2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 981501 بازدید | 11748 پست
سلام
فریال جان عزیزم حتما حتما بگو خیلی مفید بود

دوست جونا یه ماهنامه هست به نام ( نبات کوچولو ) در دو قسمت چاپ میشه : 3تا 6 سال و 7 تا 12 سال . من هر ماه برای ایلیا می گیرم هم خیلی قشنگه و هم مطالب جالبی داره . از طرفی یه حس بزرگ بودن به بچه ها میده یه جورایی ایلیا حس می کنه دیگه بزرگ شده و برای خودش می تونه ماهنامه داشته باشه و دقیقا مثل پدرش ماهنامه هاشو مرتب می چینه تو قفسه کتاباش . یه حس مالکیت و استقلال بهش دست میده.

می خوام یه سری کتاب که برای ایلیا گرفتم رو براتون معرفی کنم :
1- کتاب های ( افرین پسر گلم ) و ( افرین دختر گلم ) . کتاب های جالبی هستن . از انتشارات نوای مدرسه . برای گروه سنی الف و ب
در این کتاب ها نحوه صحیح برخورد بچه ها در جاهای مختلف مثل مهمانی و پارک و مصرف اب و مطب دکتر و مدرسه و خرید و.... رو بیان می کنه

یه قسمت از یکی از این کتاب ها رو می زارم :
اسم کتاب : افرین پسر گلم موضوع : در ادب و احترام

اسم این پسر سامان است . سامان پسر خیلی خوب و با ادبی است . وقتی از خواب بیدار می شود به همه صبح به خیر می گوید چون می داند این کار ، کار بچه های با ادب است . ................

حالا هر کتاب با یه موضوع واحد ، جداگانه برای پسرها با شخصیت سامان و برای دخترها با شخصیت سارا منشر شده.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نازی جون
مرسی از راهنماییت ...
راستش خودم هم تصمیم اینه که ببرمش متخصص غدد اما قبلش میخواستم با چند تا مامان که پسر تو این سن دارند مشورت کنم و اگه ببینم این موضوع طبیعیه که بیخودی استرس دکتر و آزمایش رو بهش وارد نکنم!
میشه بگید پسر شما دقیقا چند سالشه و یعنی الان به بلوغ رسیده ؟؟ نمیتونید با زدن آمپول و.. به تاخیر بندازید ؟
من امیدوارم این مساله همون حدود 14-15 براش اتفاق بیوفته نه زودتر...
شیده جان

من پسرم را نزد چند تا متخصص غدد اطفال بردم. آزمایشات نشان می داد که پرولاکتین و کورتیزول بالایی داره. چندین بار آزمایشات را تکرار کردیم نتیجه یکسان بود.

برای علت بالا بودن پرولاکتین را بفهمیم ام آر آی مغز دادیم تشخیص آدنوم هیپوفیز دادند یعنی توده های خوش خیم.

در ام آر آی نشان داده شد که هیپوفیز جهت بلوغ فعال شده برای همین دکتر نظر داد که جلوی بلوغش باید گرفته بشه

الان هم آمپول میکرورلین تزریق می کنه هر 28 روز یکبار. و برای آدنوم هم مشغول درمان هستیم.

ولی رشد وزنی اش متوقف شده

خلاصه ماجراها داریم....
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
رها کردن هر آنچه که از کنترلم خارج است .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

شقایق جان

من به پسرم بیش از یکسال هست که دیگه ریسپریدون نمی دهم

ولی قبلا موردی می دادم و زمان خاصی نداشت
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
رها کردن هر آنچه که از کنترلم خارج است .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

