2777
2789
عنوان

شوهرم منو فقط بخاطر بچه میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 4061 بازدید | 26 پست

برعکس شوهر منه شوهرت 

اون به بچمون خیلی اهمیت نمیده به منم میگه خودت رو به خاطر بچه اذیت نکن بغلش نکن کمرت درد میگیره بذار گریه کنه

من خیلی ناراحتم از این رفتارش.  هرکی با یه رفتاری مشکل داره 😑

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 

همیشه حدس میزدم فقط بخاطراینک مادربچشم منو میخاد ولی باز خودمو گول میزدم تا اینک این سری واقعا بهت ثابت شد.من یه دختر فوق العاده قوی هستم ک هرکسی نمیتونه اشکمو ببینه ولی اینقد دلم شکستتتتتت ک ازاون روز توخلوتم فقط گریه میکنم بحال خودم  و تباه شدن ارزوهام...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کار شما که اشتباه بوده ولی شوهرتونم نمیگم درست یا غلط از پسرش حمایت کرده نه اینکه شما رو نخواد

مطمئن نیستم اما فکر میکنم شما عصبی شدی همه چی رو به خودت میگیری

البته باید سابقه این مشکل ریشه یابی بشه تا بشه درستش کرد

گر نگهدار من آن است که من میدانم                                         شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

خانوما من نگفتم کارم درست بوده گفتم ریشه اصلی عصبانیتم همین اقا بوده ولی متاسفانه  سر بچه طفلی خالی کردم و داد زدم ...ولی اینک شوهرم هرچی ازدهنش بیاد بار من کنه بخاطر چنتا فوش ,خیلی سخته .تازه اومدم بچمو بگیرم با پاهاش منو هول داد..اخه سریه گریه بچه ادم با شریک زندگیش اینطوری میکنه????اگه این وسط علاقه باشه هیچوقت یه مرد همچین رفتاری نمیکنه..کلا اولویت بندی توزندگی این اقا معنی نداره ..تا وقتی بابچه خوبم بامن خوبه فقط کافیه یکم اخلاقم عوض شه عین روانیا ب من میپره جالبه تموم زحمتای بچه رو دوش منه ..واقعا حالم ازش بهم میخوره..بهش میگم یکم ب من توجه کن همینطور ک با این بچه خوبی بامنم باش ,میگه برو بابا کوچولو..یکم بزرگ شو..ادم حسود....

متاسفم واسه مادر های امروز،نمیتونی بچه بزرگ کنی مجبورت کردن یکی دیگه رو به دنیا بیاری که بعد بزن تو سرش بهش توهین کنی؟

مشکلت جای دیگه است سر بچه خالی میکنی

شوهرتم عین خودته دیگه فقط بیچاره بچه

خانوما من نگفتم کارم درست بوده گفتم ریشه اصلی عصبانیتم همین اقا بوده ولی متاسفانه  سر بچه طفلی ...

درک می کنم چی میگی. شوهر من هم کافیه یه چیزی به بچه بگم، یا حتی بچه موقع بازی خودش بخوره زمین یا هر چیزی بشه که بچه گریه کنه، اصلا مثل اینکه منو نمی شناسه، میشه دایه مهربانتر از مادر. یه جوری رفتار می کنه که مثل اینکه داشتم بچه رو شکنجه میدادم، این اومده نجات داده. خیلی رفتار زننده ای داره تو این مواقع.