از وقتی که باهاش در ارتباطم میبینم که خیلی هم اونجوری نیست به نظرم خوبه از پس محمدکیا برمیاد
اما از دیروز فکر میکنم شاید اشتباه کردم کلاسشو عوض کردم. شاید یه مربی اروم واسش خوب بود اما از یه طرف میگم شاید ازش حساب نمیبرد و کلاسو به هم میریخت و چیزی یاد نمیگرفت

به نظرتون حالا با این دغدغه جدیدم چیکار کنم؟؟؟؟؟
هوای پاک حق مسلم هر ایرانی است.http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=696437&PostID=27337662#27337662
راستی بهاره جون منم خیلی وقته دغدغه مدرسه رو دارم
میخوام پیش دبستانیرو هم تو مدرسه باشه تا با محیط مدرسه قبل از اموزش اصلی اشنا بشه
من دلم میخواد دولتی بره شوهرم هم قبلنا میگفت دولتی الان که تازه شرایط مایمونم خوب نیست میگه غیر انتفاعی به خیال خودش میخواد چیزی کم نذاره واسه پسرش اخه بدجور گند زند به زندگیمون عذاب وجدان داره
خدا کنه دولتی خوب پیدا کنم
لطفا راهنماییم کنید چه معیارهای واسه مدرسه خوب رو باید در نظر بگیرم. ضمن در نظر گرفتن شرایط بچه هامون؟؟؟؟
چجوری دنبال مدرسه خوب بگردم ؟
هوای پاک حق مسلم هر ایرانی است.http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=696437&PostID=27337662#27337662

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پروین جون
اجازخه نمیدم رکسانا تمیر فاضلو گاز بگیره
عوضش خودم می چلونمش!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

رکسانا اهل گاز نیست ولی سیلی میزنه در حد تیم ملی :///
شیخی به زنی فاحشه گفتا :مستی!
هرلحظه به دام یک کسی پا بستی
گفتا شیخا! هرآنچه گویی ،هستم
اما تو؟چنان که می نمائی ،هستی؟
بهاران جون
ماشالا زدم به تخته برای این اقای خوش تیپ و خوش فکر
چه راه فوق العاده ای انتخاب کردی برای هدفمند کردن تفکرش
امیدوارم نه تنها تو این مسابقه بلکه در تمام مسابقات زندگیش برنده باشه:))
مترا جون
مو فرفری تو چطوره؟
سال دیگه میره پیش دبستانی؟

والا معیار من کادر آموزشی قوی و با حوصله
مدیرو ناظم جدی و بسیار حواس جمع و مسئول
مدرسه دلباز و نه چندان بزرگ و غیر مذهبی
و یک عدد رکسانای ادمیزاد شده اس!
همین:)

برای همین در باره فرستادن رکسانا به مدرسه دولتی مرددم چون نمیخوام شلوغ باشه و تو شلوغی سر کلاس بشینه چون یه دفعه چنان بهم میریزه که نگو
نور و صدا و ادما اثر شدیدا تحریکی روی رکسانا داره
برای همین ما هنوز نمیتونیم بریم مرکز خرید شلوغ یا رستوران شلوغ یا مهمونی و مسافرت شلوغ:/

غیر انتفاعی برای من برترین حسنش خلوتتر بودن کلاسهاشه و برای همین از مدارس کوچیک استقبال میکنم:)
متراجون من پسرم رو مدرسه دولتی میفرستم.تاحالا هم خداروشکر راضی بودم.البته شرایط پسرم پارسال طوری بود که خودم تقریبا تمام آموشش رو انجام میدادم.ولی خوبی مدرسه اش اینه که کلاسها 22نفره.حیاط بزرگی هم داره.به نظر من بگرد دنبال یک مدرسه خلوت و مهمتر از همه حسابی پرس و جو کن که معلماش چطورین.البته متاسفانه مدرسه پسرم با راهنمایی یکی هست و به احتمال زیاد سال دیگه باید ببرمش یه مدرسه دیگه.ولی هرجا میپرسم میبینم که آمار کلاسهاشون خیلی بالاست.خودم هم موافق غیرانتفاعی نیستم.ولی پیش دبستانی پسرم رو مهدخصوصی گذاشتم.خداییش خیلی مهد خوبی بود.آموزشهاشون خوب بود.ولی در کل دولتی و غیردولتی فرقی نداره.مهم کادر آموزشی هست.
در مورد دادزدن مربی هم به نظرمن بهتره با مربی پسرت صحبت کنی که پسرم میگه از دادزدن شما میترسه.متاسفانه همه مربیها دادزدن رو یاد گرفتند.چندروز پیش از جلوی کلاس اولیها رد میشدم معلمشون چنان دادی میزد که من جای بچه ها دیوونه شدم!!!!!!!!
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
ممنونم بهاره جون و سومیسو جون از راهنماییتون

