2777
2789
عنوان

رانندگی وبچه2ساله

61 بازدید | 5 پست
سلام دوستان،من حدود4ساله گواهینامه گرفتم تا1سال اول گاهی رانندگی میکردم خوب بودم ولی بعدباردارشدم وبعدهم بچه داری تاحالادیگه رانندگی نکردم البته همون اولش 15دقیقه اول رانندگی ترس زیادی دارم ولی بعدش ازبین میرفت ولی حالادیگه اصلاجرات نشستن ندارم خیلی دوست دارم حرفه ای رانندگی کنم اماترس نمیزاره سمت ماشین بروم،دخترم هم 2سالشه ، همیشه خانماروکه میبینم راحت رانندگی میکنن غصم میشه،راه حلی دارین منم رانندگیم خوب بشه وترس نداشته باشم؟
اگر میخواهی دروغ نشنوی اصراری برای شنیدن حقیقت مکن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من از زمانیکه گواهینامه گرفتم تا زمانیکه بشینم پشت رُل ٧ سال طول کشید. من بشدت ترسو بودم میخواستم گاز بدم تمام وجودم میلرزید. وقتی خواستم دوباره شروع کنم ی مربی گرفتم سه ساعت باهاش تو دو روز نشستم . بهم گفت همه چی بلدی ولی اعتماد به نفس خیلی مهمه که نداری. از اون روز هر شبش که خلوت بود میرفتم باهمسرم ی نیم ساعت کوچه های اطراف دور زدن همینجوری مسیرارو بیشتر کردم و شلوغ تر. الان ٣ سال میگذره ازون زمان و من میخندم به اونهمه ترسی که داشتم. هیچ فرمولی نیست که بقیه بخوان بهت بدن. من مادرم مثله شوماخر رانندگی میکنه ولی من چجوری بودم!!! فقط و فقط نشستن پشتش باعث میشه هم تجربه کسب کنی هم اعتماد به نفس
👆🏼 اوست پناه و پشت من، تکیه بر این 🌏 جهان مکن