2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 981523 بازدید | 11748 پست
سلام
بچه ها یادتونه قبلا ایلیا اصلا با بچه ها خوب نبود و می زدشون ولی از وقتی رفت مهدکودک خیلی خوب شد باهاشون و فقط جیغاش زیاد شد
ولی امروز مدیر مهد گفت چندروزه ایلیا داره بچه ها رو می زنه و تنیه و تشویق هیچکدوم روش تاثیر نمی زاره و کار خودشو می کنه
از خودشم که دلیلشو می پرسم چیزی جوابمو نمی ده انگار حرفمو نشنیده
بعضی وقتا بهش می گم اگه بچه ها رو بزنی به باباهاشون می گن و باباهاشون میان دعوات می کنن یا زنگ می زنن پلیس میاد می ندازنت زندون چون بچه هاشونو اذیت کردی
گاهی وقتا جواب می ده این طرفند و گاهی هم نه
نمی دونم چرا اینکاررو می کنه
مشکل دیگه ای که باهاش دارن اوایل ایلیا اصلا رنگ آمیزی رو دوست نداشت و حتی به خاطرش نمی خواست بره مهد ولی حالا یاد گرفته و رنگ می کنه ولی مربیشون می گه همیشه توی کتاب بچه ها خط می کشه روی کتاب بچه هایی که رنگ امیزیشون خوبه و حالا این یک مشکل شده چون بچه های دیگه هم یاد گرفتنو همینکارو می کنن
به نظرتون چه دلایلی می تونه داشته باشه
مدیر مهد می گه ایلیا خیلی حسوده و این از حسادتشه و باید درمان بشه
به نظرتون می تونه این دلیلش باشه
؟؟
البته جدیدا با خواهرشم خیلی خیلی بد شده و حاضر نیست اصلا چیزی بهش بده
حتی وقتی برای دوتاییشون مثل هم یک چیزی رو می خرم مثل کتاب یا دنت یا هرچی یک جوری دوست داره مال خواهرشو خراب کنه
با اینکه من واقعا از محبت براش کم نمی زارمو هردوشونو با هم دیگه نوازش میکنم حتی گاهی خودش می گگه آیلین خوبه من بدم که من عاشقانه می بوسمش و می گم هردوتون برای من مثل همین و فرشته های خوب خدایین که به من داده
نمی دونم با این برخوردش چیکار کنم ؟
با حسادتش
مدیر مهد می گه من بچه ای به این شکل ندیده ام که این قدر حسادت کنه
نظرشما چیه دوستانم ؟
آیا راهکار خاصی وجود داره برای از بین بردن حسادت ؟
کلیه اجناس خانوم پسند رو در تاپیک من ببینید . http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=881434&PageNumber=1

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نازی عزیزم،ممنونم از اینکه اینقدر به فکر ما مامانها هستی.منم امیدوارم یه روزی برسه هممون بیاییم اینجا و بگیم فرزندانمون خوب شدند.
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
سلامممم
شیده جون خیلی خوشحال میشم گاهی به اینجا سر میزنی تو دوست قدیمی من هستی من همیشه به فکرت هستم

