2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 980839 بازدید | 11748 پست
کاترینا جان
دختر من گاهی یک سیلی مینواخت در گوشم که برق از سه فازم میپرید و جاش رسما قرمز میشد
اوائل بخصوص وقتی بچه ها رو میزد خیلییییییییییییییییییییییییییییییییییییی حساسیت به خرج میدادم و شلوغ میکردم و دعواش میکردم و تنبیه و ...
راستش چون خودم خورده بودم و میدونستم چقدر درد داره نمیتونستم بی تفاوت باشم که بچه های کوچیک رو بزنه:/
بعد واقعا درمونده شدم
جائی نمیرفتم بارها نزدیک بود رابطه خانوادگی بهم بخوره
حساس شده بودم اوه خیلی بد بود
مادر شوهرم که خدا خیرش بده یه بار بهم گفت ولشون کن بچه ان دیگه اونارو هم ننه هاشون مواظب باشن تو چیکار داری!
منظورش از ننه هاشون دخترای خودشه ها
خلاصه منم حساسیتمو کم کردم به موازاتش: تو بزرگی تو خانمی بزرگترا مواظب کوچیکترا هستن و هزار جور خر شوی دیگه به گوشش خوندم تا این عادت به میزان خیلی خیلی چشمگیری کم شده مگه اینکه خسته و عصبی باشه یا بچه مقابل هم زور بگه یا با دختر خواهر شوهرم یه جا باشیم که بطور کلی باهم نمیسازن متاسفانه
ولی دیگه قشقرق به پا نمیکنم
خودمو هم بزنه فقط دیگه باهاش بازی نمیکنم و میگم خیلی دردم گرفت
ببین یه دلیلش استانه بالای درد در این دخمل منه
تحملش خیلی به درد زیاده در نتیجه فکر میکنه بقیه هم مثل خودش هستن
مثلا وقتی میگم دردم اومد خودشو میزنه که نشون بده دردناک نیست:/
ضمنا پدیده غیر معمولی هم نیست
درصد خیلی زیادی از بچه ها از 2سالگی پرخاشگری میکنن که لزوما هم مادر و پدر پرخاشگری ندارن
فقط باید کنترل و مدیریت بشه
کاری نکن بدونه نقطه ضعفته و میتونه از این طریق اذیتت کنه
شیخی به زنی فاحشه گفتا :مستی!
هرلحظه به دام یک کسی پا بستی
گفتا شیخا! هرآنچه گویی ،هستم
اما تو؟چنان که می نمائی ،هستی؟
کاترینا جان
فکر میکنم ویروس جدیده
شهریوره و هوا متغیر و بیماری و ...
برو دکتر و عروسی رو هم اگه ممکنه برات و میتونی نرو تا فسقلی استراحت کنه
انشالا زودتر خوب بشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان عزیزم

کاترینا جون خیلی باهوشی خواهر!!! اسمم سمیه هست.خیلی زرنگیا!!!!
پس پسرت کرم کنجد هم نخورد.انشاالله با شروع سال تحصیلی علاقه اش به خوردن صبحانه خوب بشه.چون وعده صبحانه توی یادگیریش تاثیر داره.حالا اگر صلاح دونستید به معلمش بگین تا در مورد خوردن صبحانه باهاش حرف بزنه.تاثیر پذیری بچه ها از معلم زیاده
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
شعله جون خواهش میکنم.ما اینجا هممون حرفهای هم رو خوب میفهمیم.من مطمئن هستم با کمک خدا چند سال دیگه میام و از دانشگاه رفتن بچه هامون میگیم....
مطمئنا کاکائو روی تمرکز تاثیر داره.به خصوص روی بیش فعالی بچه هامون.بهتره کاکائو رو از برنامه غذاییتون حذف کنی.توی شیرشون عسل بریزید و خیلی هم خاصیت داره براشون.
بچه ها هر جا میرم ریتالین گیر نمیاد دگزامین که دیگه اصلا حالا چه خاکی بر سرم بریزم؟

با هزار عذاب وجدان و مصیبت خودم رو راضی کردم بهش ریتالین بدم حالا نایاب شده
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
ای بابا
پروین جان
چه داستانیه ها
مشابه نداره ریتالین؟
منم یه هفته اس دنبال نوتری درینک میگردم پیدا نکردم
یه مکمل امگا 3 گرفتم فعلا
وحشتناک گرون://
ای بابا
پروین جان
چه داستانیه ها
مشابه نداره ریتالین؟
ای بابا
پروین جان
چه داستانیه ها
مشابه نداره ریتالین؟
نمیدونم بهاره جون امروز عصر باید برم پیش روانپزشک شهر خودمون ببینم چکار باید بکنم؟خسته شدم از بس این دکتر و اوند دکتر رفتم
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
منم هر سری میخوام ریتالین بگیرم کلی اذیت میشم همش به دکترش میگم زیاد بنویسه که دیر به دیر اذیت بشم تو شهر ما اگه بچه ای بخواد ریتالین مصرف کنه اول باید بره دانشکده علوم پزشکی پرونده تشکیل بده اونجا هم اون رو به یه دارو خونه تو شهر معرفی میکنه و فقط هم از همون دارو خونه هر سری باید دارو رو تهیه کنیم البته بعد از گرفتن کپی از برگ نسخش تو شهر شما هم ایتطوریه این همه دردسر ..................
بهاره جون ای گفتی پسر منم همینطوره هر چی کتک بخوره دردش نمیاد کلا کم گریه میکنه وقتی هم گریه میکنه میفهمم که واقعا دردناک بوده دستش هم خیلی سنگینه کاترین جان من علت اصلی که پسرم رو بردم پیش روانپزشک همین کتککاری و پر خاشگریش بود باید باهاشون مدارا کرد زمان که بگذره بزرگتر که بشن حل میشه
شعله جون وسومیسو جون به نظر من معلم خیلی تاثیر داره که چه شخصیتی داشته باشه معلم پارسال پسر من 36 سال بود که کلاس اول تدریس میکرد من کلی خودم رو راضی کردم که برم بهش بگم با کلی اضطراب و استرس ولی اون اونقدر عادی برخورد کرد تازه تو سال تحصیلی هم هواشرو داشت نه خیلی غیر طبیعی که همه مدرسه خبر دار بشه اونقدر تجربه داشت که حتی از روش های رفتاری درست هم مقابل این بچه ها استفاده میکرد خودش میگفت خیلی از روانپزشکا بچه ها رو برای اموزش و درمان پیشش میفرستن خوشبختانه معلم کلاس دومش هم همسر این اقاست .....حالا تا کلاس سوم هم خدا بزرگه
بهاران جون داشتن یک معلم خوب واقعا نعمت بزرگیه.معلم پسرمنم خوب بود.ولی خیلی از مسائل آموزشیش رو به خودم واگذار کرده بود.ولی اخلاقش خوب بود.خیلی با پسرم با مهربونی رفتار میکرد.حالا تعریف معلم دومش رو زیاد شنیدم تا ببینم چطوره؟؟شما توی تابستان با پسرت درسهای اول رو دوره کردی؟؟
2810