2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 980832 بازدید | 11748 پست
سلاممممممم

بهاره جون ماشاالله به رکسانا با این هوش و ذکاوت وزرنگی ....پسر منم از بچگی برای به سختی میگه به سر سختی هر چی میگم به سختی نه به سر سختی بازم میگه به سرسختی...میبینی این دو تا چقدر تفاهم دارننننننننن !

نسیم جون مگه میشه تو رو فراموش کنیم با اون پسر موفرفری و اون لبخند ملیح خودتو شوهرتو اون شال قرمزت ...همیشه در قلب منی نسیم...ولی خداییش نسیم بهتر از مترا هست هااااا البت این نظر منه

بچه ها من امروز صبح خیلی ذوق مرگ شدم رفتم پسرم رو برسونم مدرسه معلم نقاشیشو که یک خانم جوان و خوشگل هست رو دیدم تا پسر منو دید گفت به به آقا فاضل عشق من!!! و وقتی سلا کردم گفت سلام مامان عشق من!!!
گفتم با منید؟گفت بله من عاشق پسر شما هستم با اون لپهای تپلش ...اینقدر پسر خوبیه!!!
منو میگید نزدیک بود شاخ دربیارم گفتم پسر من خوبه؟گفت بله خیلی...گفتم بعضی معلمها که خیلی ازش ناراضین میگن وول میخوره و اذیت میکنه!...گفت نه سر کلاس من که پسر خوبیه....منو میگید نزدیک بود از خوشحالی کله پا بشم ...نیس همش از پسرهامون بدی شنیدیم و گله و شکایت انتظار این تعریف و تمجید رو اصصصصصلا نداشتم .خلاصه این شعر هم برای من ندید بدید...

من چه سبزم امروز و چه اندازه دلم خوشحال است .....
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
بچه ها واقعا به این نتیجه رسیدم بچه های ما نیاز به معلمهای با حوصله و به روز و خوشگل دارند نه معلم پیر و قدیمی و بد اخلاق ...میدونید وقتی این چند سال مدرسه رفتن پسرم رو مرور میکنم میبینم معلم علوم پارسالش که جوان بود ازش راضی بود معلم ورزش کلاس اول که یک خانم جوان بود عاشقش بود و همش لپهاشو گاز میگرفت ...فقط معلمهای پیر و بی حوصله خیلی از پسر من ناراضی بودن .
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پروین جونم
اومدی و نسازی ها!!!
از الان برای گل پسر دنبال جوون و خوشگل و نانا میگردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

حرفتو دربست قبول دارم
اولین مربی رکسانا فکر کنم خودش بیش فعال بود!
یعنی معاون مهد همیشه میگفت آتوسا هم بیش فعاله!
نمیدونی چه سر و صدائی راه مینداختن وقتی یه بچه میرسید به کلاس!
ضمنا عاشق رکساناس و تو کل یک سال و چندین ماه فقط 2 بار با قیافه کسی که تریلی از روش رد شده اومد شکایت رکسانا رو به من کرد!
شیخی به زنی فاحشه گفتا :مستی!
هرلحظه به دام یک کسی پا بستی
گفتا شیخا! هرآنچه گویی ،هستم
اما تو؟چنان که می نمائی ،هستی؟
به رکسانا بگو لپهای پسر من برای گاز گرفتن خیلی حال میده هااااا
هر وقت از دست پسرم عصبانی بود لپهاشو گاز بگیره
با اجازه دوستان
یک مسابقه جذاب
مسابقه آشپزی دوستان کلوب ستاره ها

عکسها همراه با دستور - موضوع شماره 2: ژله انار
عکساهای موضوع شماره 2 در صفحه 13
لطفا بیاین و رای بدین
ممنونیممممممم

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=606981&PageNumber=13&msg=ok
خدای مهربونم دوستت دارم
با اجازه دوستان
یک مسابقه جذاب
مسابقه آشپزی دوستان کلوب ستاره ها

عکسها همراه با دستور - موضوع شماره 2: ژله انار
عکساهای موضوع شماره 2 در صفحه 13
لطفا بیاین و رای بدین
ممنونیممممممم

