2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 980999 بازدید | 11748 پست
تارا جان الان برگشتم و مجدد پستهاتو خوندم به حرفهات ایمان دارم شخصیت پسر من وقتی دارو نمیخورد واقعا آسیب دید همین دو هفته پیش که نصف قرص میدادم و براش موثر نبود هیچ کدوم از بچه ها حاضر نشده بودند روی نیمکت کنارش بشینند چون وول میخوره و حرف میزنه و حواس بچه ها رو پرت میکنه وقتی اومد خونه و بهم گفت خانم منو گذاشته رو یه نیمکت آخر کلاس و تنها قلبم تیر کشید اولش به معلمش بدوبیراه گفتم ولی بعد پسرم گفت بچه ها حاضر نیستن کنار من بشینند میگن تو اذیت میکنی ....این هفته اما که داروشو مرتب خورده هم با بچه ها روی نیمکت مشترک نشسته هم کارت اخلاق گرفته دیگه واقعا به این نتیجه رسیدم عوارض دارو ندادن برای پسر من بیشتراز دارو ندادنه ...ضمن اینکه خودم هم وقتی دارو نمیدم و میبینم چقدر داره شخصیتش خرد میشه داغون میشم الان مدتیه اختلال در خواب پیدا کردم ...واقعا دارو ندادن به چه قیمتی؟
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
شقایق جان عجب دعایی کردی در حق خانم معلم !!!!!

سومیسو جان فعلا نظر دکتر بر ادامه دارو درمانی بود تا اواخر فروردین ماه .....

لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
رها کردن هر آنچه که از کنترلم خارج است .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فریال

چرا کتک؟؟؟؟؟؟

خب نکنه، اصلا بیکار و بی عار توی خونه بشینه خیلی بهتره که با کتک وادار به کاریش بکنی.

الان کوچکتره در مقابل عصبانیت و تهدید شما عکس العمل چندانی نشون نمی ده، چند صباح دیگه خدای ناکرده دست روی شما بلند می کنه، اونوقت چیکار می خواهی بکنی؟؟؟؟؟

باور کن باید یه مدت بیخیالی طی کنی، سعی کن پدرش را جلو بیاندازی، با نصیحت و صحبت

تا وقتی که عصبانی می شی و عکس العمل نشون می دی، پسرت در مقابل شما جبهه می گیره و سعی می کنه بیشتر از قبل لجبازی بکنه.
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

پروین جون

تروخدا اینقدر مقدار این دارو را کم و زیادش نکن.

بیا با خودت و خدا عهد کن که حداقل تا پایان امسال به طور منظم و یکسان بهش دارو بدی . نه کم و نه زیاد.

اینطوری نتیجه گیری بیشتر می شه.
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

نازی جون کمک . یه سوال دارم

ایلیا 4 سال و 4 ماهشه و من مهد کودکی که میفرستمش دو زبانه اس یعنی هر روز 2 ساعت زبان دارن و شبا هم باید مشق بنویسه و تمرین کنه . تو مهد کودکم همش تو کلاس هستن و بازی و تفریح هیچچچچچچچچچچ
به نظرت این برای ایلیا فشار نیست ؟ بچه نباید الان فقط بازی کنه ؟ خیلی مرددم کمک
نازی جون از وقتی که با دکترش صحبت کردم دیگه به تجویز پزشک دارم همون یه دونه رو صبح تا صبح بهش میدم و تصمیم

دارم تا پایان امسال ادامه ش بدم
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
مامان ایلیا

من هم نظر پروین را دارم

وقت برای یادگیری حالا حالاها هست .... ولی فرصت بازی و تفریح و بچگی کردن زود از دست میره.
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

سلام به همگی
خیلی خوبه که مامانهایی مثل ما جایی برای درد و دل دارن:)

والا مامان ایلیا دختر منم مصل پسر شما مهد دوزبانه میرفت قبل از اینکه از ایران بیایم. راستش معلم هاش هم خوب بودن اما یکتا بی نهایت انرِژی میبرد. خوب یاد میگرفت اما نه همیشه. مثلا معلوم بود که میدونه معنی کلمه چی میشه اما یک موقع میتونست بگه یک موفع انگار اصلا تا به حال این کلمه رو نشنیده. کلا همین مهد رفتنش باعث شد من مطمدن بشم هایپر هست و باید کمک بگیرم. و الا تا ندرسه باید صبر میکردم.

