2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 981263 بازدید | 11748 پست
ممنونم شعله جون که تجربه ات رو به ما هم گفتی.منم برای پسرم چند روز هست که بوکس بچه ها رو گرفتم.دستکش هم داره.حسابی با ضربه زدن انرژیش رو تخلیه می کنه.از این توپهای خیلی بزرگ که برای ایروبیک هست هم براش گرفتم.حسابی بااون سرگرمه.البته بادش رو کم کردم تا از روش پرت نشه.برای تخلیه انرژی خیلی خوبه.
بچه های ما فقط باید ذهنشون رو مشغول کنیم.چون اگر بیکار باشند مشکلاتشون شدت میگیره.
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان این مطالب رو شنیا جون در تاپیک کلاس اولیها گذاشته بود.

آشنایی با فعالیت های پیشرفته ادراکی- بینایی فراستیک

همانطور که می دانیم درصد بالایی از یادگیری در کودک از طریق دیداری، بین سنین سه و نیم تا هفت و نیم سالگی به وجود می اید .تاخیر در رشد ادراکی - دیداری موجب به وجود امدن بعضی اسیب های شناختی در کودک خواهد شد.

برای جبران رفتار های ادراکی- بینایی و ادراکی- حرکتی که در کودک به موقع شکل نگرفته اند،باید بازی ها و فعالیت هایی تدارک دید که به اصطلاح حلقه های مفقوده در مراحل رشد جبران شوند.

دکتر مارین فراستیک در سال 1963 در کتاب آزمون پیشرفته ادراکی-بینایی فراستیک ، تمرین هایی را با 5 هدف کلی ارائه می نماید که به ترتیب به شرح زیر می باشد.

1- هماهنگی حرکتی- دیداری

ترسیم خطوط مستقیم، منحنی وزاویه دار بین دو شی ء مختلف و یا از نقطه ای به نقطه دیگر از جمله تمرینات این بخش می باشد .در صورتی که کودک در اجرای این مراحل با مشکل روبه رو شود ،باید عوامل زیر مد نظر قرار گیرد:

1- محیط فیزیکی

2- ضعف انگشتان دست

3- غلبه طرفی

4- عدم هماهنگی مناسب در عملکرد کودک

تقویت این بخش باعث تقویت هماهنگی چشم و دست، تثبیت برتری طرفی ورفع نارسانویسی

می گردد.

تمریناتی که می توان در این زمینه انجام داد:

1- مانند تمرین یک فراستیک خطوط موازیی ، به صورت مستقیم ، مورب،شکسته ،ومنحنی هایی در جهات مختلف کشیده از دانش اموز بخواهیم بین ان ها طوری خط بکشد که به خطوط اطراف برخورد نکند این تمرین شاید در ابتدا برای دانش اموز مشکل باشد اما به مرور که بین چشم و دست هماهنگی ایجاد شد و دقت وی افزایش یابدخطوطی که بین خطها کشیده می شود کاملا بین دو خط قرار می گیرد .

2-تعدادی از دانش اموزان در گرفتن درست مداد مشکل دارند که در ابتدا درست گرفتن مدادوزاویه صحیح گذاشتن دفتر یا کاغذ جلوشان (درمان اختلالات دیکته نویسی-دکتر مصطفی تبریزی-صفحه 21) را به ان ها اموزش می دهیم سپس می گوییم با گچ ،ماژیک (خط درشت) ابتدا روی تخته سیاه ووایت بورد وسپس با مداد روی کاغذ بنویسد.

3- فشار دادن توپ نرم با انگشتان و انداختن توپ در حلقه ی مینی بسکت

4- استفاده از قلاب ماهیگیری برای این کار دو نوع وسیله بازی در بازار موجود می باشد در نوع اول ماهی ها را با دست روی زمین می چینیم دانش اموز انها را با قلابی که یک اهن ربا به سرش وصل است می گیرد اما در نوع پیشرفته تر ماهی ها درون یک صفحه چرخان هستند که دانش اموز علاوه بر هماهنگی چشم و دست باید سرعت عمل و دقت و تمرکز نیز داشته باشد چون زمانی که صفحه می چرخد دهان ماهی ها باز وبسته می شود ودانش اموز همزمان با باز شدن دهانشان بلافاصله ان ها را باید بگیرد.

