2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 982008 بازدید | 11748 پست
سومیسو

من قابل نیستم بخوام دعا کنم ولی از خدا میخوام همانطور که خودش وعده داده پس از هر سختی آسانی هست نظر لطفی به زجرها و سختیهایی که ما میکشیم بکنه .
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
مامان لیلا جون من فقط مشاوره و دکتر بردم پسرم رو کاردرمانی و رفتار درمانی که بخواد خوب کار کنند تو شهر ما اون موقع نداشت به مشاورش برا تهران بردن گفتم گفت اون ها یسری رفتار رو بعا بچه ها کار میکنند اگه بچه بیاد خونه و جو خونتون درست نباشه همه اینا بی فایدست ایشون خودشون رفتار های درستی که باید در مقابل کارهای چسرم انجام میدادیم رو بهمون گفق و خیلی تو این ضمینه به ما کمک کرد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پروین جان ببخشید میشه چند تا از تیکاش رو بگی مثلا چکار میکنه
آدمی فقط در یک صورت حق دارد به دیگری از بالا نگاه کند، و آن هنگامی است که بخواهد دست کسی که بر زمین افتاده را بگیرد و او را بلند کند...
من هم برای این شهید علی آقا صلوات و سوره یاسین رو نظر کردم
آدمی فقط در یک صورت حق دارد به دیگری از بالا نگاه کند، و آن هنگامی است که بخواهد دست کسی که بر زمین افتاده را بگیرد و او را بلند کند...
از امروز هم سرکار نرفتم
اگه بهم زنگ بزنن ازشون می خوام تا آخر مهر بهم مرخصی بدن بدون حقوق اگه شرایطم خوب شد میرم سرکار اگه نه که شوشو میگه بشین درستو بخون
سومیسو جان منم هفته گذشته تا دلت بخواد گریه کردم.

مامان لیلا یا تند تند پلک میزنه یا لبهاشو موقع حرف زدن کج میکنه یا فکش رو مرتب جلو میاره نوع وحشتناکش مرتب دهنش رو مثل حالت خمیازه کشیدن باز و بسته میکرد ...در حال حاضر مرتب پلک میزنه یا گاهی سینه شو تند تند صاف میکنه
امروز عصر میخوام ببرمش چشم پزشک شاید نمره چشمش بالا پایین شده.
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
پروین جان خیلی برات دعا می کنم عزیزم خیلی سخته

دیروز شوشو داشت با من صحبت می کرد وی گفت هر کسی یه جور تو زندگی مشکل داره

یه همکار داره یه پسر داره از پسر من 4 ماه بزرگتره میگه با اینکه مهد کودک میره ولی اصلا اجتماعی نیست از آدمای دورو برش دوری میکنه و همیشه گوشه گیره شوشو می گفت همکارش خیلی قصه می خوره هر کی یه مشکلی داره
خدا به هممون صبر بده

من دیروز اینقدر از دست گریه هاش عصبی بودم که کتکش زدم حالا تا 1 ماه خودم رو نمی بخشم
می گم بچه ها ببخشید چرا اینجا رو تبدیل به یه کلوپ نمی کنید فکر کنم اینطوری بهتر باشه
مامان لیلا عکس کاربریت خیلی قشنگه

با این وضعی که پسرم داره دوباره قرار باشه ریتالین بدم ببین دیگه چی میشه؟خدا خودش رحم کنه

راستی یه پسر همسایه داریم امیر مهدی ذکر خیرش رو قبلا نوشتم بیش فعاله وحشتناک مامان باباش کاری به کارش ندارن ولش کردن تو کوچه اونم همسایه ها رو آزار میده زنگ در خونه هاشون رو میزنه و فرار میکنه تا در خونه ای باز میشه بی اجازه هر موقع از شبانه روز باشه وارد خونه همسایه ها میشه (یه شب ساعت 1 بعد از نصف شب شوهرم درو باز کرده بود ماشین رو بزنه تو پارکینگ یواشکی وارد خونه ماشد اون موقع شب با دیدنش نزدیک بود سکته کنم)...خلاصه تبدیل شده به یک موجود منفور... یک شیطون کوچولوی واقعی ...همه از خونه هاشون پرتش میکنن بیرون و نمیزارن با بچه هاشون دوست بشه چون همه رو کتک میزنه

مامانش بالاخره پس از مدتها چند روز قبل از مهر اومد دو خونه ما و ازم خواست بهش چند تا روانپزشک معرفی کنم از قرار معلوم داره دارو میخوره جثه اش ریز و لاغر بود ... دیروز پس از مدتها تو کوچه دیدمش باور نمیکنید به خدا قسم چاقتر شده بود سینه هاش از زیر لباسش زده بود بیرون و موقع حرف زدن همه اش دهنش رو کج میکرد ...توی دلم گفتم طفل معصوم پر واضحه که داری ر یتالین میخوری
پروین جون ناراحتیم مربوط به پسرم نیست...فقط برام دعا کن عزیزم...
میبینی چقدر فکرم مشغوله.الان گفتی یادم اومد که پسرم وقت داشته!!! امروز زنگ بزم ببینم منشی بهم وقت میده.رفتم از دکتر مفصل در مورد ریتالین میپرسم
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...