2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 981501 بازدید | 11748 پست
کلا من نمیدونم خدااین مردها روبرای چی خلق کرده شوهرمن که همیشه همه ی تقصیرها رو به گردن من می اندازه مثلا امسال که مدرسه ی پسرم روعوض کردم اوایل سال که مشکل داشت با من اوقات تلخی میکرد که تواصرار کردی مدرسه اش رو عوض کنیم وقتی اوضاع بروفق مرادشدمیگفت به خاطر منه که بچه رو تو این مدرسه ثبت نامش کردن.اگه یک دکتری بریم نتیجه کار خوب نباشه میگه توگفتی بریم این دکتر مثل همین الان که من دارو روقطع کردم میگه پس برای چی این دوسال میبردیش دکتردیگه ازاین به بعد نمیخواد ببریمش.
کلا ازنظرشوهرجان مسول همه ی اتفاقاتی که درجهان میفته من هستم.
سلام خانومای مهربون
من از کجا باید بفهمم که بچم بیش فعاله؟
راستش من تا دیروز فکر میکردم زیادی شیطونه
اما یه کم شک کردم
اون سوالایی و که صفحه اول گذاشتین خوندم
بیشترش مشخصات فرزاد بود
این ثابت میکنه که بیش فعاله ؟
الهی؛ آن ده که آن به

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه لطیف است حس آغازی دوباره و چه زیباست رسیدن به روز زیبای آغازه تنفس ...... و چه اندازه شیرین است امروز ..........روز میلاد تو روزی که تو آغاز شد ...****مرجان جون تولد گل پسرت مبارک
الهی تو چه بی انتها می بخشی وما چه حسابگرانه تسبیح می گوییم
پروین جون خوب اگه اینطوری باشه اکثرپسرها تکانشگری دارند.من تاحالا پسری رو ندیدم یه جابشینه و بدون تکون خوردن مشق بنویسه.هربار میرم مدرسه پسرم میبینم اکثربچه ها آروم و قرار ندارند.جالبه پسرم آروم هست و با دوستاش مشغول بازی کردنه.مشکل من تمرکزش هست.امروز کلی سر ریاضی باهاش سر و کله زدم.طفلک رو یکبار دعوا هم کردم.به من میگه حرص نخور مریض میشی!!!!بغلش کردم و گریه ام گرفت.بچه های ما خیلی احساسی هستند.خدا صبر و تحمل مارو زیاد کنه تا باهاشون مهربون باشیم.
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
ایلار عزیزم انگار از زبون من حرف می زنی. منم دقیقا همین شرایط رو دارم با این تفاوت که خواهرم درگیر پروسه طلاقه و به تبع دخترش بیشتر از قبل مورد توجه خانواده ام هست . متاسفانه ایلیای منم خیلی تو چشمه . نمی دونم چرا . مثلا اگه ده تا بچه همزمان یه نوع شیطونی رو انجام بدن فقط ایلیا تو چشم می یاد . برای همین هم برای جا به جایی تردید دارم . البته من اگر برم شهر مامانم اینا حدود و فواصل رو رعایت می کنم . و البته مامانم اینا میدونن من چقدر رو بچه ام حساسم و حداقل جلوی من چیزی بهش نمی گن . شما هم هر چه سریعتر جابجا شو . با مامانت حرف بزن و بگو تو این شرایط باید کمک حالت باشه که رفتار پسرتو اصلاح کنی نه اینکه خودشون سوهان رو حت باشن . من که کلی باهاشون حرف زدم یه کمی بهتر شدن
سومیسو جان سلام
توی یادگیریش زیادتغییری ایجادنشده یعنی آقاشون موقعی که پسرم قرص میخورد هم ازحواس پرتی وعدم تمرکزش شاکی بود.
ولی الان توی خونه کمتر حرفم روگوش میده واصلا حاضر نیست بیاد سردرس ومشقش
امروز برگه ی امتحان علومش رو آورده توی سوالات تستی ونقطه چین هافقط یک غلط داشته ولی توی سوالات تشریحی خیلی .
من یک جایی خوندم که درصدی ازبچه ها به درمان با ریتالین جواب نمیدهند فکرکنم پسر من هم حزو همین گروه باشه حالا من دو سال به این بچه ی بینوادارودادم
امروز عصربه شوهرجان گفتم اینجوری نمیشه بیا تقسیم وظایف کنیم بعضی از درس های محمد رو تو به عهده بگیر وباهاش کارکن وبعضی ها رومن.

گوش شیطون کر برای امروز موفقیت آمیز بودالبته اولش محمد مقاومت میکردکه من بابا رو نمیخوام زود عصبانی میشه ومن رو دعوا میکنه و...ولی بالاخره راضی شد ورفت البته نه اینکه فکرکنید مثل یک پسرخوب نشسته بود ودرس گوش میدادنه .
وقتی داری ازش درس میپرسی همزمان هزار ویک کار دیگه هم انجام میده .
یکبار که من رفتم تواتاقش دیدم پاهاش هواست وسرش هم روزمینه وباباش هم حسابی حرص میخوره
خلاصه چند بار هم کارشون به دعوا وقهر رسید ولی من پادرمیونی کردم درمجموع خوب بود البته اگه روزهای بعد هم ادامه پیداکنه.؟؟؟
من هم تونستم یک کم به پسر کوچولوم که یکسال ودو ماهشه برسم .
من باید هرچند روز یکبار خودم رو مقاله درمانی کنم.

