2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 981289 بازدید | 11748 پست
سلام پروین عزیز.پسرگلت چطوره؟منم توقع زیادی از پسرم ندارم.همین که یه فرد سالم توی این جامعه ی پر از مشکلات بشه برام کافیه.به امید روزهایی سرشار از موفقیت برای تمام بچه های تاپیک.....................
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
سلام به همه مامانای مهربون و دلسوز.
نازی جون موفقیت پسر گلت بهت تبریک میگم ،پروین عزیزم کم غصه بخور خانومم یه رحمی بخودت بکن ،شما باید سالم و تندرست باشید تا به پسر گلتون رسیدگی کنید.
من اول تجربه ام رو در مورد قرص ریتالین بگم بعد برم سراغ نگرانی خودم.
دکتر اطفال شهریور امسال یعنی قبل از اینکه پسرم بره مدرسه و ما پی به بیش فعالی و عدم تمرکزش ببریم ، آزمایش چکاب براش نوشت و ما هم آزمایش رو انجام دادیم جواب آزمایش خوب بود فقط خون تو ادراش دیده میشد ، پسرم رو بردم پیش متخصص ارولوژی دکتر هم بعد تکرار آزمایش و تحت نظر گرفتن چند ماهه خدا رو شکر مشکل کلیه اش بر طرف شد ،وقتی از دکتر علت رو پرسیدم ؟دکتر گفتند که پسرتون دعوا نکرده بوده یا ضربه شدیدی به پهلوش خورده باشه ،منم گفتم نه اصلا اهل دعوا نیست ولی تو بازی های دزد و پلیس که میکنه خیلی خودشو به این ور اور میزنه حتی خودش رو مبل پرت یا با پهلو خودشو پرت میکنه رو زمین ولی با خوردن ریتالین خیلی این حرکاتشو کنترل کرده و دیگه کارهای خطرناک هم انجام نمیده.
خوب حالا میرم سراغ مشکلی جدیدا با پسرم پیدا کردم.
پسر من تقریبا از سه سالگی همه کارهای شخصیشو خودش انجام میداد و خیلی مستقل بود .
حالا امروز به خودم اومدم دیدم حتی جورابهاشو رو من باید پاش کنم و همینطور لباساش ،رفتم که بذارمش مدرسه با معلمش در میون گذاشتم تا باهاشون صحبت کنه ،معلمشون هم گفت اتفاقا تو کلاس یه کمی لوس شده ولی قبول کرد که باهاشون صحبت کنه .
مامانای مهربون کمکم کنید خیلی نگرانم پسرم تک فرزنده و من نمیخوام یه آدم لوس و از خود راضی بار بیاد.
حتی اگر کتابی سراغ دارید که در این زمینه بهم کمک میکنه بهم معرفی کنید.
ممنونم .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام سومیسو و برگ زرد عزیز

سومیسو جان پسرم خوبه وضع درسیش هم خوبه هست گفتم باید نماز رو حفظ میکردند اولش خیلی اذیت کرد درست گوش

نمیداد تمرکز نمیکرد براش معنی میکردم فایده نداشت حتی گریه کردم و کتکش زدم برای اولین بار ....بالاخره با تکرار یاد

گرفت جالب بود روز بعد همه ی مادرا ازم میپرسیدند چه جوری یاد پسرتون دادین نماز رو پسرهای ما هر کار میکنیم سلام و

تشهد رو یاد نمیگیرین کلا تو کلاس 27 نفری سه نفر بلد بودن که یکیشون پسر من بود و من فکر میکردم همه نماز رو بلدند

فقط پسر منه که بلد نیست ....از لحاظ هوش و یادگیری نه تنها چیزی از بچه های کلاس کم نداره بلکه از خیلی ها بهتر هم

هست
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
سلام
نازی خوشحال شدم واقعا اشک تو چشام جمع شد به زور خودمونگه داشتم که گریه نکنم اگه اداره نبودم واقعا گریم میگرفت چون واقعا میدونم الان چقدر خوشحال از ته دل درک میکنم و این سختیها رو با جون لمس میکنم چون خودم درد کشیدم دست راستش رو سر همه بچه های ما
خدایا هزاران مرتبه شکرت
خدایا! هرچند توتکراری ترین حضور زندگی منی، امامن به آغوشت ازآن سوی فاصله ها خو گرفته ام، تنهایم مگذار
دوستای خوبم خیلی خیلی ممنون از همگی

شیرینی این موفقیت اینقدر برام زیاده که هنوز با لذت تمام احساسش می کنم

شاید اگه الان یکی اینا را بخونه فکر کنه من دیوانه هستم که برای یه پسر کلاس پنجمی اینطوری می گم ولی شماها دوستای خوبم می دونم کاملا درک می کنید

چون تقریبا شرایط مشابهی داریم و همگی ما برای کوچکترین موفقیت بچه هامون داریم نهایت تلاشمون را می کنیم.