فکر میکنم عرق کردن پسرت طبیعی باشه پسر من که اضافه وزن داره هنوز هم عرق میکنه مخصوصا کف دستهاش و موقع مشق نوشتن اما پس از کلی آزمایش و ام ار آی چیزیش نبود من گذاشتم به حساب چاقیش اما یکی دوتا از بچه های کلاسشون که اضافه وزن هم ندارند مادرهاشون میگن که عرق میکنن حتی یکیشون اونقدر عرق میکنه که مامانش روزهایی که ورزش دارن میاد مدرسه و لباسهاشو عوض میکنه میگه حتی تا آلمان هم بردمش دکتر گفتند چیزیش نیست و فعالیت غدد عرقش زیاد هست
منم هر وقت پسرم لباس زیرش رو در میاره به طور نا محسوس بیضه هاشو زیر نظر میگیرم چون شنیدم اولین علامت برای بلوغ پسران بزرگ شدن بیضه ها هست
به نظرم برای اینکه خیالت از بابت تیروئید راحت بشه یه آزمایش ازش بگیر
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
ازی جون
مرسی ...مرسی از راهنماییت .. چقدر مهربون و با حوصله جوابم رو دادید...تشکر
چقدر کادر آگاه و پیگیری هستید شما...از این به بعد هر مشکلی داشتم میام سراغ خودت...:)
منم میرم یک آزمایش کامل غددد برای پسرم انجام بدم
پروین جون
منم همیشه به یادتم
تو روزهای حساس و استرس آور کلاس اول با هم بودیم:)
پروین جون ...فقط منظورم عرق کردن نیست بیشتر تغییر بوی عرق نگران کرده...
چقدر شماها پیگیر هستید... من همسرم خیلی مخالف دکتر بردن زیاده...حالا ام آر آی رو که فکر نکنم هیچ وقت موافقت کنه...
مرسی از راهنماییت گلم...بوس :)
دوستان من جواب تک تک شما رو دادم ارسال نمیشه نکنه میخوام قطع دسترسی بشم؟برگ عزیز برای شما هم کلی تایپ کردم ارسال نشد و همش پرید
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
برگ زرد دوباره مینویسم امیدوارم ارسال بشه و بتونم کمی از استرست کم کنم

این قاطی کردنها و سوال پرسیدنهای پسرت کاملا طبیعی هست همه ی بچه های کلاس اول اینطورین ...بابا 32 تا حرف رو باید یاد بگیرن معلومه براشون سخته ...میدونم تو هم مثل من کوچکترین اشتباه پسرت رو میزاری به حساب بیش فعالی و عدم تمرکز ولی اینو بدون این مختص همه ی بچه هاست چه بیش فعال چه غیر بیش فعال

برای اینکه خیالت رو راحت کنم اینو بگم که تا یکی دو ماه اول سال دوم هم قاطی میکنن پس الکی حرص نخور و آماده باش اینو من نمیگم خواهرزاده ام که 20 ساله معلم کلاس دوم هست میگه

برای بی انگیزه شدنش هم همن نظر نازی جان را دارم بهش فشار نیار ...برای املا فقط کلمات سخت رو بهش بگو و اونایی رو که بلده ولش کن ...اگه املای هر شب خسته اش میکنه فقط شبهایی که روز بعد املا داره بهش بگو ...وقتی چند تا مشق داره مثلا اگه مشق فارسیشو نوشت بزار استراحت کنه هر طور که دوست داره اگه دلش میخواد بازی کنه یا کارتن مورد علاقشو ببینه بعد مشق بعدی رو بنویسه ...خود من دیشب از ساعت 5 درگیر مشقهای پسرم بودم تا 9 و نیم شب با اینکه زیاد هم نبودند چون مابینشون باید استراحت کنه عمرا همه رو پشت سر هم بنویسه
مونا جون من تولد پسرت رو تبریک گفتم متاسفانه ارسال نشد الان هم روی هر پستی ده بار میزنم تا ارسال میشه

خدارو شکر که تولد علی جان به خوبی و خوشی برگزار شد ...فکر نمیکنی این آروم شدن و متعادل شدن رفتارش به خاطر مصرف دارو باشه؟
منم وقتی پسرم دارو میخوره اونقدر آروم و عاقل میشه که خودمم شک میکنم بیش فعال باشه ولی پس از آزمون و خطاهای بسیار به این نتیجه رسیدم که بیش فعاله و خوردن دارو به نفعش هست مثلا همین روزها صبحها که دارو میخوره اونقدر توی مدرسه رفتارش خوبه که همه حتی این معلم سختگیر امسال هم ازش راضیه اما بعداز ظهرها که دارو نمیخوره و کلاس ژیمناستیک میره باباش میگه وقتی میرم دنبالش یکی یکی بچه ها از کلاس میان بیرون و ازش شکایت دارن

چند بار هم مربی برای تنبیه فرستادتش بره روی صندلی بشینه و اجازه ورزش کردن بهش نداده ...با این اوصاف یا باید نفرستمش ژیمناستیک یا باید ببرمش جایی که از اینجا دور باشه چون این کلاسش تو محله ی خودمونه میترسم بچه ها برن تو خونه تعریف کنن و اسم و آوازه پسرم تو کوچه و محل به بدی در بره
راجع به ریسپریدون من هیچوقت به پسرم ندادم و تجربه ای هم ندارم
سلام دوستای خوبم

