2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 981007 بازدید | 11748 پست
فریال جون سعی کن اصلا کتکش نزنی.تا جایی که یادمه ریتالینش رو قطع کرده بودی.شاید به خاطر قطع دارو هست.یه جورایی تشویقش کن.ببین به چی علاقه داره به عنوان تشویق براش بگیر.حتما توی رفتارش با تشویق تجدید نظری میکنه.هربار ازش عصبانی شدی صلوات بگو.حتما آروم میشی.
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
مانلی جان من یه مدت بود خاله بزرگه شوشو ( سالی دو یا سه بار می بینیمش ) ایلیا رو خیلی دعوا می کرد . حتی تو خونه بقیه افراد فامیل . منم هر وقت اون دعواش می کرد سکوت می کردم و بی خیال با ارامش نگاهش می کردم . وقتی تمام میشد دعواش بهش می گفتم اگه شما اجازه می دید من به بچه ام تذکر بدم . یا می گفتم حالاکه شما دارین تذکر می دین دیگه نیازی نیست من چیزی بگم . خودش روشو کم کرد .

واقعا به جز پدربزرگ و عمو و عمه و خاله و دایی بقیه چطور به خودشون اجازه می دن بچه دیگری رو دعوا کنن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مانلی جان اخه من شنیدم تخم مرغ برای بچه ها مصرف هر روزش اشکالی نداره و تازه انرژی مورد نیازش رو بهشون میده . البته ایلیا 4 سال و 4 ماه اس و چیزی جز تخم مرغ صبح ها نمی خوره . ولی خوب امتحان می کنم که تنوع به غذاش بدم
سومیسو جان
متاسفانه پسرمن به داروجواب نمیده یعنی فقط هفته ی اول براش تاثیرداره

بدبختانه شوهرم هم ازمن زودجوش تره.

الان نوبت دندان پزشکی داشت صدبار بهش گفتم بر لباس بپوش هی گفت باشه بعد رفتم میبینم تواتاقش داره بازی میکنه آخرش مجبورشدم خودم لباسش روتنش کنم

یعنی من باید تن یک بچه ی 10 ساله لباس کنم؟؟

دیروز تولدش بود10 ساله شد
نازی جان وپروین جان

ممنون ازراهنمایی هاتون ولی بعضی وقتها واقعا نمیشه بی خیال شد.

امروز کارنامه ی دی ماهش روداده بودند خیلی پیشرفت کرده بودفقط ریاضیش ق ق بود بقیه درساش خ یاخ خ بود هم من هم باباش خیلی خوشحال شدیم
مامان ایلیا پس من اصلا تخم مرغ دوست نداره به زور من میخوره

فریال جون سخت نگیر دندونپزشکی جای نیست که بخواد با آرامش لباس بپوشه و بره

منم وقت دندونپزشکی رو با اکراه لباس میپوشم

خداروشکر توی درس هاش خوب شده مبارکه
خدایا خودت گفتتتتی در زمان سختی فراوان بگو: یا رؤف و یا رحیم

تارا جان

باز هم جای شکرش باقیه که دخترت معلم دانا و عاقلی داره

پسر من هم عاشق کارهای خطرناک بوده و همچنان هم هست .....

تا وقتی که بچه بود به خودم می گفتم بچه هست و نمی فهمه، ولی الان که بزرگ شده کاملا متوجه هست که داره چیکار می کنه ولی از روی هیجان نمی تونه تصمیم عاقلانه بگیره.

مثلا در بازی فوتبال که عاشقش هست آنچنان می دوه که همه تعجب می کنند ولی در همان حال هم تکل های خطرناک می کنه یا مستقیم رو به بازیکن مقابل می ره که نتیجه اش یه برخورد شدید هست.

یا اینکه از میله بارفیکس آوویزون می شه و بعد از چند تار تاب محکم خوردن چندین متر خودش را به جلو پرتاب می کنه بدون اینکه اصلا متوجه باشه الان چه مانعی جلوش هست

یا آتیش بازی که هنوز هم از این کار خیلی لذت می بره و .....

من که معمولا به جای دو چشم چهارچشمی مواظبش هستم

ولی خیلی مواقع هم خوبه و مشکل خاصی نداره

معمولا روانپزشکان در ایران تست هوش را با ریتالین و بدون ریتالین می گیرند.

لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
رها کردن هر آنچه که از کنترلم خارج است .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

فریال جان تولد گل پسرت مبارک

من جای شما بودم وقت دندانپزشکی را کنسل می کردم
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
رها کردن هر آنچه که از کنترلم خارج است .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

خونه من کابینت نداره اگه کسی کابینت دست دوم ام دی اف سراغ داره بهم یه ایمیل بزنه تا درباره قیمت با هم صحبت کنیم ممنون میشم خیلی خیلی احتیا ج دارم تمام ظرفام تو خونه پخشه ممنون میشم کمکم کنین برام ایمیل بفرستین
سلام دوستان
دخترم اصلا علاقه به کارتون نداره و هر وقت براش کارتون میذارم اصلا نگاه نمیکنه ولی بر عکس علاقه ی شدید به موزیک ویدیو داره و مخصوصا اونایی که خیلی پر تحرکن.ولی دو تا مشکل هست :اول اینکه خیلی نزدیک به تلویزیون می ایسته و هر بار که بهش میگم عقب وایستا به مدت 30 ثانیه میاد عقب و بعد دوباره نزدیک تلویزیون میشه(چشماشم ضعیف نیست)و دوم اینکه یکی از دوستام میگفت تصویر های پر تحرک برای بچه ها بده و حتی باعث اعتیاد در بزرگسالی میشه.
از طرفی مجبورم یه جوری سرشو گرم کنم که حداقل کمی از کارای خونه رو انجام بدم .به نظرتون چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فریال جون تولد پسرگلت مبارک.دیروزم تولد پسرم بود.البته تولدش 7بهمن هست.ولی مهمونام رو دیشب گفتم.یه کم شیطونی کرد،ولی در کل خوب بود.به نظرم وقتی میخای بری جایی حالا که توی کاراش کند عمل میکنه،2ساعت قبل از رفتن به بیرون بهش بگو آماده بشه.زیاد هم بهش تذکر نده.خودت بهتر میدونی بچه ها توی لجبازی کردن خیلی تبحر دارند.اگر آماده نشد یکبار شما خیلی خونسرد بگو پس من میرم خودم.و از خونه برین بیرون.شاید تاثیربذاره توی آروم کارانجام دادنش.
مامان گلاره جون،پسرمنم وقتی کوچکتر بود،خیلی به موسیقی علاقه داشت.یادمه اگه آهنگی غمگین بود اونم بغض میکرد!!!!
دخترها به وسایل آشپزخونه علاقه دارند.سبدهای کوچک پلاستیکی و هرچیزی که میدونید خطری براش نداره رو بریزید جلوش.شاید علاقمند بشه با این وسایل بازی کنه.نگاه کردن از جلو به تلویزیون هم که خودتون میدونید برای چشم خوب نیست.براش آهنگهای کودکانه گذاشتید؟معمولا بچه ها این آهنگهارو زیاد دوست دارند.
2810