سومیسو جون من خودم تا حالا ندیدم مربیش داد بزنه ولی خیلی قاطع و محکم حرف میزنه و سر حرفش وایمیسته حالا به نظر محمد کیا داد اومده شاید نمیدونم اما الان این شک به دلم افتاده شاید مربی اروم بهتر باشه
من خودم زیاد داد میزنم اخه محمد کیا به ارامش من جواب نمیده یه روز داشتم با مربیش حرف میزدم درباره محمد کیا بهم گفت زیاد داد میزنین سرش؟ محمدکیا عادت کرده با داد به حرف گوش بده
اخه من چیکار کنم البته همیشه داد نمیزنم اما خداییش تا اون روی منو بالا نیاره به حرفم گوش نمیده میدونم مشکل از ابتدا حالا سعی دارم دادمو کم کنم بیشتر عمل کنم تا جیغ جیغ
سلام و صبح به خیر
ای وای بهاران من از قافله عقب موندم ندیدم عکس پسرهاتو حتما بزار تا همیشه قیافه هاشون یادم بمونه اینترنت خونه قطع و وصل میشه دیروز عصر کلا قطع بود.

بچه ها من خیلی دوست دارم همه تون رو ببینم به من اعتماد کنید تو رو خدا ...من نه فامیل هیچ کدومتون هستم نه خواهر شوهر و نه مادر شوهر هیچ کدومتون من توی یه شهر کویری هستم عکسهاتون رو پخش نمیکنم از عکسهاتون سو استفاده نمیکنم مزاحمتون نمیشم به خدا راس میگم چقدر دیگه التماستون کنم؟

دوستان برای مدرسه به نظر من خلوت بودن کلاسها...بزرگ بودن حیاط و مربیهای با حوصله خیلی نقش داره...این مدارس غیر انتفاعی تازه تاسیس شاید به نظر زیاد جالب نیان ولی چون تعداد شاگردها کمتره و مدرسه هم میخواد اسمی در کنه به نظر من رسیدگیشون بهتره .
مدرسه دختر من حیاط بزرگی داشت و روی حیاط هم چند تا سرسره و وسایل بازی ...بچه ها بعد از تعطیلی مدرسه کلی بازی میکردند ولی مدرسه پسر من هیچ وسیله بازی نداره حیاطش هم کوچکه بچه ها میان بیرون و دنبال هم میکنن و نهایتا دعواشون میشه چند روز پیش یه سنگ زدند به سقف ماشین من
حالا حساب کنید این سنگ خورده بود تو چشم یکی از بچه ها
بعضی وقتها به مدیر حق میدم بداخلاقی کنه بزنتشون
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
مسابقه آشپزی دوستان کلوب ستاره ها

عکسها همراه با دستور - موضوع شماره 2: ژله انار
عکساهای موضوع شماره 2 در صفحه 13
لطفا بیاین و رای بدین
ممنونیممممممم
مهلت رای دهی تا ساعت 10 امروز صبح

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=606981&PageNumber=13&msg=ok
خدای مهربونم دوستت دارم
پروین از امروز تا سه روز رییسمون نیست
من و این همه خوشبختی محاله محاله
خدایا! هرچند توتکراری ترین حضور زندگی منی، امامن به آغوشت ازآن سوی فاصله ها خو گرفته ام، تنهایم مگذار
مامان حسن برو حالشو ببر
دستور دورکاری پنج شنبه برای ما اومده منم شرایطش رو دارم پنج شنبه250مهر نیومدم اداره همکاران زن یک بلبشویی به پا کرده اند بیا و ببین و شدیدا اعتراض کردند در حالیکه من پیگیر دور کاری بودم ولی اونا نبودند حالا که من رفتم تازه خانمها یادشون اومده و به جای پیگیری رفتند رو من اعتراض کردن ...واقعا محیط بعضی ادارات خیلی بده
منم باهاشون قهر کردم و دیگه نمیرم پیششون الان تنها شدم و جز شما کسی رو ندارم
...منو تنها نزارید
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
سلام. ن دخترم ده ماهش هست. دکترش گفت زمینه بیش فعالی داره. می خواستم بپرسم از کجا باید بفهمم بیش فعاله یا نه.. و اینکه باید پیش روانپزشک ببرم دخترمو؟ کلا خیلی شیطون و پر تحرک هست. اصلا یه جا بند نمیشه.
Lilypie First Birthday tickers
2810