بااجازه دوستان ادامه مبحث تربیت فرزند
تنبیه بدنی ممنوع،درتنبیه بدنی مافقط دق دل خودمان راخالی میکنم.
درتنبیه بایدرفتارکودک راتوبیخ کنیم نه خودش را.درتنبیه هم باید قاطع باشیم به همین علت نباید زودتصمیم بگیریم،اول باید خوب فکرکنیم وبعدتنبیه رامشخص کنیم وروی حرفمان بایستیم.
_بچه کلی نگرنیست بایدموردبه مورد به اوبگوییم کاراشتباهش چیست.
_بعضی مواقع بایدنسبت به رفتارهای آزاردهنده بچه ها بی خیالی طی کنیم(زیاد بهشون گیرندیم)
_درموردتشویق بازهم بایدروی رفتارش تاکیدداشته باشیم ورفتارش روتشویق کنیم.نمی گوییم خودت خوبی میگوییم چه رفتارخوبی
-بوسیدن ،نازونوازش کردن،درآغوش گرفتن یادمون نره
_نشانه های اعتمادبه نفس درکودکان:
1_مغرورازموفقیت
2_میتواندمستقل عمل کند
3_مسئولیت پذیراست
4_تحمل شکست وناکامی رادارد
5_اهل شوخی است
6_هدفمنداست
7_به هنگام نیازدرخواست کمک میکند
8_میتواندآرزویش رابرای برآورده شدن به تاخیربیاندازد(اهل صبروحوصله است حاضراست لذتهای کوتاه مدت رافدای لذت های بلندمدت کند)
9_فعال وپرشوروپرتحرک است
10_دربیان احساساتش قوی است
11_آرام است(ازنظرروحی)وازعهده ی فشارها برمی آید
-
نازی جون مهربونم ممنونم از راهنمای خیلی خوبتون .
درسته نازی جون موقع دیکته نوشتن کلافگیشو کاملا حس میکنم ، درسش خوبه حتی دیکته های هم که تو کلاس مینویسه فقط تو مواقعی بعضی کلمات نقطه ها رو بالا پایین میذاره ،ولی تو خونه موقع نوشتن دیکته با اینکه حروف رو میشناسه ولی با شک میپرسه فلان حروفه ؟ منم متاسفانه از کوره در میرم سرش داد میزنم و میگم بچه درسته بنویس ...
فکر میکنم به خاطر همینه که از نوشتن دیکته طفره میره .
سلام
بچه ها یادتونه قبلا ایلیا اصلا با بچه ها خوب نبود و می زدشون ولی از وقتی رفت مهدکودک خیلی خوب شد باهاشون و فقط جیغاش زیاد شد
ولی امروز مدیر مهد گفت چندروزه ایلیا داره بچه ها رو می زنه و تنیه و تشویق هیچکدوم روش تاثیر نمی زاره و کار خودشو می کنه
از خودشم که دلیلشو می پرسم چیزی جوابمو نمی ده انگار حرفمو نشنیده
بعضی وقتا بهش می گم اگه بچه ها رو بزنی به باباهاشون می گن و باباهاشون میان دعوات می کنن یا زنگ می زنن پلیس میاد می ندازنت زندون چون بچه هاشونو اذیت کردی
گاهی وقتا جواب می ده این طرفند و گاهی هم نه
نمی دونم چرا اینکاررو می کنه
مشکل دیگه ای که باهاش دارن اوایل ایلیا اصلا رنگ آمیزی رو دوست نداشت و حتی به خاطرش نمی خواست بره مهد ولی حالا یاد گرفته و رنگ می کنه ولی مربیشون می گه همیشه توی کتاب بچه ها خط می کشه روی کتاب بچه هایی که رنگ امیزیشون خوبه و حالا این یک مشکل شده چون بچه های دیگه هم یاد گرفتنو همینکارو می کنن
به نظرتون چه دلایلی می تونه داشته باشه
مدیر مهد می گه ایلیا خیلی حسوده و این از حسادتشه و باید درمان بشه
به نظرتون می تونه این دلیلش باشه
؟؟
البته جدیدا با خواهرشم خیلی خیلی بد شده و حاضر نیست اصلا چیزی بهش بده
حتی وقتی برای دوتاییشون مثل هم یک چیزی رو می خرم مثل کتاب یا دنت یا هرچی یک جوری دوست داره مال خواهرشو خراب کنه
با اینکه من واقعا از محبت براش کم نمی زارمو هردوشونو با هم دیگه نوازش میکنم حتی گاهی خودش می گگه آیلین خوبه من بدم که من عاشقانه می بوسمش و می گم هردوتون برای من مثل همین و فرشته های خوب خدایین که به من داده
نمی دونم با این برخوردش چیکار کنم ؟
با حسادتش
مدیر مهد می گه من بچه ای به این شکل ندیده ام که این قدر حسادت کنه
نظرشما چیه دوستانم ؟
آیا راهکار خاصی وجود داره برای از بین بردن حسادت ؟
کلیه اجناس خانوم پسند رو در تاپیک من ببینید . http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=881434&PageNumber=1
سلام
بچه ها یادتونه قبلا ایلیا اصلا با بچه ها خوب نبود و می زدشون ولی از وقتی رفت مهدکودک خیلی خوب شد باهاشون و فقط جیغاش زیاد شد
ولی امروز مدیر مهد گفت چندروزه ایلیا داره بچه ها رو می زنه و تنیه و تشویق هیچکدوم روش تاثیر نمی زاره و کار خودشو می کنه
بعضی وقتا بهش می گم اگه بچه ها رو بزنی به باباهاشون می گن و باباهاشون میان دعوات می کنن یا زنگ می زنن پلیس میاد می ندازنت زندون چون بچه هاشونو اذیت کردی
مشکل دیگه ای که باهاش دارن اوایل ایلیا اصلا رنگ آمیزی رو دوست نداشت و حتی به خاطرش نمی خواست بره مهد ولی حالا یاد گرفته و رنگ می کنه ولی مربیشون می گه همیشه توی کتاب بچه ها خط می کشه روی کتاب بچه هایی که رنگ امیزیشون خوبه و حالا این یک مشکل شده چون بچه های دیگه هم یاد گرفتنو همینکارو می کنن
؟؟
حتی وقتی برای دوتاییشون مثل هم یک چیزی رو می خرم مثل کتاب یا دنت یا هرچی یک جوری دوست داره مال خواهرشو خراب کنه
با اینکه من واقعا از محبت براش کم نمی زارمو هردوشونو با هم دیگه نوازش میکنم حتی گاهی خودش می گگه آیلین خوبه من بدم که من عاشقانه می بوسمش و می گم هردوتون برای من مثل همین و فرشته های خوب خدایین که به من داده
با حسادتش
نظرشما چیه دوستانم ؟
کلیه اجناس خانوم پسند رو در تاپیک من ببینید . http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=881434&PageNumber=1
سلام
؟؟
با حسادتش
نظرشما چیه دوستانم ؟