2777
2789
عنوان

این حال و روز منه.چه میشه کرد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 60305 بازدید | 445 پست
آیناز عزیزم

خیلی ازشنیدن این حرفها ناراحت شدم.میدونم که برای هرزنی روبرو شدن واقعی با شرایط طلاق خیلی تردید برانگیز وپریشان کننده است.ولی به نظر من راه حلی رو که گفتی درمورد صحبت باایشون ازطرف یکی ازاعضای خانواده ویا جلسه رو برگزار کن حتی اگر پدرومادرعروستون هم بیان مهم نیست.بزار تا آخرین بهانه ها هم ریخته بشه.وبعد ازاون راه حلها اگر تغییری مشاهده نکردی تا بیشتر ازاین آسیب ندیدی ازاین زندگی روحت وجسمت رو آزاد کن.

وبا کمک یه وکیل مجرب کلیه حق وحقوقت رو بگیر وازهیچ چیزی نگذر.

متاسفم.من هم برات دعا میکنم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام من 1 ساعته که نشستم و دارم همه ماجرا رو می خونم همه نظرات رو هم خوندم ولی از ته دلم مطمین هستم که بعد از هر سختی اسودگی هست و اینم بگم سلامتی خودت و 2 تا بچه هات یه نعمت بزرگه که داری و ان شا الله خداوند خودش با عدالتش این مرد رو تنبیه میکنه
در ضمن من نمی دونم زن ایرونی چرا اینقده به خودش سخت می گیره اصلآخودشو وخواسته هاشو نه در حد بالا که در حد متوسط هم در نظر نمی گیره . این چه حرفیه که سوختن و ساختن به چه قیمت ؟ فنا خود فنا جوونی فنا کودکان و آرامش اونه .... این فنا تا کجا می خواد پیش بره .
من نمی دونم چرا بعضی از سنتهای غلط مثل مراسم پرزرق و برق و رقابتهای ناسالم .... هر روز بهش دامن زده می شه اما حق حیات و زندگی آروم چون به قیمت طلاقه و عواقب بعد از اون محدود میشه ...

آیناز صبور!
شما به اندازه کافی بااین مرد!!!! مدارا کردید . بیشتر از این دنبال چه چیزی هستی که با فرصت دادن به آن به مرادت برسی...

حق و حقوق خود را از طریق قانون تا آخرش را پی گیر و به آیند بهتر خود وفرزندانت بیندیش که هر راهی به نظر من بهتر از این ماندن است ...

خداوند دمی و کمتر از آن ما را به خود رها نکند و شما را در بهترین تصمیم یاری کند آمین
تو میتونی یه زندگی خوب داشته باشی ارزش خودت رو بدون قدر تو بالاتر از این حرفهاست پیش خودت نگی بیرون گود نشستن و دم از طلاق می زنن نه به خدا همه میدونیم زن مطلقه تو جامعه ما اذیت میشه اما اخه ادامه زندگی به چه قیمتی به قیمت از بین رفتن روح و روان و سلامتیت ؟ نه عزیزم گاهی ادم مجبوره بین بد و بدتر بد رو انتخاب کنه
به نظر من جدا شدن برای تو که جوونی و تحصیل کرده ارامش بیشتری داره تا اینکه بخوای بمونی و ذره ذره اب شی
Aynaz jon ghorbonet beram en che harfiye mizani bayad che kar konam .Khanoomi az en marde ravani joda besho.Akhe ba en hame beehterami migi bahash bemonam be khatere bacheha.Baba bache ha bozorg mishan donbale kareshon khodet che on agar mikhast adam beshe ta hala shode bood.Yek rah dari bekhatere bachehat bemoni on ham bere donbale mashoghash harf ham bezani bazam be ehteramiyash shoro mishe.Azizam beshtar be fekre khodet bash azesh joda sho kheyli marde be shakhsiyatiye..Ba hamchin mardi mondan gonahe.