2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 980839 بازدید | 11748 پست
سومیسو جون
غصه نخور عزیزم
پیش میاد
مهم اینه که بدونیم اشتباهه و سعی کنیم تکرارش نکنیم
میگذره دوستم میگذره
همه چی میگذره
غصه نخور...
شیخی به زنی فاحشه گفتا :مستی!
هرلحظه به دام یک کسی پا بستی
گفتا شیخا! هرآنچه گویی ،هستم
اما تو؟چنان که می نمائی ،هستی؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فاطمه جان

منم پسرم رو مدتی نوروفیدبک بردم سال 87 بود. بعد از چند جلسه خانمی که باهاش کار می کرد گفت نیارش ، فایده نداره. نمی تونه بشینه، یا بهش ریتالین بده و بعد بیارش.

ولی یک سال و نیم پیش همسرم بخاطر شغلش که نیازمند تمرکز بالایی هست یه دوره پنجاه جلسه ای رفت. خیلی راضی بود.

علیرغم تبلیغاتی که میشه برای بچه های پر جنب و جوش خیلی مفید نیست. اگر برای بالا بردن سطح تمرکز باشه خوبه اون هم به شرط اینه جلسات طولانی و متوالی بره .

من همچنان دارم یه متن خلاصه از وضعیت گذشته و فعلی پسرم تهیه می کنم .

لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
رها کردن هر آنچه که از کنترلم خارج است .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

سومیسو جان ناراحت نباش ، همه ما بالاخره بعضی مواقع مجبور به تنبیه می شیم.

من الان بعضی وقتا که خیلی از دست پسرم کفری می شم دنبالش می کنم . اون هم متوجه وخیم بودن اوضاع میشه همونطور که فرار می کنه معذرت خواهی می کنه، و می خنده و شکلک در می یاره. اینطوری من هم عصبانیتم کمتر میشه.

دیگه اینقدر بزرگ شده که نمی تونم دنبالش بدوم
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

بهاره دستت چطوره ؟؟؟؟؟

اگه یه بیماری کهنه هستش به دنبال راه حل های طب سنتی باش. مخصوصا بادکش و فصد که برای دردای اینطوری خوب جواب می ده .

لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

راستی فاطمه جان بهاره دخترش نزدیک به چهار سالش هست

لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

من به پسرم سه سال ریتالین میدم خوشبختانه تا الان عوارض نداشته دو سال هم هست کلاس شطرنج میره بچه ای که یه ربعه تمام مهره هاش رو میداد تا بازی زودتر تمام بشه الان یک ساعت و نیم پای هر مسابقش میشینه به فوتبال هم جدیدا علاقمند شده که کلی انرژیش ازاین طریق خالی میشه منم باهاش تو خونه بازی میکنم بچه ای که هیچ کس حاضر به بازی کردن باهاش نبود همه بچه ها ازش میترسیدند همه رو میزد و گاز میگرفت حتی یک دقیقه هم یک بازی سرکرمش نمیکرد الان بچه ها خودشون دنبالش میان برا بازی کلاس اولش رو هم که با کمک معلم صبورش به خوبی بدون اینکه من زیاد اذیت شم گذروند

دونازی اگه اطلاعات بیشتری راجع به نوروفیدبک می خواهی اینجا رو مطالعه کن

http://www.farsiwebnet.org/Forum/Catgory/7/Post/26/Page/7
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

بهاران عزیز

خیلی عالیه که تا به حال مشکلی با ریتالین نداشتید ولی مراقب باشید که در حوالی سن بلوغ این دارو باید قطع بشه چون باعث جلو انداختن بلوغ جنسی میشه

و دیگه اینکه این دارو بعد از سن بلوغ اعتیاد آور هستش .
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

نازی جان من مرتب پسرم رو پیش دکترش که خیلی هم پسرم دوستش داره میبرم اون هم با توجه به رفتار هاش سنش وزنش دوز داروهاش رو تغییر میده این سری هم حتما در مورد تیک که میگید ناشی از ریتالینه بهش میکم یا همین بلوغ جنسی ولی به نظر من دوز دارو خیلی مهمه من بیشتر از صد بار ازش در مورد عوارض دارو پرسدم اون هم به من اطمینان داده که مشکلی نیست من بهش اعتماد دارم و همیشه از راهکار های رفتاری هم که به من داده و استفاده کردم راضی بودم
من روزگار سختی رو گذروندم چقدر این بچه رو وقتی مخصوصا بچه ها رو میزد زدم چه شبهایی میشستم گریه میکردم و میگفتم خدا دیکه خسته شدم تموم مهمونیها مرکز توجه بود وسط مجلس جفتک مینداخت همه دعواش میکردند بهحالت تمسخر واسشون میخندید تو روم بهم میگفتند اینم بچس تو داری انگار من برا این کارا تعلیمش میدم وقتی به گذشته نگاه میکنم با رفتارهای الانش خوشحالم که در دارو دادن بهش تردید نکردم
سلام

بهاره جان از اظهار لطفت ممنونم

نسیم جان عکسش تو کامپیوتر اداره ذخیره هست هر وقت بودی بگو برات بزارم.

دوستان در راستای نصایح شما عزیزان و قول دادن به خودمون که توی جمع بچه هامون رو دعوا نکنیم من امروز از ساعت 12 تا 7 مجلسی دعوت بودیم پسرم کلا مدتهاست دیگه اون شلوغی و شیطنت رو نداره ولی منم امروز همش تو جمع قربون صدقه اش میرفتم البته اصلا از کنار من تکون نمیخورد و همانجا با بشقاب و کاردبازی میکرد یا مثلا کارد رو محکم میکوبید رو هلو ولی کسی رو اذیت نمیکرد منم سریع بشقاب رو از جلوش برداشتم یه بار هم با یه دختر بچه دعواشون شد که من سریع وساطت کردم و قضیه ختم به خیر شد ...کلا خیلی بهتر از قبلناش شده قبلا مرتب از این و اون گوشی موبایل میگرفت حالا خدارو شکر کاری به گوشی مردم نداره حتی همین دختر بچه تبلت داشت پسرم گفت مامان ازش بگیرم؟گفتم نه این وسیله شخصی و مال خودشه ...من میخوام رو خودم کار کنتم که پسرم رو توی جمع تحویل بگیرم .

سومیسو خودت رو سرزنش نکن یادتونه یه شعر تو فارسی دبیرستان میخوندیم:
گهی خشونت و تندی گهی عطوفت و مهر نشان و مظهر بیم و امید مادر بود.

به هر حال مادره دیگه هم باید ازش حساب برد و هم به آغوش گرمش پناه برد.
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
2810