فرناز جون به نظر منم ریتالین رو سرخود بهش نده.بهت کاملا حق میدم.ولی عزیزم بچه هامون نیاز به کمک و پشتیبانی ما دارند.میدونم ناخوداگاه همش بچمون رو با بچه های ساکت مقایسه میکنیم.من دخترم خیلی آروم و حرف گوش کن بود و وقتی پسرم شیطنتاش شروع شد اوایل همش با دخترم مقایسش میکردم.ولی یه مدت که گذشت باخودم گفتم حتی دوقلوها هم رفتاراشون شبیه هم نیست.مثل خودم که دوقلو هستم!!!
به نظر من برای اینکه خیالتون راحت بشه به یک روانپزشک مراجعه کنید.در مورد اینکه دوران بارداری نقشی توی بیش فعالی داره به نظر من تاثیری نداره.من خودم شرایط بارداری در هر دو فرزندم یکسان بود.حالا اینکه چرا پسرم بیش فعال شد رو خدا میدونه....استرس رو که همه داریم.هستند کسانی که دوران بارداری پر از استرسی رو داشتند و فرزندشون مشکلی نداشته.من که خودم به این نتیجه رسیدم که وراثت خیلی تاثیر داره.برادرشوهرم وقتی کوچک بوده خیلی شیطون بوده.همچنین پسرش و پسرخاله همسرم هم خیلی از شیطنتای دوران بچگیش میگن.ولی الان که بزرگ شده بیش از اندازه مظلوم هست!!!خاله همسرم میگه ای کاش همونطور شیطون بود و اینقدر مظلوم نبود.البته الان ازدواج کرده و زندگی خوبی هم داره.اتفاقا دخترش هم وقتی کوچک بود فوق العاده شیطون بود.ولی الان خیلی خوب شده....خلاصه فرناز جون اصلا به فکر مقایسه کردن نباش.اینجوری جز نگرانی چیزی نداره.به خدا توکل کن.حتما پیگیر کاراش باش و به یک روانپزشک مراجعه کن.موفق باشی