یا مصلا دست خطش کلا از بعد از دارو عوض شد. من دوست دارم بازی کنه اما هیچ وقت یکتا نتونسته بیشتر از 30 دقیقه بازی کنه. آخرش یا به خرابکاری ختم میشه یا من و یا پدرش باید بریم و باهاش بازی کنیم. اینم برای اینکه نمیتونه تمرکز کنه. البته از زمانی که دارو میخوره روزهایی هست که حتی بدون داروی عصر میره و خودش بازی میکنه. دوست خیالی داره. نمایش بازی میکنه. میره تو نقش معلم هاش یا همکلاسی هاش.

راستی اینم بگم من کلا جز به معلم و مسدولش توی مدرسه به هیچ کس نگفتم دارو میخوره. خودش هم فکر میکنه ویتامین هست. آدم نادان همه جای دنیا پیدا میشه. البته خوشبختانه من امسال شانس معلم خوب داشتم که هایپر بودن یکتا رو بزرگ نمیکنه. ولی جالبه که بدونین توی کل این مدرسه که 2000 دانش آموز از 5 سال تا 18 سال دانش آموز داره کلا 3 تا بچه هایپر وجود داره.
دلیلش اینکه اینجا حونواده ها اصلا شیطنت بچه ها رو جدی نمیگیذن و میگن بچه اند دیگه. باور کنین از یکتای من هرابکار تر و شیطون تر خیلییییییییییییییی دارن و هیچ کدوم هم تا به حال فکر اینکه شاید باید پیگیر باشن رو نکردن. بر عکس ایران که هر مادری که از شیطنتن بچه اش خسته میشه میره دنبال دارو.
نازی جون ممنون از تعریفت اما یکتا بهره هوشیش مثل همه بچه هاست. من خوب یادمه که دکتر خوشابی میگفت این بچه ها اگر در حالات معمولی ضریب هوششون 100 باشه با ریتالین میشه 115 چون تمرکز پیدا میکنن. اینجا همه محبورن چند زبانه باشن چاره ای نیست:)

من راستش نمیدونم بچه های شما هم آیا کار های خطر ناک میکنن یا نه؟ پرش های بلند از جاهای بلند یا بازی با قیچی و کبریت؟

من با خطر ناک بودن یکتا خیلی مشکل دارم. چند وقت پیش مثلا با تیغ مثل پدرش خودش رو اصلاح کرده بود!! یا اینکه من هیچ جای خونه رو ندارم که بتونم چیزهای خطر ناک رو از دستش دور کنم چون یا صندلی میزاره زیر پاش یا از طبقه ها میره بالا. به کسی آسیب نمیرسونه و اصلا هم پرخاشگر نیست بر عکس خیلی هم مهربونه اما برای خودش خیلی خطرناکه. من همیشه به شوخی میگم یکتا از هیچی هم خطر درست میکنه.
مامان ایلیا جون تخم مرغ دادن برای بچه ضرری نداره البته بهتره 3 بار در هفته داده شه(بنا به گفته دکتر تغذیه دخترم)
ولی منظورم این بود که اگه به بچه هرروز تخم مرغ با کره بدیم خوب معلومه بچه از خوردن حالش بهم میخوره..تکرار برای انسان جالب نیست تنوع غذایی برای بچه زیر 2 سال خیلی مهمه جون تو اون 2 ساله ارتباطش با غذا شکل میگیره..بد غذایی وخوش غذایی بچه ها همه به نوع خوراکی که خانواده دارن برمیگرده

یه سوال شما وقتی تو جمعی هستین کسی بچه تونو دعوا کنه وبد صحبت کنه چجوری باهاش رفتار میکنین هم با بچتون هم با اون طرف(با توجه به اینکه بچه خطاکاره...اما خوب میدونیم دست خودش نیست...حالا چطور باید عکس العمل نشون داده بشه که هم طرف حساب کار بیاد دستش به خودش اجازه نده هم بچه در عین اینکه احساس حمایت کنه احساس نکنه داره ازش طرفداری بیجا میشه که بدتر کنه
پروین جون درست میگی.باید زیاد از معلم در مورد فرزندم سوال نکنم.اونم میبینه من حساسم پیاز داغش رو زیاد می کنه.
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
2810