ایلار عزیزم ایلیای گلت چند سالشه ؟
وای از دست مدیر مهدکودک که اینقدر راحت به بچه برچسب می زنن. خیلی راحت می گن بچه حسوده و............
ولی من احتمال می دم تو مهد کودک با بچه های دیگه مقایسه اش کردند و حتما کاری کردن که بچه رو حساس کردن . شما چند تا کار می تونی بکنی : اول اینکه بهش بگی توی مهد کودک یه نفر هست رو نقاشی بقیه خط می کشه . تو حواست باشه و مراقب باش اگه دیدی کسی رو نقاشی کس دیگه خط کشید سریع به مربی تون بگو یعنی بشو مثل پلیس و دستگیرش کن .

دوم : با یه سری عروسک یا حیوون پلاستیکی یا هر چیز دیگه ترتیب یه نمایش رو بده که تو اون نمایش پسر بچه دوستاش رو می زنه . باید خیلی واقعی باشه حتی از شوهرت یا مامانت هم کمک بگیر که یه نقش بازی کنن بعد وقتی پسرت غرق در جریان داستان میشه ازش بپرس به نظر تو چرا این پسره همه رو میزنه ؟ یعنی یه جورایی از زیر زبونش حرف می کشی . حالا شاید دفعات اول توجه نشون نده ولی کم کم ممکنه علت رفتاراش رو بگه

سوم: هر چند وقت یه بار دخترت رو جایی بذارز و دوتایی با پسرت برین بیرون با هم

چهارم : یه سری کتاب هستن در مورد رفتار با دیگران و احترام و.... بگیر با هم بخونین

پنم : یه سری جایزه بخر ببر بده مهدکودک بهشون بگو هر روز ایلیا جان پسر خوبی بود و بچه ها رو کمتر زد بهش جایزه بدن حتی اگه لازمه تا مدتی هر روز بهش جایزه بدن و بعد که اومد خونه شما هم خودت جداگانه دوباره بهش جایزه بده . حالا در این بین بد نیست با مشاور هم صحبت کنی

ایلار جان اینا مواردی بود که به فکرم رسید . امیدوارم به دردت بخوره . عزیزم منم دیروز رفتم مهد کودک مربی زبان ایلیا می گفت خیلی تو کلاس شیطونی می کنه اما یادگیریش عالیه . البته من ناراحت نشدمچون وظیفه اروم کردن بچه ها تو کلاس به عهده معلمه و اون دیگه مشکل خودشه که چطور بچه رو جذب کلاس کنه . کلا جدیدا معلم ها و مربی های مهد با برچسب زدن به بچه ها همه مسئولیت ها رو از سر خودشون بر می دارن و سر خانواده ها می اندازن .
سلام به همه مامانا الان میخواستم تاپیک بزنم ولی این تاپیکو پیدا کردم گفتم سوالمو همینجا بپرسم:
از چه سنی بیش فعالی خودشو نشون میده؟ چه علایمی داره؟
پسر من الان ده ماهشه و یه لحظه آرومو قرار نداره همش درحال تحرکه باهوش به نظر میاد خوابشم تو روز خیلی کمه و زود بیدار میشه ولی شبا خوب میخوابه
ممنون میشم راهنماییم کنین
توی کلاس زبان به ایلیا یاد دادن که بگه :I am a happy boy I am a good boy .... مربی زبانشون میگه ایلیا می گه من پسر خوبی نیستم . من وحشی هستم . نمی دونم باید برم با یه مشاور صحبت کنم . کلا ایلیا اصلا دوست نداره مرکز توجه باشه یا کسی بهش توجه و محبت کنه . باید دنبال راهی برای این اخلاقش باشم

پروین جان خیلی خیلی خوشحالم که پسرت به دارو جواب داده . خدا رو شکر . ایشالا روز به روز بهتر و بهتر میشه خانومی