2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 982003 بازدید | 11748 پست
بدبختی من دادن دارو به پسرکه مگه می خوره دارو رو پدر ما رو در میاره
آدمی فقط در یک صورت حق دارد به دیگری از بالا نگاه کند، و آن هنگامی است که بخواهد دست کسی که بر زمین افتاده را بگیرد و او را بلند کند...
سلام به همه
امروز تخت نوزاد رکسانا رو برداشتیم و تختشو نوجوان کردیم
اونقدر خجسته شد و از رو دشک تخت پرید رو دشک قدیمیش و جیغ زد و بالا و پائین پرید که از نفس افتاد!
یعنی مثل سیم لخت برق جرقه میزد این بچه!
دیشب هم رفته بودیم خرید اول حساااااااااااااااااااااااااابی قشقرق کرد که بابام بغلم کنه بعد آروم شد بعد دوباره یهو جرقه زد و اتصالی کرد و رواااااااااااااااااااااااااانیمون کرد!
شیخی به زنی فاحشه گفتا :مستی!
هرلحظه به دام یک کسی پا بستی
گفتا شیخا! هرآنچه گویی ،هستم
اما تو؟چنان که می نمائی ،هستی؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کیا پسراشون مودب و آقا بودن و خوب درس هاشونو خوندن؟
بیان پیش من کارت هزار آفرین بهشون بدم:)))

آفرین و هزار آفرین به همه این پسرهای دسته گل
شیخی به زنی فاحشه گفتا :مستی!
هرلحظه به دام یک کسی پا بستی
گفتا شیخا! هرآنچه گویی ،هستم
اما تو؟چنان که می نمائی ،هستی؟
2 روزه گیر داده به گوشی باباش و د اره باهاش بازی میکنه خدا به داد برسه تا گوشی رو خراب نکنه بی خیال نمیشه
آدمی فقط در یک صورت حق دارد به دیگری از بالا نگاه کند، و آن هنگامی است که بخواهد دست کسی که بر زمین افتاده را بگیرد و او را بلند کند...
اره سومیسو جان من یه چهار روزی هست دارم بهش میدم تاقبلش هم داروم تموم شده بود و پیدا نمیکردم پسر من اگه فقط تمرکزش بود که بهش نمیدادم یسرم رفتار ها یی داره که دستش خودش نیست مثلا همین بی اختیار ضربه زدن به دیگران مخصوصا پسر کوچیکم یا پر خاشگری عصبانیت فعالیتش هم که بسار زیاده شما فکرش رو بکن یه پسر 8 ساله وقتی میریم مهمونی وسط مجلس که همه نشستن جفتک میندازه کله ملق میزنه میرقصه و ادا اتوار میریزه ولی وقتی دارو میخوره از این رفتار ها خبری نیست اینا منو خیلی عذاب میده باعث میشه پسرم همش انگشت نما بشه البته این رفتار ها مال وقتیه که فرا موش میکنم داروش رو بهش بدم وقتی الان از همه میشنوم چقدر پسرت عوض شده میگن ماشاالله اقا شده منم میگم خوب بزرگ شده دیگه و همش میگم چرا ندم
سومیسو جان و مامان حسن

بچه های ما از نظر هوش هیچ مشکلی ندارند واقعا هر چی تو مقالات خوندیم درسته بچه های بیش فعال از نظر هوش طبیعی یا حتی بالاتر از حد طبیعی هستند فقط نمیتونند رفتارهاشون رو کنترل کنند پسر من اگه فقط و فقط آرام مینشست و وول نمیخورد و پرحرفی نمیکرد من هیچ مشکلی نداشتم فوقش تمرکز نداشت چند بار براش تکرار میکردم به خدا دیروز داشت کارتن یوگی رو تماشا میکرد منم داشتم براش علوم توضیح میدادم قصدم این بود فقط با سوالات آشنا بشه ولی امروز تو راه مدرسه که ازش پرسیدم همه رو بلد بود یعنی هم حواسش به یوگی بود هم علوم .

