سلاممممممم
بهاره جون ماشاالله به رکسانا با این هوش و ذکاوت وزرنگی ....پسر منم از بچگی برای به سختی میگه به سر سختی هر چی میگم به سختی نه به سر سختی بازم میگه به سرسختی...میبینی این دو تا چقدر تفاهم دارننننننننن !
نسیم جون مگه میشه تو رو فراموش کنیم با اون پسر موفرفری و اون لبخند ملیح خودتو شوهرتو اون شال قرمزت ...همیشه در قلب منی نسیم...ولی خداییش نسیم بهتر از مترا هست هااااا البت این نظر منه
بچه ها من امروز صبح خیلی ذوق مرگ شدم رفتم پسرم رو برسونم مدرسه معلم نقاشیشو که یک خانم جوان و خوشگل هست رو دیدم تا پسر منو دید گفت به به آقا فاضل عشق من!!! و وقتی سلا کردم گفت سلام مامان عشق من!!!
گفتم با منید؟گفت بله من عاشق پسر شما هستم با اون لپهای تپلش ...اینقدر پسر خوبیه!!!
منو میگید نزدیک بود شاخ دربیارم گفتم پسر من خوبه؟گفت بله خیلی...گفتم بعضی معلمها که خیلی ازش ناراضین میگن وول میخوره و اذیت میکنه!...گفت نه سر کلاس من که پسر خوبیه....منو میگید نزدیک بود از خوشحالی کله پا بشم ...نیس همش از پسرهامون بدی شنیدیم و گله و شکایت انتظار این تعریف و تمجید رو اصصصصصلا نداشتم .خلاصه این شعر هم برای من ندید بدید...
من چه سبزم امروز و چه اندازه دلم خوشحال است .....