2777
2789
عنوان

مامانهای گل آبان ٩٤ ( سه ماهه سوم بارداری تا خبر خوش زایمان)

| مشاهده متن کامل بحث + 1710 بازدید | 9679 پست
آوین خانوم ما روز 6آذر ساعت 4/5عصر به دنیا اومد
خدایا ازت عاجزانه میخوام امسال همه منتظرا تیکربارداری بذارن خواهش میکنم امسال یه کاری کن همه یه نی نی سالم وصالح بیاد تو بغلشون وعید95سه نفره یا بیشتربشن.امین یا رب العالمین.اگه دوست داری یه صلوات من ومنتظرای دیگه رو مهمون کن.**** اللهم صل علی محمد وال محمد.وعجل فرجهم
راستش من از شب قبلش درد داشتم ولی کم درحد مثل یه هفته قبل پریود انگار که پریودت نزدیکه فردا صبحش دردام بیشتر شد که به شوهرم گفتم ساعت 5/5صبح بریم بیمارستان چون تجربه نداشتم ترسیدم که برای بچه اتفاقی بیفته رفتم معاینه کردن گفتن دهانه رحم بسته است گفتن اینا دردای کاذبه منهم رفتم خونه دیگه اومدم تو اینترنت دردام هی میگرفت هی ول میکرد ولی نامنظم بود که منهم میگفتم این دردا مال زایمان نیست وگرنه باید منظم باشه مثلا هر 15دقیقه بگیره بعد ول کنه ولی مال من یه بار میشد 10دقیقه یه بار 5دقیقه یه بار 15دقیقه کلا قروقاطی ساعت 12ظهر دیگه نتونستم تحمل کنم زنگ زدم گفتم بگین دکتر بیاد من دردای کاذب سختمه چه برسه دردای اصلی گفتن باید بیای اول معاینه بشی منهم داد زدم گفتم من معاینه نمیخوام میخوام سزارین کنم دیگه رفتم بیمارستان ساعت 1ظهر بود ناهار نخوردم صبحانه هم 6صبح خوردم فقط داشتیم میرفتیم یه خرمالو خوردم گفتم ازگشنگی نمیرم رفتیم معاینه کردن گفتن درست مثل صبحه گفتن باشه برو تو اتاق نوار قلب بگیریم کاراتو انجام بدیم ساعت 4دکتر میاد برای سزارین
خدایا ازت عاجزانه میخوام امسال همه منتظرا تیکربارداری بذارن خواهش میکنم امسال یه کاری کن همه یه نی نی سالم وصالح بیاد تو بغلشون وعید95سه نفره یا بیشتربشن.امین یا رب العالمین.اگه دوست داری یه صلوات من ومنتظرای دیگه رو مهمون کن.**** اللهم صل علی محمد وال محمد.وعجل فرجهم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نوار قلب رو گرفتن کمربندش همش رو کمرم بود گفتن بمونه تا موقع زایمان نوار قلب رو ببینیم که مشکلی پیش نیاد وای منهم هی دردا میومدن ول میکردن خیلی زیاد بود تا ساعت 4شد مردم بعد بردنم اتاق عمل دکتر گفت تو دردای اصلیت شروع میشد چیکار میکردی میخواستن بیحس از کمر کنن من گفتم نمیخوام بعدا کمردرد میاره گفتن چی خوردی گفتم بهشون دکتر بیهوشی گفت بیهوشت نمیکنم چون خرمالو خوردی ممکنه بمیری گفت یا باید واستی تا8شب که بیهوشت کنم یا الان بخوای باید بیحس بشی من دیگه نمیتونستم دردا رو تحمل کنم دیگه به بیحسی رضایت دادم بیحس کردن بعد از یه ربع هم اوین دنیا اومد وسط عمل احساس بالا اوردن کردم وبالا اوردم ولی خوبی بیحسی این بود لحظه تولد اوین کوچولو رو دیدم بعد تمیز کردن اوردن اوین رو صورت کوچولوش رو چسبوندن به صورتم خیلی گرم ولطیف بود بعد بخیه زدن بردن اتاق بعد عمل گفتن یه کم بخواب تا به خاطر بی حسی بعدا سردرد نشی ولی من دوست داشتم زودتر منو ببرن بخش تا دوباره بچه مو ببینم خیلی زیاد ندیدمش میگفتم خوابم نمیبره نمیشه ببرین منو بخش دیگه بعد نیم ساعتی بردنم بخش ودیگه اوین رو اوردن تو اتاق شوهرم خیلی ذوق داشت اونم تا ساعت6-7عصر موند چون اتاق خصوصی بود همش میگفت وای چقدر بچه نازه طفلی چون ریش داشت وحموم نکرده بود بچه رو نمیبوسید فرداش کلی حموم رفته وتمیز اومد که بتونه بچه رو ببوسه ولی کلا بچه خیلی خوبه با تمام استرساش این فعلا خاطره زایمانم بود بعدا میام اتفاقات بعدی رو میگم
سلام دوستان.....همه زایمان کردن به سلامتی.....مبارک همتون باشه.....هنوز اینجایید یا تایپیک جدید زدید؟
خدا جونم واقعا درک کردم این جمله رو....یه قدم به سمتم بیا تا صد قدم به سمتت بیام....خدا جونم شکرت ک منم لایق مادر شدن دونستی.....
امروز چهل روز از تولد پسمل کوچولوی نازم میگذره امروز دوتایی باهم رفتیم حموم. خیلی تو حموم آرومه.. چون صدای آب به نوزاد آرامش میده. خدااااااااااااااااروشکر بابت فرزند سالمی که بهمون داده
 دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       
2810