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=606981&PageNumber=13&msg=ok
خدای مهربونم دوستت دارم
سلام به همه دوستان عزیز
من دو ساله پسرم رو میفرستم کلاس شطرنج هدفم هم فقط همین افزایش تمر کزش بود خداییش خیلی هم تا الان راضی بودم اوایل خیلی پیشرفت پسرم کند بود یعنی حدود یک سال و نیم تو مرحله مقدماتی بود جدیدا میبینم که چقدر پیشرفت کرده تا همین چند وقت پیش اکثر مسابقات که شرکت میکرد بیشتر بازی هاش رو میباخت و اکثر باختهاش هم از همین عدم تمرکزش ناشی میگرفت الان یه دوره مسابقه دیگه شرکت کرده قهرمانی شهر است برا بچه های زیز 8 سال تا الان بازی هاش رو برده اگه دو تا دیگه هم ببره اول میشه
امروز ساعت 5 بازی داره براش دعاااااااااااااااااااااااااااااااا کنید
باور میکنید رویای پسرم قهرمانی جهانه بعضی وقتا نا خدا گاه خندم میگیره ولی به خودم میگم اگه رویای این بچه براورده بشه چی
خودم خیلی سر این شطرنج براش وقت گذاشتم تا اخرین روزای بارداریم میبردمش کلاس و میاوردمش حتی الان که بچه کوچیک دارم این بچه تو ماشین خواب بعداز ظهرش رو میکنه تا من پسرم رو ببرم کلاس
واقعا دوست دارم موفق بشه براش دعا کنید
بهاران جان

من آرزومه بچه های این تاپیک همیشه موفق باشن و مقام کسب کنن ...دلم میخواد بچه هامون اونقدر عالی بشن که برای همه بچه های بیش فعال الگو باشند.

هر وقت بچه بیش فعالی رو میبینم که موفق شده کلی انرژی مثبت میگیرم .
امیدوارم پسرت حتما مقام بیاره و موفق بشه.
خدا خودش مزد زحمات ما و زجرهایی که خودمون و بچه هامون کشیدیم رو بده .
ممنون از لطفت پروین جان
تصویر بچه های شما که عکسشون رو گذاشتید هیچوقت از ذهن من پاک نمیشه اقا حامد -امیر فاضل عزیز- رکسانا جون -محمد کیا نسیم جان درسته اسمت شده منرا ولی من همیشه منرا رو همون نسیم میبینم ایلیا خان سومیسو جون نمیدونم اسم اقا پسر گل شما چیه ولی همیشه در یاد و خاطر من میمونن
به همین خاطر منم عکس پسرم رو گذاشتم
پروین جون خیلی خوشحال شدم که امروز معلم پسرت ازش تعریف کرده.درست یگی معلمهای جوان خیلی بهتر هستند.البته معلمهای باتجربه هم خیلی خوبن.ولی به شرطی که به خودشون برسند!!!!!!!!!!!!
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
ممنونم پروین جونم نظر لطفتون منم همه مامانهای اینجا رو دوست دارم با بچه های گلشون
منم میترسم خواهر شوهرم منو اینجا بشناسه اخه اسم واقعیم نسیم حالا شما منو همون نسیم صدام کن
خوشحالم که امروز خوشحال شدی بابت گل پسرت میدونم چه حسی داری
پسر منم مربی پارسال مهدش عاشقش بود یعنی میگفت به عشق محمدکیا برگشتم مهد الان دیگه مهد نمیره ولی هر چند وقت یه بار زنگ میزنه باهاش حرف میزنه یا میاد دم خونمون میبیندش یه بارم اجازه گرفت برد خونشون، یه کوچه با مهدشون فاصله داره خونشون.
یه بار با شوهرم حرف میزد بهش گفته بود ((یعنی من دامادیشو میبینم؟؟!)) به منم میگه نذارید بینمون فاصله بیفته
هوای پاک حق مسلم هر ایرانی است.http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=696437&PostID=27337662#27337662
2810