یعنی وقتایی که خیلی ازدست پسرم ناامید وعصبانی هستم میرم ودوباره مقاله ها یی که ازاینترنت گرفتم درمورد بیش فعالی ویا کتابهایی رو که دارم یک نگاهی میکنم ودوباره انرژی میگیرم.حقیقتش من که خیلی زود تخلیه ی انرژی میشم.واقعا سرکردن با بچه هایی مثل بچه های ما صبرایوب ومهر ومحبت فراوان میخواد.

بعضی وقتها هم که دوستان از موفقیت هاشون مینویسند من انگارجون دوباره ای میگیرم مثل مامان ایلیا جون که این دوروزه کلی انرژی مثبت داد.
انگار یک نفر باید مدام برای من تکرار کنه چیزهایی رو که خودم میدونم ولی یادم میره بهش عمل کنم(مثلا باید به بچه ها محبت فراوان کنیم وناامیدنشویم و...)

من هرشب برای همتون دعا میکنم موفق باشید.
سلام و صبح همگی به خیر

قبل از هر چیز بگم اگه پستهای دیروز من نگرانتون کرد مخصوصا مامانایی که به بچه هاشون ریتالین میدن واقعا عذر میخوام مخصوصا مونا جون که خیلی حساسه خدا شاهده که من واقعیت رو مینویسم و هدفم اینه هم دردودلی کرده باشم هم راهکاری بگیرم هم اگه تجربه ام به درد دیگران میخوره ازش استفاده کنن ....مثلا این نوروفیدبک من دقیقا از 17 آبان تا 9 دی حدود 700 هزارتومن هزینه کردم غیر از هزینه رفت و آمد هیچ نتیجه ای در بر نداشت نه تنها نتیجه ای در بر نداشت بلکه واقعا پسرم داشت واکنش منفی نشون میداد.

فریال عزیز شوهر منم همینطوره از بس سرم غر زد این چند روزه که تو داری حساسیت زیادی به خرج میدی و از بس بچه رو این دکتر و اون دکتر بردی هم خودتو دیوونه کردی هم مارو و هم بچه رو منم دیروز بلیطهای هواپیما رو دادم بهش و گفتم برو کنسل کن ....یه خورده جا خورد گفت حالا اگه میخوای ببریش تهران خب ببر...گفتم نه تو با من همکاری نداری و منم دیگه خسته شدم یه زن تنها با یه بچه شیطون و حرف گوش نکن برم تهران دو سه روز بمونم پدرم در بیاد تا ازش آزمایش بگیرن اونوقت تو اینجا راحت و آسوده تازه غر هم میزنی ...میگه چکار کنم بهم مرخصی نمیدن تازه اگه بدن پرنیا(دخترم) را کجا بزاریم و هزارتا اما و اگر دیگه که البته یه جورایی حق هم داره

دیروز کمی اوضاع بر وفق مراد بود پسرم درسهاشو خوند و مشقهاشم نوشت و منم یه مداد اتود شکل آمپول که خیلی علاقه داشت براش خریدم بعد اومد منو بوسید و گفت مامان خیلی دوست دارم ...گفتم چرا؟...گفت چون خیلی مهربونی
بچه ها با همه بچگیشون عشق و محبت رو خیلی خوب درک میکنن
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
سلام به همه مامانای مهربون
پروین جون یه حرف اقای دکتر که خیلی برام جالب بود این بود : به من گفت بچه تون بیش فعال نیست اما اگه درمانش نکنید بیش فعالی می گیره !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! اخه مگه بیش فعالی مثل ویروس می مونه که اگه درمان نشه تبدیل به بیماری خطرناک بشه . ولی کارخوبی می کنی بیشتر براش وقت بذار و از نظر روحی بهش برس
دوست جونا تنهایی و بی همزبونی خیلی ازارم میده . برام دعا کنید
باز هم مجددا تولد پسر مرجان عزیز را تبریک می گم. امیدوارم روزی را ببینیم که جشن فارغ التحصیلی اش را در مقاطع بالای تحصیلی بگیره. الهی آمین.
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
رها کردن هر آنچه که از کنترلم خارج است .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

یه سلام ویژه دارم به مامانای همیشه نگران علی الخصوص پروین عزیز.
پروین پروین تروخدا اینقدر حرص و جوش نخور. ببین منو وادار می کنی که قسم بخورم....
پسرت خوبه، مشکلی نداره، ایرادی نداره، به مقدار زیاد شیطون و بازیگوش هست.
قبلا هم گفتم از نوروفیدبک ، از ریتالین، از ریسپریدون و .... نباید انتظار معجزه داشته باشیم.

فریال عزیز ریتالین ظرف سه روز اول مصرف اثرش را نشون می ده. اگر بعد از سه روز مصرف اثری ندیدید یا علائم بدتر شد باید قطع کنید.

لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
رها کردن هر آنچه که از کنترلم خارج است .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........