2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 980839 بازدید | 11748 پست

مامان حسن

من هیچ اطلاعی در مورد ریتالین ایرانی ندارم . اصلا نمی دونم ایرانی هم هست یا نه
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
رها کردن هر آنچه که از کنترلم خارج است .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

نازی جون این آخرین باری که من از داروخونه خریدم ایرانی بم داد.حالا سفارش آمریکاییشو دادم
خدایا! هرچند توتکراری ترین حضور زندگی منی، امامن به آغوشت ازآن سوی فاصله ها خو گرفته ام، تنهایم مگذار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نسیم ماشالله خودتم خوشگلی پسرت که دیگه عشقه با اون موهای فرفریش...چهره ات برام خیلی آشناست ...انگار دلهامون به هم نزدیکه ...

این جایی که شما نشستید دقیقا مثل یه رستوران سنتی کنار دروازه قرآن هست که ما هم اونجانشستیم و شام خوردیم دقیقا همین شکلی بود.
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
مامان حسن

منم همش آمریکایی بهش دادم نکنه دیگه گیر نمیاد؟یکشنبه دارم میبرمش یزد پیش همون فوق تخصص ارتوپدی که پاشو عمل کرد از یک فوق تخصص روانپزشکی اطفال هم نوبت گرفتم برم ببینم باید چکار کنم با این ریتالین؟جایگزینی داره ؟در کنارش دارویی هست که از به وجود آمدن تیک جلوگیری کنه؟...میام نتیجه رو براتون مینویسم.

با خبر شدیم معلم امسال پسرم یکی از بهترین معلمهای پایه سوم هست ولی سختگیر و کمی هم تند ...خدا به خیر کنه
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
مامان حسن جون ،نازی جون،پروین جون ممنونم چشمهاتون زیباست

مامان حسن جون خدا از دهنت بشنوه ما هم امیدواریم به اینده درخشان بچه هامون

پروین جون ما هممون دلهامون به هم نزدیک تو این تاپیک با اینکه همدیرو ندیدیم ولی خوب همدیگرو میشناسیم.
تو عکس تولد 31 سالگیم زمستون پارسال رفتیم کن تو تهران.
هوای پاک حق مسلم هر ایرانی است.http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=696437&PostID=27337662#27337662
وای پروین جون ماشالله چه پسر نازی داری من اینقدر بچه های تپل مپل رو دوست دارم ، به قول دوستان اینقدر گفتی چاقه که تو ذهنم چی ساخته بودم ، فکر کنم نگاه به هیکل مانکنی خودت میکنی هی اونو چاق تر میبینی
ایشالله کنار هم هر روز شادتر و خوشبخت تر باشین
درمیان مردمی که میدوندبرای زنده بودن،آرام قدم برداربرای زندگی کردن!!
پروین واقعا یه نتیجه گرفتم
اینکه همیشه از بچه هامون به خوبی تعریف کنیم تا دید دیگرون هم همون باشه
بخدا نمیدونی من چی ساخته بودم تو ذهنم اما دیدم به به چه اقای خوشگل و خوشتیپ موقر جنتلمن لپ کشانی
مادرها واسه کوچکترین مشکل بچشونم حساسن وشاید واقعا اون از نظر ما مادرها اینقدر بزرگ بیاد و واقعا اینطور نباشه
میدونم شما پیش دیگرون اینجوری نمیگی و اینجا واسه خالی شدن دل خودت و اینکه همه باهم دوستیم و همدیگرو درک میکنیم میگید منم شاید بعضی چیزهایی رو که اینجا میگم پیش هیچ کس دیگه نگم چون با شماها راحتم میگم میدونم که مشکلی با گفتنم برام پیش نمیاد

ههههه دیدی چقدر من نتیجه گیری کردم
هوای پاک حق مسلم هر ایرانی است.http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=696437&PostID=27337662#27337662
نسیم جون ماشاالله پسرت خیلی ناز و بانمکه.خدا حفظش کنه.خیلی خوشحال شدم عکس شماهم دیدم.شماهم خیلی قشنگی.همیشه سلامت و شاد باشید
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
پروین جون نمیدونی چقدر خوشحال شدم وقتی عکست رو دیدم.خیلی دوست داشتم عکست رو ببینم.پسر گلت هم به قول نازی جون ماشاالله مردی شده برای خودش.خدا نگهدار شما و بچه های گلت باشه.شکسته نفسی میکنی خواهر.خیلی هم قشنگی.
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
سلام دوستای عزیز امیدوارم حال همه ی شما و بچه های گلتون خوب باشه یه مدت مسافرت بودم تازه رسیدم تمام نوشته ها رو خوندم چقدر عکس چقدر بچه های خوشگلو ناز پروین جان خدا پسرت رو برات حفظ کنه سومیشو جان پسرامون هم هم سنن هم به نظرم مثل هم اگه پسر من و ببینی میبینی پسرت اصلا هم لاغر نیست خدا حفظش کنه
2810