5-کوبیدن میخ ، مچاله کردن کاغذ های باطله باانگشتان دست ودرست کردن شکل های حجم دار

6- تیراندازی با تفنگ پلاستیکی

7- بازی با توپ و راکت

8-استفاده از توپ چسبناک به سوی هدف معین برای دانش اموزان کوچک تر و استفاده از دارت برای سنین بالاتر

9 – بازی بولینگ

10- پیچاندن نخ دور قرقره

11- حمل استکان پر اب به شکلی که هنگام راه رفتن اب ان نریزد.

12- حمل یک زنگوله با راه رفتن ارام و سریع به نحوی که به صدا در نیاید.

13- چند شکل هندسی را روی کاغذ رسم کرده از کودک بخواهیم با قیچی ان ها را در اورد.

14- بازی پینگ پنگ

15- گرفتن و پرتاب کردن توپ

16- تیله بازی

17- بازی یک قل دو قل

18- اگر انگشتان و عضلات کوچک وبزرگ دست،ضعیف یا کوچک هستند ،از مدادهای باریکتر (با قطر کمتر از مدادهای معمولی )استفاده شود و مداد خیلی کوتاه نباشد.

19- دوختن ، در ابتدا با استفاده از کارت های دوخت و بعد از ایجاد مهارت با سوزن های درشت

20– حروف را به صورت نقطه چین وبزرگ بنویسیم ودانش اموز انها را با مداد دیگری پررنگ کند .

21- حروف را به صورت درشت و تو خالی روی برگه بنویسیم ودانش اموز با ابرنگ یا گواش و با انگشت اشاره حروف را رنگ نماید.

22- حروف را به صورت درشت و تو خالی روی برگه بنویسیم ودانش اموزبا کمک چسب و لپه داخل ان را پر نماید.

23- حروف را به صورت درشت با ماژیک بزرگ بنویسیم و دانش اموز ان را با قیچی در اورد.

24- از دانش اموز بخواهیم در محلی که ماسه یا خاک نرم یا نمک قرار داده ایم با انگشت حروف و کلماتی که از وی می خواهیم بنویسد.

25- طناب بازی پریدن از روی طناب

26- خمیر بازی و گل رس

27- پرتاب اشیا به طرف هدف معین یا گرفتن اشیا متحرک در فضا

28- ریختن اب درون لیوان که به تدریج فاصله لیوان و پارچ تا فاصله معین و نه چندان زیاد افزوده شود.

29- انداختن لوبیا یا نخود داخل ظرف

30- حفظ تعادل چوب با یک انگشت:یک چوب صاف وبا قطر مناسب به طول 20 تا 30 انتخاب کرده و از کودک خواسته شود سر چوب را روی انگشتش قرار دهد و ان را به حالت عمودی در حال ایستاده یا راه رفتن نگه دارد.

31- بازی فوتبال دستی

32- انداختن حلقه های پلاستیکی دور چوب عمودی

33- کشیدن ماشین با نخ از بین موانع

34- اراِِئه تصویری از شخصیت های کارتونی و مورد علاقه کودکان و درخواست از وی جهت چسباندن کاموا با کمک چسب مایع روی خطوط تصویر

35- استفاده از بازی های کامپیوتری که موارد بالا در ان ها باشد.