وقتی برای یک جمع یک رقمی مجبور بشی روزها و هفته ها زحمت بکشی تا بفهمه حالا معلومه با گرفتن یک کارنامه درخشان در پایه پنجم اینطوری ذوق زده می شی مخصوصا که تمام و کمال هم نتیجه زحمات خودش هست.
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
رها کردن هر آنچه که از کنترلم خارج است .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

برگ زرد

متاسفانه دختر من هم الان شرایطی مثل پسر شما را داره .

دختر من لوس کرده پدرش هست و اصلا پدرش اجازه سخت گیری را نمی داد ولی الان مدتی هست که پدرش هم دیگه عاصی شده از بس که اذیتمون کرده ....

چند هفته ای است که یه کم قوانین خونه را سخت گیرانه تر از قبل کردیم .

مثلا صبح ها برای بلند کردنش خیلی مشکل داشتیم الان که پیش دبستانی هست شاید یه ربع این ور و اون ور فرقی نکنه ولی برای سال دیگه حتما باید در ساعت مشخصی مدرسه باشه

برای همین یک ساعت و نیم قبل از رفتن بیدارش می کنیم حتی اگر شده با تشر و کمی تندخویی....

برای پوشیدن لباسهایش اصلا همکاری نمی کرد ولی الان با همسرم قرار گذاشتیم هر هفته یک تکه از لباسهایش را یاد بگیره خودش به موقع و مرتب بپوشه

فعلا از جوراب شروع کردیم، شاید مسخره باشه ولی باور کن برای یک جوراب پوشیدن تقریبا به مرحله انفجار می رسیدیم ولی الان هم یاد گرفته و هم عادت کرده

باید از کارهای کوچک شروع کرد. اول با خنده و تفریح و شوخی و تشویق و اگه درست نشد حتما با تنبیه و توبیخ

این کارها احتیاج به زمان داره ولی لازم هست مخصوصا برای فصل مدرسه .
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

دوستای خوبم

با اجازه همگی برخی مقالات و مطالبی که در این تاپیک گذاشته اید من در سایت farsiwebnet.org گذاشتم

در تاپیک کودکان بیش فعال.
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

پروین عزیز،آفرین به پسرت که نماز رو تونسته یادبگیره.حتمابراش جایزه بگیر.این نشون میده هوش خیلی خوبی داره.براش آرزوی موفقیت میکنم.
نازی عزیز،امیدوارم یه روزی برسه بیاییم اینجا از قبولی دانشگاه فرزندامون بگیم.بازم بهت تبریک میگم.با این حجم سنگین کتابهای پنجم مشخصه پسرت خیلی تلاشش رو کرده.
برگ زرد عزیز پسر منم همینطور البته گاهی لباسهاشو میپوشه کامل و مرتب و گاهی اوقات لج میکنه ولی روز به روز بهتر

میشه تو رو خدا کوچکترین کار اشتباه بچه تو به معلم گزارش نده این کار جز اینکه معلم رو حساس کنه و روی پسرت زوم کنه

و به خودت انرژی منفی بده فایده دیگری نداره

خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
سلام به همه مامانای مهربون

نازی جون از صمیم قلبم بهت تبریک میگم نمیدونی وقتی پستت رو خوندم چه حالی شدم برای ما مادرای نگران واقعا هیچی با ارزش تر از این نیست که شاهد موفقیتهای بچه ها مون باشیم میدونم این پیروزی هم برای خودت و هم گل پسرت خیلی باارزشه امیدوارم تو تمام مراحل زنگیه فرزندانت شاهد موفقیتهاشون باشی..بابت توضیحات کاملت هم در مورد دارو ممنونم

پروین جون پسر گلت ماشالله باهوشه به قول خودت تو کلاسشون فقط 3 نفر نماز رو بلدن پس ماشالله چیزی که از بقیه کم نداره که هیچ بیشترم داره خدا برات نگهش داره و هرروز شاهد موفقیتاش باشی ایشالله

