2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 980832 بازدید | 11748 پست
جدی مامان محمد امین؟گفتم اگه دکتر خوبیه از شهر ما تا یزد 4 ساعت راه بیشتر نیست همیشه پسرم زیر نظر ایشون باشه

شما نمیدونید چه روزهایی یزد و چه روزهایی اصفهان و شاهین شهر مشینند؟

من اولش میخواستم ببرم پیش دکتر صدر عاملی که گفتند اونهم رفته اصفهان
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
سلاااااااااااااام
پروین جون انشا الله که مشکل پای پسرت حل بشه و نیاز ی به عمل نداشته باشه
میدونم و مطمئنم منم با شروع شدن مدارس دوباره باید دکتر رفتنو شروع کنم پویا خیلی گیج میزنه دیروز کلاس شطرنج داشتن بهش میگم امروز چی یاد گرفتی هیچی هیچی نمیدونست اصلا تو یه دنیای دیگس اما پیام تمام جزئیات رو تعریف کرد برام و شنیدم این داروها بد گیر میاد
یه سوال کسی نمیدونه این شربت اکوا مارین رو کدوم داروخونه تو اصفهان داره چند جا رو سر زدم میگن اصلا دنبالش نگرد گیرت نمیاد ممنون میشم اگه کسی میدونه بهم ادرس بده
سومیسو جون منم دلم میخواد به معلمشون نگم اما احساس میکنم این بچه ها باید شرایط کلاس طوری براشون باشه که حواسشون پرت نشه مثلا جلوی کلاس باشن و...نمیدونم منم موندم اول سال با معلمشون صحبت کنم یا نه قبول دارم صداقت و راستگویی دید معلمو عوض میکنه اما خوب وقتی معلم بدونه این بچه تمرکزش خوب نیست خوب بالاخره یه کاری میکنه البته من اصلا تجربه ندارما سال اولی هستم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بهاره جون باور کن 30تومن میگفت خیلی دوستشون دارم اما 30هم خیلی زور بود برای همین دانلودش کردم و دیگه اینجوری راحت تره قیچیش میکنن و برام به ترتیب میچینن و بازم پویا خیلی قاطی پاتی میچینه از وقتی هم کلاس بازی درمانی نمیبرمشون خییییییییییییییییلی بدتر شده دیگه حس کار کردن باهاشون رو هم ندارم
مامان محمد امین اتفاقا منم پیش همین خانم دکتر رفتم اسمش یادم نمیومد اون موقع ها به جای یه خانم دکتر دیگه میومد تو مطب ایشون حالا اسم اون دکتررو یادم نمیاد اما یه خانم جوونه و تو امادگاه مطبشه درسته
نمیدونم ولی من بچه هام سه سال و نیمشون بود خیلی راحت باور کن 5دقیقه تو اتاقش بودیم پویا نشسته بود روی صندلی و با دستش روی دسته صندلی ضربه میزد بهش گفتم شب ادراری داره و وول میخوره گفت معلومه بچه ارومی نیست و بهش هالوپریدول و بی پریدین نوشت منم یک ماه و نیمی بهش دادم
اما به نظر من درومان دارویی قبل از سن مدرسه ظلمه در حقشون حالا مثلا زیادی وول میخوردد و الان هم وول میخوره اما به نظرم الان مشکل خاصی ایجاد نمیکنه اما خوب مسلما تو مدرسه باید درمان بشن از بین تقربیا پنج تا متخصصی که تو اصفهان رفتم فقط به نظرم ازهر بود که با دارو موافق نبود اونم دقیقا با همین حرف موافق بود گفت اگه خواستی جایی بری یا درشرایط خاص بهشون دارو بده و اما کرباسی تو این یک ماه و نیم دوزشون دائم بالا میبرد
پروین تو مطمئنی این خانمم دکتر همون دکترس که تو اصفهانه
کاترینا جون پیام منم همین طوریه همش باید اول باشه و برنده اگه نشه دیگه دنیا به اخر میرسه براش نمیدونم شاید تو مدرسه درست بشه
بچه ها من امروز رفتم کتابهای بچه هام و گرفتم منگنشون کردم و اولش کلی ذوق داشتم و اما بعدش فکرهای بیخودی دوباره به سرم زد فقط و فقط هم نگرانم پویا هستم میدونین دوقلو داشتن خیلی بده پیام همیشه برتری داره نسبت به اون و میدونم با وجودی که ما چیزی نمیگیم اما خودش متوجه میشه هی میگه نمیدونم چرا مغز پیام قوی تر از منه
سومیسو جون منم دقیقا همین طوری شدم همش چیزهامو گم میکنم اینقدر دلم میخواد ادامه تحصیل بدم اما همین کتابهای روانشناسی که برای تربیت بچه ها میخونم نمیتونم یه صفحه رو درست بخونم حواسم صد جا میره اگه خواستم برای پویا برم دکتر خودمم جدا میرم
ناززززززززززززی جون کجایی ؟
شعله جون درست میگی.یه سری کارها هست که اگر معلم انجام بده برای بچه هامون خوبه.همین میز اول نشستن.با وجود اینکه پسرم از بقیه دوستاش بلندتر بود ولی معلمش میز اول و ردیف معلم نشونده بودش.ولی به نظر من نباید خیلی چیزا رو در کمال صداقت گفت.....به سلامتی کتابهای پسرهات رو گرفتی.نگران نباش.منم پارسال همین نگرانیهای شمارو داشتم.انشالله با کمک خدا سال تحصیلی موفقی رو خواهند داشت.در مورد تفاوت دوقلوها که خودتون بهتر میدونید همیشه تفاوتها هست.من و خواهرم با اینکه دوقلوی همسان هستیم،ولی از همون اول درس خواهرم خیلی بهتر از من بود.حالا هم دبیر هست و نسبت به من علاقه بیشتری به درس خوندن داره.تفاوتها همیشه هست.به پسرت حق میدم.منم ناخوداگاه همیشه با خودم میگفتم چرا آبجی اینقدر توی درساش موفقه.به قولی این یک حسادت شیرینه.حالا که بزرگتر بشه از پیشرفت برادرش خوشحال میشه.دوقلویی هم عالم شیرینی داره....خدا نگهدار پسرهای گلت باشه.
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
شعله جون من چند وقتیه زیاد کنجد میخورم.با صبحانه روی پنیر میگن برای تقویت حافظه خوبه.برای بچه هامون هم خوبه.برای درمان فراموشی هم خوبه.این چیزا رو بخوریم آلزایمر نگیریم!!!!
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
شعله جون نمیدونم این خانم کرباسی همونه یا نه ولی جوون بود تو درمانگاه خاتم الانبیا یزد میشینه بهش گفتم مطب ندارید؟گفت نه من همینجاهستم.
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
پروین فکر کنم اسم کوچیکش افسانه باشه اره جوونم هست خیلی هم جدیه

