2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 980832 بازدید | 11748 پست
پروین عزیزم نگران پسرت نباش انشاالله با رفتار وتدبیر درست مطمئن باش بهترین پسر رو به جامعه تحویل میدی .تا حالا شده یه ادم موفق ببینی اونوقت یادت بیوفته این فلانیه که همه از دستش عاصی بودن ماشالا چه جونی شده ! نمیدونم خودمم موندم بیشتر رفتاراش خوبه ولی این که حرف گوش نمیکنه و فرارش منو دیونه کرده باور میکنی خونه نشین شدم .
و من یتوکل على الله فهو حسبه ((هر کس به خدا توکل کند خدا او را کفایت مى کند)).اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌷🌷🌷
فاطمه پروین جان فکر کنم درست میگه دخترتون هزار ماشالا خیلی با هوشه دختر من دو سالشه جمله نمیتونه بگه . اکثر بچه های با هوش فرا تر از زمان خودشونن برای همین عجولن
و من یتوکل على الله فهو حسبه ((هر کس به خدا توکل کند خدا او را کفایت مى کند)).اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌷🌷🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فاطمه جان اصلا نترس به فرض که دختر گلت بیش فعال باشه بخدا از خیلی چیزای دیگه که بهتره پسر خواهر شوهرم دانشجو ه و چه پسر خوبی ولی از بچگی بخاطر گواتر دارو میخوره طفلک .من فکر میکنم دخترت زیادی باهوشه . ببین عین جمله ای که دکتر برادختر بزرگم به من گفت این بود (تا حالا شنیدی میگن فلان بچه سرش به تنش زیادی کرده .؟ من : بله .دکتر :خب مغزش برای کل بدنش خیلی زیاده کارایی مغزش خیلیه مغزش خیلی فعاله همه جا سرک میکشه تو باید اموزش این بچه رو بالا ببری فقط نه به طور کسالت بار . تشنگیشو برطرف کن .) حالا نمیدونم اونموقع من بیست سالم نشده بود دکتر خیلی با من بچه گانه حرف زد . اصلا این حرفش درسته . مکیخواست به من اعتماد به نفس بده تا دخترم رو بهتر دریابم نمیدونم هر چی بود برای من عالی بود
راست میگه اگه لازم به دفعات بردن باشه اونوقت سختتون میشه ولی حتما یه دکتر خیلی خوب پیدا کن تا تکلیفت روشن شه .من که موندم دختم ببیشتر علایم رو داره ولی از خیلی بچه ها ارومتره مثلا همین الان با خواهرش دارن با ارامش بازی میکنن . ولی کافیه تا جلو در خونه ببرمش نمیدونی چه بلایی سرمون میاره .
پروین جان من از خیلی دکترا در مورد عوارض دارو سوال کردم که همه میگفتند مشکلی نداره چون شوهرم خیلی حساس بود میگفت این داروها رو مغز بچه اثر داره منم طول کشید تا خودم رو راضی کنم که به پسرم دارو بدم شما هم کار خوبی کردی که این تصمیم رو گرفتی برای تیک پسرتون هم با دکتر ش مشورت کنید من یه دورهای وقتی ریتالین با رسپریدون میدادم پسرم دچار ترس شده بود سریع بردمش پیش دکترشگفت به خاطره رسپیریدونه و اونو قطع کرد وبه جاش واریپیپروزول شروع کرد من هالوپریدول رو به تنهایی بهش میدادم همونطور که خودت هم گفتی باید به فکر سلامت روحی بچههامون باشیماگه یه بیماری جسمی داشتند هزار و یک جور قرص و دوا بهشون میدادیم
من پیش دکتر متخصص اطفال همونکه برات گفتم برای دختر بزرگه چی گفت برده بودم از حالتاش حدس زد بیش فعال باشه ولی بازم گفت الان خیلی زوده فقط بهش شربت امگا سه داد گفت که خیلی موثره .
برای بزرگه که میگفت باهوشه چیزیش نیست و یه کمم عجوله برای کوچیکه میگفت شاید بیش فعال باشه. داداشم تو داروخونه کار میکنه از خیلی وقت پیشا براشون اورده بود اون میگفت ابجی دکتر دارو سازمون گفته اشکال نداره تازه خیلی هم خوبه اینا مکملن من نمیدادم میترسیدم بدون تجو.یز پزشک وقتی به دکتر گفتم اونم تایید کرد که بدم .
فاطمه جان چرا میدونم دختر کوچیکم بای بره دکتر ولی میمونه تا شهریور که برم اراک خونه مامانم .ولی دکتر خوب تو اراک نمیشناسم اینجا کسی میتونه در مورد دکتر تو اراک بهم کمک کنه . داداشم اکثر دکترا رو میشناسه ولی من نمیخام هیچکس بفهمه .چون میدونم رفتارا تغییر میکنه حتی اگه از روی دلسوزی .
من جینکو ویتون که به حفظ شادابی و سلامتی کمک میکنه و omega3+codliver oil دقیقا اسمش اینه میدم هر چند بوی ماهی گندیده میگیره بچم ولی میبینم که روش تاثیر داره .
پروین جون
خدارو شکر که آزمایش گل پسرت خوب بود
تو این سن فقط رژیم غذائی متعادل و تحرک بالا برای رفع چاقی استفاده میشه
هر چی بهتر قد بکشه اضافه وزنش کمتر میشه
پس فقط روی رژیم غذائیش متمرکز شو که متنوع و متعادل و مفید باشه و همزمان فعالیتش بالا بره تا چربیهای اضافه بسوزن
فکر نکنم اینطوری دیگه جراحی زیبائی هم بخواد اون پسر جنتلمن شما:)
الان قیافه با شخصیت و جنتلمنش اومد جلوی نظنر
براش زدم به تخته
هزار ماشالا:)))))))))))))))))))
شیخی به زنی فاحشه گفتا :مستی!
هرلحظه به دام یک کسی پا بستی
گفتا شیخا! هرآنچه گویی ،هستم
اما تو؟چنان که می نمائی ،هستی؟
پروین جون میشه دوباره عکس گل پسرتو بذاری منم دلم میخواد ببینمش اگه براتون امکان داره مرسی
هوای پاک حق مسلم هر ایرانی است.http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=696437&PostID=27337662#27337662
سلام دوستان عزیزم

پروین جون خدارو شکر پسرت مشکلی نداشت.انشاالله همیشه در پناه خدا باشه.
پروین منم چند روزی هست حسابی به هم ریختم.دستام بدجور درد میکنه.گاهی بی حس میشه.دیروز هم متاسفانه بعد از چند وقت پسرم رو زدم.دیشب بردمش پارک و موقع برگشت نمیخاست بیاد.اصلا اینجوری نبود که بیرون دیگه اذیتم کنه.خیلی اذیتم کرد.منم وقتی رسیدیم خونه متاسفانه نتونستم بر خشمم غلبه کنم و .......دلم خیلی گرفته...وقتی خواب بود نشستم و نگاش کردم.البته قبل از خواب طفلک خودش اومد و ازم معذرت خواست.سفت بغلم کرد و گریه کرد.منم باهاش گریه کردم.....دیشب خیلی برام بد بود....خدایا صبرم رو زیاد کن.....
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
فاطمه جون دکتر پسرم گفت توی مدارس بهش دارو رو بدم و موقع تعطیلات دارو رو قطع کنم.شما الان ریتالین رو شروع کردی؟؟
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
2810