سومیسو جان این علی آقا رو میشناسم فقط سیب چه جوری نذر کنم؟سیبها رو به کی بدم؟

بهاره جان پس رکسانا حسابی هیجان زده شده و تا میتونسته انرژی تخلیه کرده
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
سلام
بهاره عزیز ممنون که جواب دادی.
خواهر زادم آز خون داده و مشکلی نداشته. دو تا روانپزشک تو قم همین تشخیص رو دادن. مشکل اینه که دارو می خوره علاوه بر فلوفنازین<ریتالین و زولفت هم می خوره ولی تاثیر نداره. بچه باهوشیه و با اینکه حواس پرتی داره و سر امتحان هم درست نمی شینه نمرات بدی نداره ولی از دست رفتارش هیچکی آرامش نداره. از وقتی داداشش دنیا اومده بمراتب بدتر شده و یک دقیقه نمیشه ازشون غفلت کرد. اون واقعا تا 6 سالگی آروم و حتی مظلوم بود. حالا دو تا سوال دارم. کسی تا حالا فلوفنازین براش تجویز شده؟ و کدوم یکی از دو تا دکتر(خوشابی و امیری) را توصیه می کنید اگر گزینه دیگه ای هم هست لطفا معرفی کنید
پروین جون راست میگی بچه های ما از نظر هوشی مشکلی ندارند.مشکل اصلی کارهایی هست که گاهی انجام میدن و اونم انگار دست خودشون نیست.
برای نذر هم صلوات رو که گفتی.هر موقع خواستی سیب رو باید بری مسجد پخش کنی.من تابستون برای پسرم نذر کردم.دیشب سیب رو توی مسجد پخش کردم.انشاالله حاجت روا بشی.التماس دعا...این روزا دلم خیلی گرفته و دلم میخاد یه دل سیر گریه کنم.برام دعا کن پروین جون....
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
بهاران جون خوبه ریتالین روی رفتار پسرت تاثیر مثبت داره.پسرم پارسال که میخورد کاراش با زمانی که نمیخورد فرقی نداشت.روی تمرکزش هم تاثیر چندانی نداشت.شما چه مقدار و چندبار در روز بهش ریتالین رو میدی؟؟
مامان لیلا جون من از دکتر پسرم پرسیدم گفت که مدت زیادی نباید استفاده بشه و اون هم بستگی داره به شرایط کسی که ریتالین رو استفاده میکنه.من وقتی پارسال بعد از مدارس رفتم پیش دکتر پسرم و ازش پرسیدم میتونم دارو رو قطع کنم.گفت خودتون ببینید بدون دارو شرایطش چطوریه.اگر با قطع دارو مشکلی توی درس نداشت و شیطنتاش هم معمولی بود میتونیم دارو رو قطع کنیم.در مورد دچار شدن به افسردگی هم من تا به حال چیزی در این مورد نشنیدم
دقیقا همین طوره پروین جون خود منم اگه فقط درسش بود نمیدادم مگه تمام بچه ها که بیش فعال هم نیستند درساشون عالیه من به خاطر رفتارهاش وشکایت هایی که ازش میشه میدم البته خداییش هر چی بزرگتر میشه خیلی بهتر میشه
سومیسو جان

چرا ناراحتی؟پسرت که مشکلی نداره ...راستی یادمه گفتی 8 مهر از دکتر پسرت نوبت داشتی بری پسرتو؟چی گفت دکتر؟راجع به ریتالین دادن چی گفت؟

منم پسرم دو سال ریتالین خورد خودم حدس میزنم با توجه به تیکهایی که هنوز کمابیش داره دیگه به صلاحش نیست بخوره
فقط از خدا میخوام کمی آرامش بهش بده معلم و بچه ها رو عاصی نکنه الان دیگه اصلا درس برام مهم نیست.
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...