آره راستی سومیسو تو هم با خواهرت دوقلو بودی امیدوارم مشکلی پیش نیاد و به قول تو یه حسادت شیرین باشه نه تلخ ازت ممنونم تو همیشه به بچه های این تاپیک دلگرمی میدی ممنون
در مورد کنجد حتما باید امتحان کنم هم برای خودم هم بچه ها دیگه تو سال جدید یه صبحانه کامل خیلی میتونه موثر باشه
بچه ها من به بچه هام خیلی کاکائو میدم یعنی از بس خودم عاشق کاکائو هستم همیشه بهشون خوراکیهایی میدم که با کاکائو هستن این مساله میتونه روی تمرکز تاثیر داشته باشه ؟
امروز من خیلی فعال شدم آخه این چند وقت سیستممون ویروسی شده اصلا به نت وصل نمیشه با لب تاب وصل میشدم اونم صفحه کلیدش فارسی نداره تا میومدم یه خط تایپ کنم جونم بالا میومد ههههههههههه امروز سیستم مغازه رو اوردم خونه برای همین راحت و تند تایپ میکنم اما از فردا دوباره همون آش و همون کاسس جریان همون کوزه گر دیگه
سلام..دوستان عزیزم...
سومیسو جون..ممنون از راهنماییت...اما خدا خیرت بده خواهر..رفتم کرم کنجد رفتم..حتی اندازه نوک قاشق هم تستش نکرد و از بوش بدش اومد...حالا مجبورم خودم همشو بخورم..چه برسه به خوردن عرقیات و این چیزا...از وقتی هم اونجوری شده...اشتهاش کم بود..کمتر هم شده...
راستی منم این اسمت سوال بود برام...با این توضیحات فکر کنم اسمت سودابه است یا سمیه..درسته؟
آرامش سهم قلبی است که در تصرف خداست...
بهاره جون...شما چیکار میکنی وقتی دخترت خشونت به خرج میده/
طاها معمولا با بچه ها همون بصورت داد و بیداد و...درگیر میشه..خیلی درگیری جسمی نداره...موردی بوده..
باباش رو اصلا نمیزنه..ازش حساب میبره...من رو هم گاهی که در مقابل خواسته هاش مقاومت میکنم با این روش وارد میشه..گاهی یکی 2تا میزنه...گاهی ول کن نیست...
شعله جون...پسر منم امسال اول میره...امیدوارم همشون موفق باشن...هرچند کار شما با 2تا بچه خیلی سخته حتما...قبلا هم بهم گفته بودی خصوصیات پسرم با یکی از 2قلوهای شما خیلی شبیهه..فکر کنم با پیام؟
خیلی عجیبه...اصفهان که شهر بزرگ و پیشرفته ای هست...من کرجم...تقریبا همه داروخونه ها آکوامارین رو دارن...به نظرم زنگ بزن به داروخونه هلال احمرتون...یا داروخونه های بالاشهر...اول مطمین شو...بعد برو بخر...
وای...بدبخت شدم پسر کوچولوم(15ماهشه)...از دیشب استارت زده با استفراغهای شدید...و هنوز ادامه داره...اسهال هم اضافه شد...وای....امشب هم عروسی داریم مثلا..
2810