2777
2789
سلام دوستای گلم من یه واحد اپارتمان دارم تو شهرری هست قیمت خونه 210 میلیون تومن میشه . خونه ده سال ساخته ولی دو سال پیش خودم کاملا بازسازیش کردم ( کف سرامیک کابینت ام دی اف و شیرالات خارجی و کاشی حموم و دستشویی کلا عوض کردم و خونه و رنگ و کاغذ دیواری هست یه قسمتیش هم سنگ انتیک کار کردم. در ورودی و اتاق خوابها رو هم عوض کردم .). خونه طبقه چهارم و بدون اسانسور و پارکینگ هست ولی انباری بزرگ داره. چهار طبقه تک واحدی هم هست. کل مبلغ خونه 210 میلیون هست البته 40 میلیون وام چهاردرصد داره که از مبلغ کل کم میشه و اگه کسی برای سرمایه گذاری بخواد حدود 40 تا 45 میلیون هم رهن میره . ..فکر کنم همه رو توضیح دادم ولی اگه باز هم سوالی بود در خدمتتونم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست عزیز من از همسرم پرسیدم در مورد وام کاملا بدون بهره است یعنی هیچ سود بانکی نداره ٤٢ میلیون وام که از مبلغ کل خونه کم میشه اگرم برای سرمایه کذاری میخواهید که حدود ٤٠ تا ٤٥ میلیون هم رهن کامل خونست .
سلام.من چند دفعه تماس گرفتم گوشى رو بر نداشتى.ساعت یا زده و نیم .یا بهتر بگم چند دقیقه پیش. مامان أمیر على مهمه که کجاى شهررى؟
چراغى رو که ایزد برفروزد هر انکه پف کند ریشش بسوزد