36- تمرینات کتاب کار بهبود و تقویت سرعت ادراکی – حرکتی (مؤلفین: زراعتی – اشیانی – دلاوری – رضاپور – مرادی ثانی) که در جهت هماهنگی چشم و دست بسیار مفید می باشد. این تمرینات به مرتب نوشتن دانش اموز ورفع نارسانویسی ای که مربوط به عدم هماهنگی چشم و دست است، تقویت انگشتان و تثبیت غلبه طرفی، کمک می کند.
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
شعله جون ممنون از بازیهایی که گذاشتی منم ایلیا رو خانه کودک کلاس توانمندیهای ذهنی گذاشتم همه چیز باهاشون کار می کنن و واقعا عالیه
روی نقاط قوت کار می کنن و نقاط ضعف رو هم حسابی تمرین می کنن باهاشون
البته برای 3 تا 7 سال هست ببین بچه هاتو ثبت نام می کنن خیلی خوبه
کلیه اجناس خانوم پسند رو در تاپیک من ببینید . http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=881434&PageNumber=1
شعله جون کلیلنک شناخت رو می دونم اون کلینیکی که گفتی قیمت کلاس بازی درمانیش ارزان تره رو می خوام
ممنونم
کلیه اجناس خانوم پسند رو در تاپیک من ببینید . http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=881434&PageNumber=1
البته فکر کنم تو اصفهان هم کلینیکهایی باشه که زیر نظر اموزشو پرورش باشه اینجا اگه بچه مدرسه ای باشه باید نامه از مدرسه معرفی شده باشه دولتیه برای همین اینقدر ارزانه من یک ساعت و نیم بچه هامو مبرم 10میگیره
سلام
یه پیشنهاد
برای ما خوب جواب داد و من برای اولین بار بعد از 3 سال از پارک رفتن لذت بردم:)
ما رفتیم پارک بهشت مادران
خودمون دوتائی و زیر سایه درخت روی چمنها نشستیم و چند تا فلش کارت حیوانات و قیچی و چسب هم همراهمون بود
دقیقا 2 ساعت قیچی کردیم و چسبوندیم کلاژ درست کردیم و قصه گفتیم و اون لابلا یه برش کیک هم خوردیم:)

اولین بار بود که من تونستم یک ساعت تمام روی زمین بشینم و چون بدون حجاب بودم گرمم هم نشد که کلافه بشم
پیشنهادمو یه بار عملی کنین
فکر کنم به یک بار امتحانش بیرزه
فضای آزاد و آروم و درختا و چمن و کاردستی و کلاغها و گربه ها...
واقعا باورم نشد که رکسانا 2 ساعت تمام با یه چیز به این سادگی سرگرم شده
شیخی به زنی فاحشه گفتا :مستی!
هرلحظه به دام یک کسی پا بستی
گفتا شیخا! هرآنچه گویی ،هستم
اما تو؟چنان که می نمائی ،هستی؟
شعله جان
امیدوارم صحیح و سالم باشن پسرات همیشه و عمل هم به خیر و خوشی انجام بشه
سلام مامانای گل خوبید ..............من مامان امیر علی ام تو قسمت کودکی با نشانه های اوتیسم فعال هستم .....

دارم کامنت هاتون رو دونه دونه میخونم ولی خیلی زیاده ..........اگه به سوالام جواب بدین ممنون می شم ..............

ایا بچه های شما دستور بذیر هستن ......مثلا بگی امیر نرو تو خیابون ایا گوش میدن ؟؟...

بعدی ش اینکه ایا همه نی نی های بیش فعال به موقع حرف می افتن .....

و هم اینکه ایا کسی اینجا هست داروی ابیلزول یا اسم دیگه ش ارپیپرازول به فرزندش بده ......و اخرتر هم اینکه ایا کسی هست با اینکه بچش بیش فعال یا خیلی شیطون باشه وخلاف نطر دکترا هیچ دارویی به بچش نده ............

بعدش اینکه ایا دارو میدین باید مرتب بدین یا مواقعی که خیلی اتیش پاره می شن دارو رو میدین بهشون ؟؟
نی نی جون
دختر من بیش فعاله
الان 3 سال و10 ماهشه
2 سال و 2 ماهگی کامل حرف زد
دستور پذیر تا حدی هست البته بستگی به دستور دهنده داره!
مثلا حرف منو معمولا گوش میده چون قاطع هستم
اغلب روانپزشکهائی که رفتم دارو تجویز کردن و لی من ندادم چون هنوز مدرسه نمیره و تمرکش هم خوبه پس با شیطنتش کنار میام:/
2810