منم دیروز صبح برای چک کردن مقدار دارو ونامه به مدرسه دوباره رفتم پیش دکتر...برعکس دفعه قبل ایندفعه خیلی برامون وقت گذاشت و من واقعا از صحبتهاو رفتارشون آرامش گرفتم...مقدار دارو همون روزی یکی کانسرتا 18 میلی گرم شد تا یکماه که اگه مدرسه شکایت بازم داشتن یا خودم متوجه شدم از ماه بعد بشه 36 میلی گرم که البته دیروز ظهر که رفتم مدرسه دنبال پسرم 2تا از معلماش رو دیدم واقعا ازش راضی بودن و میگفتم خیلی فرق کرده معلم اصلیش رو هم دیدم(ایشون جریان دارو رو میدونه) خیلی بهم دلداری داد و گفت اصلا نترس چون ندادن این دارو ترس از عواقبش به مراتب بیشتر از الانه خیلی ازش راضی بود بنظرم همین مقدار 18 میلی گرم براش کافی باشه

دکتر بهم رسپریدون هم داد و گفت میتونم شبا 1/4 بهش بدم یا نصف حالا که قرصش رو خریدم میبینم فرمش بیضی ماننده مثل کپسول فکرنمیکنم بشه به 4 قسمتش کرد گفت ممکنه سفتی عضلات پیدا کنه بهش دیفن هیدرامین بده!!!
میخواستم اگه تجربه ای در این مورد دارین لطفا بگید چون من فعلا تازه کارم تو دارو درمانی...ممنون

راستی خانم دکتری هم که میرم پیشش فکر کنم همون دکتر پسر نازی جون هستن...مطبشون پاسدارانه ..دکتر نسرین امیری

ممنونم نازی جون و پروین گلم از تجربیات خوبتون.
با توجه به اینکه پسر من قبلا خود جوش کارهاشو انجام میداد و حتی یه وقتها کمک منم میکرد حتی قبلا از سوپری که تو دو قدمی خونه امونه خرید میکرد ولی جدیدا میگه نمیرم خرید ...
صبح تو ذهنم داشتم ریتالین رو محکوم میکردم ،ممکنه از عوارض قرصها باشه ؟
اینم اضافه کنم به حرفهام تو این یک ماه پسرم خیلی مریض شد و کلا توجه بیشتری طلب میکرد که من و باباش هم کاملا در اختیارش بودیم ،ممکنه به خاطر این مسله باشه.
ممنونم پروین عزیزم ولی خانمشون سنش کمه شاید به زور 30 ساله اش بشه خیلی خوب و مهربونه هم با مامانا و هم با بچه ها رابطه خوبی برقرار کرده و بچه ها ازش خیلی حرف شنوی دارند.

سلام نازی جون بهت تبریک میگه. خیلی خوشحال شدم. یاد دوران ابتدایی پسرم افتادم ابتدایی بود من براش خیلی وقت می ذاشتم و تمام نمراتش 20 بود و از راهنمایی به بعد وقتم کم تر شد الان هم درسش بد نیست تمرکزش کمه.
برگ زرد عزیز و نازی جون منم با پسرم در مورد لباس پوشیدنش خیلی مشکل داشتم البته الان مدتیه بهتر شده ولی صبحها که میخواد بره مدرسه هنوزم باید خودم تنش کنم چون به امید خودش باشم خیلی فس فس کار میکنه کلا تو اینجور کارا کنده و از همه بیشتر کندیش تو غذاخوردنه که منو دیوانه میکنه بسکه یواش میخوره...راستی هنوزم جوراب رو کج میپوشه نازی در مورد آموزش جوراب پوشیدن کاملا درکت میکنم که چقدر عذاب میدن تا یاد بگیرن

برگ زرد عزیز پسر منم تک فرزنده و دقیقا منم مشکلات شما رو دارم اصلا دلم نمیخواد لوس و متکی به من بار بیاد ولی واقعا گاهی خسته میشم میگم خودم کاراشو بکنم بهتر از حرص خوردنه که میدونم اشتباهه..باورتون میشه غذاشو همیشه نصفشو خودش میخوره نصفشو من باید قاشق قاشق بذارم دهنش 6 سالش تمام شده ولی غذا خوردنش بزرگترین مشکل منه

2810